inzercia, predaj, predám, bazár

Predám rohovú skriňu

Kategória: Skrine

veľká rohová skriňa 1m*1m*2,25m /výška/
skriňa je rozobratá na jednotlivé steny, dá sa odviezť na os. aute
je komplet, farba čerešňa
Predám rohovú skriňu
Podobné inzeráty
Predám skriňu, typu roldor
Predám skriňu, typu roldor. Rozmery sú: šírka 183cm, výška 200cm, hĺbka 63,5cm. Ľavá strana je na zavesenie a pravá sú police. Pravá strana sa dá prerobiť tiež na zavesenie, keďže pôvodne boli obe časti na zavesenie a police boli dorábané a dajú sa odstrániť, poposúvať. (K skrini je aj tyč na zavesenie pre pravú stranu, pravá strana už má tiež zabudovaný úchyt na tyč). O police na pravej strane však bola uchytená zástena, preto v prípade ich odstránenia, alebo zmeny úrovní, Vám ostanú v zástene dierky po klinčekoch. Viď foto. Keď však skriňu naplníte, tak to z vnútra nebude viditeľné. Všetky police sú trošičku poškodené (odštiepené z vnútornej strany ako sa do nich chytala zástena klinčekmi, na funkčnosť to nemá vplyv). Vrchné police na oboch stranách sú uložené napevno (spevňujú skriňu a nedajú sa odstrániť, posunúť). Skriňu predávam v rozloženom stave. Prikladám k nej fotodokumentáciu ako skriňu poskladať + originálny návod. Iba osobný odber.
Predam rohovu skrinu a policu v dobrom stave,MDF
Predam rohovu skriňu a policový diel,obidve v dobrom stave. Materiál fóliovaná MDF doska. Rohova skrina obsahuje police a oddiel na vešanie,je v dobrom stave,len naspodu sa odlepila fólia( je prelepená priesv.páskou- a vnútri skrine naspodu je spodnà polica trochu pouzîvanîm oškretá- zvonku tieto defekty nevidno. Na dverach zvnutra jemny defekt ( oškretá farba). Polica je v perfektnom stave. Rozmery- roh- šírka 80cm a 48cm, výška skrine 193cm. Rozmery policového dielu - hĺbka 35cm,širka 47cm a výska 188cm. Nastavitelne nozicky na oboch. Predavam z dovodu stahovania,cena spolu je 30e, v pripade zaujmu je mozne skriñu demontovať. Len osobný odber. REZERVOVANE DO 1.12.!!
PREDAM rohovu skrinu 215x95x95cm vo farbe dub sonoma komplet
Predam 1 rok pouzivanu rohovu skrinu, neposkodenu o rozmeroch 215x95x95cm vid. foto. Farba dub sonoma komplet, teda aj dvierka. Skrinu je mozne rozobrat a tak odviest. Cena 70€
Skriňa, spálňová skriňa, obývačková skriňa
Predáme skriňu Möbelix Toyko s rozmermi 315x225x61 z pôvodnej ceny 699€ za sumu 400€. Skriňu sme kupovali so spálňou Alicante, ale žiaľ nezapasovalo nám to rozmerovo do bytu a museli sme zmeniť rozloženie nábytku v spálni. Skriňa je necelý rok používaná, no z dlhodobého hľadiska nám prestala vyhovovať. Potrebujeme zmeniť usporiadanie spálne. Nakoľko sme sa potrebovali dostať za skriňu, v zadnom kartónovom kryte je urobený rez, cez ktorý sme sa dostali za skriňu. Rez je robený v úrovni poličky a takmer nebadateľný. Skriňu je potrebné samostatne demontovať a odniesť. Odporúčame aspoň 2 osoby, ideálne 3. Ku skrini sme hneď na začiatku prirobili extra úchytky, aby bola stabilnejšia. Poprosím kontaktovať ideálne formou sms
Predam rohovu skrinu
Predam rohovu tmavo hnedu skrinu. Obsahuje vesiakovu cast (85cm tyc) a 3 police (30x30x38cm). Zvrchu polica na celu plochu skrine vysoka 38cm. Rozmery 92x88x207cm. Kratsie bocne steny maju 54,5 cm, dvere 45 cm. Na dverach a jednej bocnej strane skrabance, ktore je mozne prekryt. Osobny odber Kosice.
Predám rohovú skriňu - 2 časti
Predám rohovú skriňu, ktorú je možné rozdeliť aj na 2 samostatné časti. Rozmery sú na fotografii.