inzercia, predaj, predám, bazár

Predám rohovú sedačku, gauč , pohovku, posteľ

Kategória: Kreslá a gauče

Predam zachovalú rozkladaciu sedačku, pohovku , posteľ, gauč .Zachovala, pocelý čas bol použitý poťah. Vankúše sú vyrobené na mieru z veľmi kvalitnej látky. Pôvodná cena 700 eur .Momentálne cena 100 eur plus vankúše 50 eur.Rozvoz v rámci trasi Žilina-Bratislava viem pomôcť.
Predám rohovú sedačku, gauč , pohovku, posteľ
Podobné inzeráty
Predám gauč, pohovku, sedačku
Predám gauč, pohovku, sedačku úplne novú nerozbalenú za 169,- eur.
PREDÁM ROZŤAHOVACÍ GAUČ
PREDÁM ROZŤAHOVACÍ GAUČ Predám rozťahovací gauč vo veľmi dobrom stave. Gauč je rozťahovací, na spanie je dobrý pre dvoch ľudí. Gauč ponúka ukladací priestor - pod rozťahovacou časťou a aj v bočnej ""L"" časti. Gauč má jemné preliačenú čiernu opierku na ruku na ľavej strane, avšak vôbec to nie je viditeľné. taktiež má na sebe zopár menších dierok, ale gauč predávam aj so sivým prehozom (viď foto). Rozmery - VIĎ FOTO. ODVOZ NEZABEZPEČUJEM, LEN OSOBNÝ ODBER NITRA - KLOKOČINA. V prípade záujmu alebo pre bližšie informácie a viac fotiek ma kontaktujte telefonicky na tel. č. , formou SMS alebo na e-mail Dohoda na cene možná.
Kožený gauč + 2x kreslo
zdravím, predám spolu gauč a 2ks kreslo - gauč nieje rozkladací rozmery: - gauč 190x90 - kreslo 90x90 gauč a kreslá sú použivane avsak starané nenesu ziadne znamky manualneho poškodenia odvoz si musite zabezpecit sami! môžem pomoct naložit ( gauč je lahký, a manipulovatelny) ——————————— gauč, kreslo, sedacka, obyvacka, nabytok, pohovka
Gauč s kreslom
Predám retro gauč s kreslom. Nábytok je vo veľmi dobrom stave. Gauč je skoro ako nový, takmer nepoužívaný, nie je vôbec vysedený. Gauč sa dá rozložiť a použiť ako posteľ. Jediná vada je jemne poškodený poťah na operadle hlavy (vylezená farba od slnka keďže gauč dlho stál v izbe s priamym slnečným svitom). Kreslo patrí ku gauču, taktiež ako nové skoro vôbec nepoužívané. Ideálny nábytok na chatu, poprípade aj na bežné používanie pre retro nadšencov. Cena gauča 50 eur, kreslo 25 eur, možnosť kúpiť spolu alebo zvlášť gauč alebo kreslo Ku kreslu je aj taburetka.
Poťah na pohovku
Poťahy na pohovku nepoužité: Pre pohovku v tvare L: Jeden o rozmere 235x300cm a jeden 195*230cm. Pre pohovku v tvare U: jeden o rozmere 235*300cm a dva o rozmere 145*195cm. Alebo aj samostatne: 145*195cm za 20eur 195*230cm za 25eur 235*300cm za 30eur Mám k tomu ešte 5 vankúšov 45*45cm, každý za 10eur,keď zoberiete 4, piaty máte grátis.
Rozkladací gauč
Predám rozkladací gauč - pohovku. Vie poslúžiť aj ako gauč do obývačky, detskej izby, hosťovskej izby, ale aj ako plnohodnotná posteľ. Rozmery: nerozložený - 80x200cm, rozložený - 140x200cm. Gauč ma úložný priestor, 2 veľké vankúše, 2 malé vankúše a 2 bočné opierky. Farba sivá, malé vankúše tyrkysové. Používaná, no vo výbornom stave. Cena je 180€, pri rýchlom odbere dohoda istá. Odvoz si treba zabezpečiť.