inzercia, predaj, predám, bazár

Predam ročnú fenku NO

Kategória: Psy

Predam fenku NO,cipovana,ockovana.len do dobrych ruk.t dôvodu,alergia na srsť
Predam ročnú fenku NO
Podobné inzeráty
American Buly
Mám na predaj dvoj ročnú fenku vo farbe trikolóra fenka je milá priateľská vyrastala medzi deťmi a iními psami žiaľ Bohu nemám na ňu čas vychovaná v byte ale je zvyknutá aj vonku fenka je plne očkovaná odčervenaá len som niekde zapotrošil vet.knižku ale to nieje problém keďže fenku ponúkam za simbolickú cenu 100e fenku dám len do dobrých a starostlivý rúk. Špekulanti nevolať!! Len volať na sms nereagujem.
Predám 7 rocnú fenku nemeckeho ovciaka x belgicky.
dravim ponukam na predaj 7 ročnu fenku CROSS naučena na povely. Najlepsie na strážeňie. Musím sa odstahovať a v byťe by jej dobre nebolo najlepsie pre niekoho s pozemkom. Očkovaná čipovaná.
Darujem 6.rocnu fenku pitbulla
Darujem zdravu 6.rocnu fenku pitbulla.
Darujem 2 ročnú fenku - nemecký stavač s papiermi
Bohužiaľ, z rodinných dôvod sme nútený darovať našu 2 ročnú fenku Riu, ktorá je úžasný prítulný psík, máme ho momentálne v byte, takže je zvyknutá na interiér. Miluje prechádzky a čas vonku . Je zvyknutá na deti, iných psov ale aj mačky. Nie je vôbec konfliktná, práve naopak, je veľmi prítulná a spoločenská. Pri prvom kontakte šteká - stráži ale na povel prestane a akonáhle majiteľ ukáže že je to v poriadku, je priateľská. Psík je aj s papiermi - rodokmeň a očkovací preukaz…. Darujeme ju, ale len do dobrých rúk s možnosťou kontaktovať sa s novým majiteľom.
Darujem 4 ročnú fenku
Súrne darujem 4 ročnú fenku labrador z retriverom. Poslušná naučena na dvore a aj na malé deti. Dôvod darovania je sťahovanie sa s domu do bytu . Len vážny zaujem v prípade záujmu volať na dole uvedene číslo
Darujeme ročnú krásnu fenku
Ahojte, bohužiaľ darujeme masu ročnú fenku :-( je hráva miluje deti ľudí je úžasná sialena veselá. Je naučená chodiť von čiže je naučená na hyg.naviky. Je mi ľúto ju dať preč no bohužiaľ okolnosti nás nútia ju dať preč. Ideme sa sťahovať a tam zvieratká nechcú. ( pozerali sme aj iné byty no bohužiaľ nič sme nenašli a bola to posledná sanaca ísť do bytu ) Rada by som ju darovala niekomu s kým budeme v kontakte a budeme vedieť čo je s ňou ako sa ma a tak. Je to miešania civavka a jazvečík. ( tento psík je tak zvláštne krásny úplne unikát naozaj však uvidíte na fotke. Darujeme len do naozaj dobrých rúk. Viac foto môžem pridať. Do správy.