inzercia, predaj, predám, bazár

Predám redukčný ventil na CO2/Argon

Kategória: Náradie

Predám redukčný ventil na CO2
Jednostupňový regulačný ventil na fľašu pre CO2 a argón. Ručný regulátor s variabilnou reguláciou tlaku na výstupe. Regulátor umožňuje zníženie tlaku plynov odchádzajúcich z tlakovej fľaše na požadovaný výstupný (pracovný) tlak a zabezpečuje automatické udržiavanie potrebného konštantného tlaku bez ohľadu na zmeny vstupného tlaku. Regulátor je vybavený bezpečnostným ventilom, cez ktorý sa uvoľňuje prebytočný plyn, keď vypúšťací tlak stúpne nad povolenú hodnotu. Maximálny vstupný a výstupný tlak regulátora je na manometroch označený červenou čiarou. Využitie pri zváraní metódami MIG, MMA, WIG a TIG.
Regulátor sa používa na zníženie tlaku plynov odoberaných priamo z fľaše na požadovaný prevádzkový tlak. Ak neexistujú špeciálne sieťové reduktory, môžu byť tieto reduktory pripojené k potrubnej sieti.
Technické parametre:
Vstupný tlak: 300bar
Výstupný tlak: 4 bar
Prietok: 16 lit. / min.
Závit na vstupe: W21,8 x 1/14"
Závit výstupnej matice: G 1/4"
Výstupné pripojenie: 6,3 mm
Predám redukčný ventil na CO2/Argon
Podobné inzeráty
Predám redukčný ventil na CO2
Predám redukčný ventil na CO2 Jednostupňový regulačný ventil na fľašu pre CO2 a argón. Ručný regulátor s variabilnou reguláciou tlaku na výstupe. Regulátor umožňuje zníženie tlaku plynov odchádzajúcich z tlakovej fľaše na požadovaný výstupný (pracovný) tlak a zabezpečuje automatické udržiavanie potrebného konštantného tlaku bez ohľadu na zmeny vstupného tlaku. Regulátor je vybavený bezpečnostným ventilom, cez ktorý sa uvoľňuje prebytočný plyn, keď vypúšťací tlak stúpne nad povolenú hodnotu. Maximálny vstupný a výstupný tlak regulátora je na manometroch označený červenou čiarou. Využitie pri zváraní metódami MIG, MMA, WIG a TIG. Regulátor sa používa na zníženie tlaku plynov odoberaných priamo z fľaše na požadovaný prevádzkový tlak. Ak neexistujú špeciálne sieťové reduktory, môžu byť tieto reduktory pripojené k potrubnej sieti. Technické parametre: Vstupný tlak: 300bar Výstupný tlak: 4 bar Prietok: 16 lit. / min. Závit na vstupe: W21,8 x 1/14" Závit výstupnej matice: G 1/4" Výstupné pripojenie: 6,3 mm
Argon+Co2 Mix / Argon
Predam 8l Argon-Mix (Ar 82 % + Co2 18%) alebo čistý argon . Je možnost objednavky aj na 20l. Cena je za komplet plnú flašu.Viem zohnat aj dusík , kyslík ,pivoplyn.
Redukčný ventil CO2 úplne nový..
Predám úplne nový redukčný ventil Micro Matic, vhodný na zváranie CO2, čapované piva a malinoviek alebo do akvária. Cena 35€. T..
Redukčný ventil
Predám redukčný ventil. Bližšie info v linku: Cena:45€ Kontaktovať len emailom. Uprednostňujem osobný odber.
Argon+Co2 Mix
Predám plnu flašu Argon+Co2 Mix. PW200 platná revízia
Predám redukčný ventil LPG,
Predám redukčný ventil LPG, Cena je 35eur/ks