inzercia, predaj, predám, bazár

Predám roztok kyseliny šťavelovej doma vyrobený proti Varoa

Kategória: Chovateľské potreby

Predám tento roztok proti Varoa Destructor, ktorý aj sám používam na svojich včelstvach.Aplikuje sa každých 6-8týždňov počas celého roka v oddielkoch a aj plodových včelstvach. Hoc kyselina ako taká je toxická dráždi oči a je škodlivá pri styku, v tomto namiešanom stave je pre včely neškodná. Účinok spočíva v tom že sa pôsobením kyslíka pomaly rozpadá na kyselinu mravčiu. Účinnosť trvá 6-8 týždňov. Predáva sa 1Liter za 10€. Roztok je potrebné uchovávať v tmavom chladnom mieste a najlepšie v skle. Pred použitím je ho nutné premiešať.
Aplikuje sa včely sedia v necelom nastvku 30 mililitrov
Včely sedia v jednom celom nástavku
40 mililitrov
Včely sedia v dvoch nástavkoch 50 mililitrov samozrejme visoké nastavky.
ROZTOKOM SA POKAPE SO STRIEKAČKOU SAMOZREJME MEDZI ULIČKY VČELY NIE RÁMIKY.
Možný osobný odber alebo pošlem aj na dobierku samozrejme asi v plaste.


Pre viac inzerátov KLIKNI DOLE.

Predám roztok kyseliny šťavelovej doma vyrobený proti Varoa
Podobné inzeráty
Aplikátor kyseliny šťavelovej do včiel
Predám aplikátor kyseliny štavelovej práca s ním je veľmi jednoduchá davkujú sa presné požadovane množstvá
Sublimator kyseliny
Predám sublimator kyseliny štavelovej používa sa na liečbu včiel proti kliestikovi vhodný na liečenie menšieho počtu vcelstiev funguje na 12v z batérie (batériu nepredávam) len vyskúšaný mám viac rodín potrebujem výkonnejší prístroj
včely-VČELIE ÚLE-antivarroa letáč
Je prispôsobený pre plastové dná, ktoré máme v ponke, ale je možné ho prispôsobiť a použiť na rôzne typy úľov. Antivarroa letáč sa napustí 20% roztokom kyseliny šťavelovej Včielky, ktoré týmto letáčom prechádzajú sú potierané roztokom a okamžite sa zbavujú klieštika. Pach, ktorý roznášajú po úli napomáha rýchlejšiemu a efektívnemu potlačeniu klieštika vo včelstve.
Vceli ul
Predam novy ul Langstroth 2/3 ,, waroa dno ,cinkovany,rybinovy spoj ,pozink strieska zateplena,varoa dno ,plus su tam 10 ramiky nove ,, vcely v nom neboli nikdy
Doplnky pre výživu holubov
Dám za symbolické ceny, dohoda možná niečo aj zadarmo pri odbere vo väčšom množstve. Väčšinou sú to prírodné doplnky z bylín, éterické oleje na podporu imunity proti kokcidióze, trichomoniáza, salmonela.... Krvotvorba, energia športových holubov, Vitamín C Prírodná náhrada antibiotík: morské riasy, cesnak, tymián, fenikel, aníz, bazalka, škorica na podporu trávenia holubov (antibakteriálne účinky). Koloidné striebro: prírodná dezinfekcia a podpora liečby dýchacích problémov. Proti vírusom, plesniam a baktériám . Organické kyseliny s okysľujúcim a ochranným účinkom na zastavenie rastu patogénov vo vode, v krmive a v organizme. Komplex železa na krvotvorbu- ľahko rozpustný sirup na tvorbu červených krviniek, saturáciu svalového kyslíka, zvýšenie sily a vytrvalosti holubov.
včely-VČELIE ÚLE-oplodniačik pre 2 matky
Oplodniačik obojstranný pre 2 matky. Celoplastové obvodové steny, zateplené polystyrénom. Plastové rámiky z možnosťou spojenia a vložením do veľkého úľa. Súčasťou oplodniačiku sú dve samostatné turbo krmítka na medocukrové cesto, alebo cukrový roztok. Je vo viacerých farebných kombináciách. Rozmery 27 x 29cm. Praktický na údržbu, možné využitie aj pre presune včelieho roja. Je vyrobený z materiálu, ktorý je atestovaný pre styk z potravinami.