inzercia, predaj, predám, bazár

Predam ps5 diskovu s 1 ovladacom

Kategória: Herné konzoly

2x použitá ako nova,komplet krabica.
Predam ps5 diskovu  s 1 ovladacom
Podobné inzeráty
Predam Playstation 5 3TB + hry + 2x ovladac + konto
- nepiste mi ponuky 500eur apod a usetrite mi cas, dakujem. 1ks Playstation 5 diskova verzia s 3TB (1TB konzola a pridany vo vnutry M.2 Crucial MX500 2TB SSD) s napajacim kablom a jednym usb-c kablom na nabijanie ovladacov 1ks Playstation konto s Playstation Premium plus na rok aktivovane pred mesiacom v hodnote 112eur + hrou Horizon Call of the Mountain - konto prevediem na noveho uzivatela po ukazke konzoly a zaplateni. 2ks originalny ovladac vratane silikonovych krytov a joystickov K tomu na mediach: 1ks God of War Ragnarok PS5 1ks Death Stranding PS5 1ks Sackboy PS5 1ks Ratchet & Clank PS5 1ks Ghost pf Tsusima PS5 1ks Uncharted remastered PS5 1ks Spider-man Miles Morales PS5 1ks Gran Turismo 7 Inzerat plati do zmazania a osobny odber v Senci. Nemam zaujem o vymeny ani predaj po castiach. Predavam lebo sa nepouziva a mam Xbox Series X.
Predám Playstation 5 + účet PS5 Plus EXTRA a dalšie hry
Dobrý deň, Predám konzolu PS5 kupovanú v obchode v januári tohto roku s jedným PS5 ovládačom. Dôvod predaja je nedostatok času na hranie hier. Ku konzole navyše pridám aj účet PS5, na ktorom je zakúpený Playstation Plus Extra v hodnote 99€ (Umožňuje multiplayer hranie, sťahovanie rôznych hier zadarmo bez toho aby ste si ich museli kúpiť, ako napr. Spider - man Miles Morales Last of Us Remastered, Uncharted a veľa ďalších, ktoré si môžete pozrieť v katalógu hier Playstation Plus Extra na oficiálnej stránke Playstation) na 12 mesiacov (do 18. januára 2024). Takisto ďalšie 3 hry, a to Hogwarts Legacy a God Of War Ragnarok v digitálnej verzii na účte, a NHL 23 v krabicovej verzii. Všetko predávam ako celok, nemám záujem o predaj len samostatnej konzoly bez účtu, alebo len samotného PS5 účtu, takže poprosím písať len pri vážnom záujme o celok taký, ako je inzerovaný. Jedine osobný odber podľa dohody, ak sú k inzerátu nejaké otázky, písať na na email alebo volať na tel. č. uvedené nižšie, nieje problém zaslať prípadne ďalšie fotky. Cena pevná.
Predam hry na PS5. TOP STAV
Predam hry na PS5, 1x hrane prvy majitel. Horizon: Forbidden west PS5 - Predane! Resident evil 4 remake PS5 - Predane! Tiny Tinas Wonderlands PS5 - 20€ Midnight Suns PS5 - 25€ Wo Long: Fallen dynasty - Predane! Preferujem osobny odber Košice, viem poslat aj postou 1.triedou za priplatok 3,50€ (postovne+balne)
Prislusenstvo ps4/ps5
Predam prislusenstvo k ps4/ps5.Stav nove.Chladic k ps5 17€,carbon polep 3€,predlz.spodne tlacitka par 3€.silikonove krit.na ps5 cierne 3€modre3€.silikonove kryt rozne farby --dohoda .Su aj na ps4/ps5 .Tak tiež drziaky na ovladace pasuju na ps4/ps5 kus 4€.silik.obaly na ovladace ps4 3€.Pri odbere viacero ...Cena dohodou .---inzerat plati do zmazania.---
Predám Ps5
Zdravím, predám ps5 diskovú verziu vo výbornom stave aj s ovládačom a káblami
Playstation 5
dobrý deň predám malo hranu ps5 v záruke. ku nej mám dva ovládače dual sense fialový a biely. nabíjacia stanicu k ovládačom a hry red dead redemption 2 ps4 gta5 ps5 sniper elite 5 ps5 amazing spiderman ps4 NHL 22 ps5 it takes two ps4 predávam všetko spolu. na cene sa vieme aj rozumne dohodnúť. fotky Vám kľudne pošlem na vyžiadanie. kontaktujte má prosím SMS alebo telefonicky.