inzercia, predaj, predám, bazár

Predám robotickú kosačku Landxcape lx700

Kategória: Kosačky

Predám robotickú kosačku lanxcape lx700 spolu s nabíjacím dokom a všetkým príslušenstvom. Použitá párkrát, kúpená cca pred 8 mesiacmi, ešte v záruke ďalších 16 mesiacov. Dôvod predaja - nepoužívam ju. Tu je link na predajcu k parametrom:

rýchlom jednaní zľava. Dám k tomu aj blok z predajne pre prípadné uplatnenie záruky.

LandXcape je malý záhradný pomocník, ktorý bez námahy pokosí váš trávnik o ploche až 600 m2. Vďaka nízkej hlučnosti nebudete vy, ale ani vaši susedia rušení prácou robotickej kosačky na trávu. Môžete sa v pokoji posadiť a relaxovať, zatiaľ čo robotická kosačka na trávu bude plniť sovu prácu - kosiť trávu.

Efektívne správanie pri kosení vďaka navigačnému systému
Robotická kosačka manévruje vašou záhradou vďaka modernému navigačnému systému. Ani ťažký terén nie je problém. Robotická kosačka na trávu pomocou snímača nárazu rozpozná predmety a zakaždým keď s nimi príde do najmenšieho kontaktu, nájde inú cestu, aby sa nezasekla na mieste. Keď je úroveň nabitia batérie nízka, robotická kosačka sa sama vráti späť do nabíjacej stanice. Aj keď začne pršať, proces kosenia sa preruší a pokračuje až po daždi, keď je tráva suchá.

Robotická kosačka na trávu s vysokým výkonom
Robotická kosačka na trávu je poháňaná bezkomutátorovým motorom, ktorý je obzvlášť účinný a výkonný. Výšku trávnika môžete nastaviť medzi 30 mm a 60 mm pomocou štyroch stupňového nastavenia výšky kosenia. Robotická kosačka dosahuje najlepšie výsledky vďaka 3 nožovému mulčovaciemu systému. Pokosená tráva zostáva na trávniku a slúži ako prírodné hnojivo. Vďaka nenápadnej nabíjacej stanici na bočné nakladanie už nie sú nutné ďalšie orezové práce.

Prevádzka a zabezpečenie
LED displej sa ľahko a intuitívne používa. Tu sa tiež nastavuje PIN, ktorý chráni kosačku na trávu pred krádežami. Vďaka zdvíhacím senzorom ste chránení pred porezaním. Tento bezpečnostný režim zabraňuje zapnutiu nožov pri zdvihnutí robotickej kosačky.

Robotická kosačka LandXcape je kompatibilná so značkovým príslušenstvom Landroid (nie je súčasťou balenia, ale je možné zakúpiť samostatne).
Technická specifikace
Detaily výrobku
Výkon akumulátora: 20 V/Ah
Šírka rezu: 18 cm
Odporúčanie plochy: Do 600 m²
Max. Stúpanie: 35 %
Odstupňovanie výšky rezu: 4-násobná
Min. Výška rezu: 30 mm
Max. Výška rezu: 60 mm
Hmotnosť: 8,5 kg
Rozmery a hmotnosť
Hmotnosť: 8,5 kg
Výška: 23,5 cm
Šírka: 36,0 cm
Dĺžka: 53,0 cm
Predám robotickú kosačku Landxcape lx700
Podobné inzeráty
robotická kosačka
Predám robotickú kosačku lanxcape lx700 spolu s nabíjacím dokom a všetkým príslušenstvom a pristreškom. Dôvod predaja - nepoužívam ju. link:
Predám robotickú kosačku Husqvarna Automower 535 AWD
Predám profesionálnu robotickú kosačku zn. Husqvarna Automower 535 AWD, r.v.2022. Inovatívna, vysoko výkonná robotická kosačka s pohonom všetkých kolies určená pre profesionálne použitie. Zvládne údržbu trávnika s rozlohou až 3500 m², kosenie okolo prekážok v náročnom teréne a vo svahoch so sklonom až 70%. Kosačka je vybavená špičkovým ovládaním pre jednoduchú a efektívnu interakciu, detekciou objektov pomocou ultrazvukovej technológie a diaľkovým ovládaním. Kosačku možno monitorovať pomocou aplikácie Husqvarna Fleet Services™. Tento produkt spĺňa nároky na tiché mesto. Jedná sa o predvádzací model, na ktorý bude platná plná záruka 2 roky, kompletná dokumentácia s návodmi na obsluhu. Pri kúpe bude vystavená faktúra + záručný list. Zabezpečujeme odborné poradenstvo, inštaláciu a následne aj servis zn. Husqvarna. Kosačka je vhodná aj na strmšie svahy s maximálnym sklonom vo vnútri pracovnej plochy 70 %. Aktuálna predajná cena tohto modelu je 5700,-€. Cena teraz 4650,-€ s DPH.
Domček pre robotickú kosačku
Tento domček na robotickú kosačku vyrobený z dreva je odolný a vhodný na vonkajšie použitie. Účinne ochráni vašu kosačku a jej nabíjaciu stanicu pred dažďom, snehom a škodlivým UV žiarením. Má otavaraciu strechu. Nova nepoužitá. Doprava je uz v cene.
Robotická Kosačka Landxcape LX835
Predám pol sezóny používanú robotickú kosačku s kompletným príslušenstvom ktorá pokosí až 800m2. Ku kosačke mám náhradné nože, vymedzovací drôt + kolíčky na prichytenie do zeme, návod na použitie. Po dohode pošlem viacej foto/video, aktúlne je zazimovaná. viem odviesť do Ba inak sa nachádza v Stupave.
Predám robotickú kosačku Segway
Predám robotickú kosačku Segway Navimow H800E. Používaná cca 2 mesiace. V záruke, priložím faktúru o kúpe. Jedna z mála kosačiek na svete, ktorá nepotrebuje ohraničujúci kábel. Špecifikácia:
Predam roboticku kosacku Bosch Indego vo vybornom stave.
Predam roboticku kosacku Bosch Indego vo vybornom stave.