inzercia, predaj, predám, bazár

Predám reproduktory,mix,splitter,

Kategória: Zvuková technika

Reproduktor 1ks DB TECHNOLOGIES OPERA cromo10 - 120,-e
Reproduktor 1ks DB TECHNOLOGIES OPERA cromo12 – 210,-e
Reproduktor 1ks ALTO TS 212S 1250W Subwoofer - 230,-e
Rozšírenie zvukového signálu splitter IMG Stage Line LSP-102 – 50,-e
Mix pult Behringer XENYX QX1222USB - 190,- e
Na dobierku neposielam,osobný odber.
Predám reproduktory,mix,splitter,
Podobné inzeráty
Yamaha GA 32/12 Studio - monitor - mixazny pult ✅ ⬇️ ✅
Predám zánovný mixažny pult. Yamaha GA32/12 poskytuje 28 mono a 2 stereo vstupné moduly. Výstupné kanály obsahujú stereo výstupy, 10 mix výstupov a dva maticové výstupy a podporujú širokú škálu aplikácií, od SR (spevnenie zvuku) až po akustiku zariadenia. Každý monofónny vstupný kanál ponúka 26 dB pad, HPF, fázový prepínač, 4-pásmový EQ (HI-MID a LOMID frekvencie sú variabilné) a 100 mm dlhý stlmovač s plným zdvihom. Fantómové napájanie je tiež možné zapnúť a vypnúť pre každú skupinu štyroch vstupov. • Štandardne sú k dispozícii štyri stereo výstupy AUX a TAPE IN. • Hlavná časť konzoly je umiestnená v strednej časti jednotky, čo uľahčuje obsluhu. • Hlavná sekcia poskytuje výstupné kanály pre MIX zbernice 1–10, s EQ a 100 mm dlhými fadermi. • Každý vstupný kanál a štyri stereo AUX výstupy obsahujú prepínač PFL ​​a stereo zbernicu, zbernice MIX 1–10 a Matrix 1–2 majú prepínač AFL, ktorý vám umožňuje rýchlo monitorovať vstupné/výstupné zdroje. • Použitie funkcie GA Diversity vám umožňuje individuálne nastaviť MIX zbernice 1–4 do Variabilného režimu alebo Fixného režimu. V režime Variable môžete zmeniť úroveň signálov vysielaných zo vstupu kanály. Toto smerovanie je možné použiť ako konvenčnú zbernicu AUX. V režime Fix je úroveň signálov vysielaných zo vstupných kanálov pevná. Toto smerovanie je možné použiť ako konvenčnú skupinovú zbernicu. Týmto spôsobom môžete nakonfigurovať zbernicu pre konkrétny účel. • Konzola má dve nezávislé matice. Môžete kombinovať MIX zbernice 1–4 a stereo zbernicu jednotlivo na úrovniach, ktoré si želáte, a vydávať ich z konektorov MATRIX OUT 1–2. Toto smerovanie je možné použiť ako mix pre foldback alebo pre jednotlivé reproduktory a zosilňovače. • INSERT I/O konektory sú k dispozícii pre všetky mono vstupné kanály, stereo zbernicu a zbernice MIX 1–4. V prípade potreby môžete vložiť externý efektový procesor. • Signály Talkback je možné posielať do ktorejkoľvek zo zberníc MIX 1–4, zberníc MIX 5–10 a stereo zbernice. • Výstup CR monitora vám umožňuje vybrať PFL/AFL alebo TAPE IN ako zdroj monitorovania. • Robustná povrchová úprava a robustný dizajn konzoly zaisťujú jej odolnosť aj v náročných podmienkach a drsnom používaní na mieste. Inzerat platny do zmazania.
Predám reproduktor,mix pult,splitter,
Reproduktor 1ks DB TECHNOLOGIES OPERA cromo12 – 195,-e Rozšírenie zvukového signálu splitter IMG Stage Line LSP-102 – 30,-e Mix pult Behringer XENYX QX1222USB - 150,- e
Aktívne reproduktory 15´´ a  Numark Party Mix
Predám reproduktory, stojany a dj controller Numark Party Mix. Ozvučoval som stým hlavne Hasičské súťaže a pár 50-tok a iných osláv. reproduktory sú - Lewitz Pa215xa 15 palcový, aktívny, má bluetooth, možte si púštať hudbu priamo z telefónu alebo usb, 2 vstupy na mikrofón, Fenton FTB1500A - aktívny 15 palcový reproduktor, 1 vstup na mikrofón a 1 vstup na gitaru, Dj controller Numark Party Mix - požíval som virtual dj môžem vám ho nainštalovať do notebooku, funguje aj v serato, Je ktomu aj kabeláž, môžme aj vyskúšať u mňa, reproduktory majú škrabance od prepravy stojany ešte poslúžia ale už niesú v najlepšom stave, Niesú to žiadne JBL takže nečakajte nejaký super zvuk ale na ozvučovanie akcií kde nieje hudba prioritov boli skvelé, hlasné, ja som stým dal aj pár osláv a nikto sa nesťažoval, Predávam to lebo mne uš zarobily dosť a mám novú zostavu.
Predam antenny zosilnovac pre senneheiser: AB-C
Mam na predaj 2ks antennych zosilnovacov pre externe antenny tip AB-C, pasmo 740-776Mhz, plne funkcne, napajane cez splitter, splitter nepredavam. Najlepsie spolu ... moja predstava o cene 50/ks .. nebranim sa dohode ...
ART S8 splitter
Predam pouzivany 8-kanalovy mikrofonovy splitter ART S8. (Predavam aj ART S8 3-way v inom inzerate).
ART S8 3 way splitter
Predam pouzivany 8-kanalovy trojcestny mikrofonovy splitter ART S8-3-WAY. (Predavam aj klasicky ART S8 v inom inzerate).