inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Regál Na Zakladače alebo Knihy.

Kategória: Skrine

Dobrý deň,ponúkam vám na predaj tento veľmi zachovalí regál na knihy alebo na zakladače do kancelárie alebo do bytu a podobne,presne ako je vidieť na foto.Regál je z montovanom stave,ale bez problémou sa vojde aj do osobného auta.
---------------------------------------------------------------
Rozmery sú. V-182. Š-40. H-29,5.

Cena je 59 euro.
---------------------------------------------------------------
No v prípade vážného a seriózného záujmu je možná aj malá dohoda,preto ma prosím kontaktujte na čísle alebo formou SMS,ďakujem pekne.
Predám Regál Na Zakladače alebo Knihy.
Podobné inzeráty
Predám Regál Na Zakladače alebo Knihy.
Dobrý deň,ponúkam vám na predaj tento veľmi zachovalí regál na knihy alebo na zakladače do kancelárie alebo do bytu a podobne,presne ako je vidieť na foto.Regál je z montovanom stave,ale bez problémou sa vojde aj do osobného auta. --------------------------------------------------------------- Rozmery sú. V-182. Š-40. H-29,5. Cena je 49 euro+DOHODA!!! --------------------------------------------------------------- No v prípade vážného a seriózného záujmu je možná aj malá dohoda,preto ma prosím kontaktujte na čísle alebo formou SMS,ďakujem pekne. !!!POZRITE VŠETKY INZERÁTY!!!
Elegantný nábytok - komplet odber za výhodnú cenu
Ponúkam elegantný nábytok KENT vo farbe gaštan. Výborný, zachovalý stav. Miesto odberu : byt Kežmarok, garáž Kežmarok Byt V byte sa z ponúkanej zostavy nachádza 1x posteľ, 1x vysoký regál na knihy, 1x komoda, 1x šatníková skriňa, 1x nočný stolík , 1xkreslo /foto v prílohe/ Garáž Zvyšný nábytok z ponuky je uložený v tmavšej garáži. Obhliadka je možná. V garáži sa nachádza : 1x šatníková skriňa, 1x predsieňová zostava, 1x regál na knihy, 2x botník, 1x vysoká komoda, 1x príborník + 1x vitrína 1x konferenčný stôl, 1x jedálenský stôl, 6x stolička, 1x kreslo + 1x taburetka Sumár ponuky: 1 x predsieňová zostava 2 x botník 2 x šatníková skriňa 2 x vysoký regál na knihy 1 x príborník 1 x vitrína na príborník 1 x konferenčný stolík 1 x široká komoda so zásuvkami 1 x vysoká komoda so zásuvkami 1 x manželská posteľ vrátane matracov 1 x nočný stolík 1 x rozkladací jedálenský stôl + 6 x jedálenská stolička s čalúnením 2 x elegantné kreslo s taburetkou Odber komplet zostavy ponúkame za výhodnú cenu, všetko spolu : 1000,- Eur Kontakt petrabudzak@
Regál – 12 priehradkový.
Doprajte si originálny regál , ktorý zaujme na prvý pohľad. Tmavo hnedý teakový regál so šírkou 145 cm obsahuje celkom 12 praktických priehradiek na prehľadné ukladanie a dokonale vynikne v obývacej izbe, pracovni alebo kdekoľvek inde. Využiť ho môžete tiež na uloženie kníh, kvetín, dekoračných predmetov a iných drobností. Regál sa predáva bez dekorácii. Výška – 200 cm , šírka – 145 cm , hĺbka – 39 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Detská skriňa/regál domček
Detský regál domček vo farbe sivá alebo ružová. Rozmery menší regál - š.82,5 x v.117 x h.30 cm, cena 110 eur. Väčší regál - š.57 x v.172,3 x h.45 cm, cena 140 eur. Skriňa - š.47,5 x v.190 x h.46 cm, cena 135 eur.
Regál – 12 priehradkový.
Doprajte si originálny regál , ktorý zaujme na prvý pohľad. Tmavo hnedý teakový regál so šírkou 145 cm obsahuje celkom 12 praktických priehradiek na prehľadné ukladanie a dokonale vynikne v obývacej izbe, pracovni alebo kdekoľvek inde. Využiť ho môžete tiež na uloženie kníh, kvetín, dekoračných predmetov a iných drobností. Regál sa predáva bez dekorácii. Výška – 200 cm , šírka – 145 cm , hĺbka – 39 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Policové skrine na zámok, napr. na zakladače
Predám vysoké kancelárske policové skrine, pozostávajúce zo 4 častí, vrchná dvierková časť je samostatná. Rozmery 2 vrchných skriniek 72 cm vysoke, tj. 2 ks 72 x 72 x 39.8 a 2 spodne su 142 x 72 x 39.8 + 4 cm podstavec. Cena za všetky 4 časti spolu je 50 eur, da sa kúpiť aj jednotlivo a nakombinovať ľubovoľne, podstavce alebo nožičky mám. Cena 1 dielu 20 eur/ks, mám 4 male diely a 2 veľké. Vhodne na zakladače, účtovníctvo… skrinky sa dajú zamykať, sú k nim kľúče. Pisat len mail.