inzercia, predaj, predám, bazár

Predám sadenice ríbezle čierne TITANIA a červené TATRAN

Kategória: Rastliny

Predám sadenice čierne ríbezle odroda TITANIA 200ks
a červené ríbezle odroda TATRAN 30ks kríčkové.

Ríbezle čierne kríkové Titania ker
Ribes nigrum "'Titania"'
Prekoná všetky predchádzajúce druhy čo do množstva úrody, veľkosti plodov a chuti! Štavnaté bobule v strapcoch vydržia dlho na stonke. Vynikajúca ako na priamu konzumáciu, tak i na prípravu ovocných štiav, lekváru a želé. Plne zimovzdorná, odolná proti chorobám. Dozrieva koncom júna. Samosprašná odroda.

moja cena je :
pevná 7€/kus,2 ročné sadenice

a Ríbezle červené

TATRAN
Charakteristika: Odroda dozrievajúca koncom druhej dekády júla. Vyznačuje sa dlhými strapcami (priemerne až 9 cm) so sýtočervenými veľkými bobuľami a šťavnatou, sladkokyslou červenou dužinou. Bobule dozrievajú rovnomerne. Ríbezľa ´Tatran´ patrí medzi najosvedčenejšie odrody s veľkou úrodnosťou kvalitných bobúľ, je značne odolná voči jarným mrazom a hubovitým chorobám. Najlepšie sa jej darí vo vlhkejších chránených polohách.



Osobný odber piatok,sobota,nedeľa.
Alebo pošlem na dobierku.
Cena pevná 7€/ks.2 ročné sadenice
Predám sadenice ríbezle čierne TITANIA a červené TATRAN
Podobné inzeráty
Predám sadenice ríbezle čierne TITANIA a červené TATRAN
Predám sadenice čierne ríbezle odroda TITANIA 200ks a červené ríbezle odroda TATRAN 30ks kríčkové. Ríbezle čierne kríkové Titania ker Ribes nigrum "'Titania"' Prekoná všetky predchádzajúce druhy čo do množstva úrody, veľkosti plodov a chuti! Štavnaté bobule v strapcoch vydržia dlho na stonke. Vynikajúca ako na priamu konzumáciu, tak i na prípravu ovocných štiav, lekváru a želé. Plne zimovzdorná, odolná proti chorobám. Dozrieva koncom júna. Samosprašná odroda. moja cena je : pevná 7€/kus,2 ročné sadenice a Ríbezle červené TATRAN Charakteristika: Odroda dozrievajúca koncom druhej dekády júla. Vyznačuje sa dlhými strapcami (priemerne až 9 cm) so sýtočervenými veľkými bobuľami a šťavnatou, sladkokyslou červenou dužinou. Bobule dozrievajú rovnomerne. Ríbezľa ´Tatran´ patrí medzi najosvedčenejšie odrody s veľkou úrodnosťou kvalitných bobúľ, je značne odolná voči jarným mrazom a hubovitým chorobám. Najlepšie sa jej darí vo vlhkejších chránených polohách. Predaj počas celého roka,ale iba v prpade,že nemrzne,nakoľko sadenice sú zasadené v záhradke,a viem Vám predať,len tie ,čo sa dajú vykopať a presadiť. Osobný odber Po-nedeľa. Alebo pošlem na dobierku. Cena pevná 7€/ks.2 ročné sadenice Na sms neodpovedám,radšej so záujemcom komunikujem osobne/ľudský hlas/. A vieme sa dohodnúť o čase,dátume odberu a pod. Cena sms napr.0,04€ a cena hovoru 1 minúta.=0,04€.. to preto. A ludia ,čo mi pošlú /či je nešte na predaj/ sms a potom ,im spätne zavolám a nedvíhajú mi mobil ,pre mňa sú nedôverihodný. Inzerát platný do zmazania !!!
Sadenice borak cinie kleome katalpa
Ponukam sadenice 1.Borák lekársky (Borago officinalis) Predám sadenice jedlého kvetu kus 0.80€ Borák je jednoročná rastina s rozkonárenou stonkou, na ktorej vyrastajú vyjcovité listy, stonka je ukončená modrými kvetmi. Rastlina je drsno chlpatá. Listy chuťou pripomínajú uhorku. Nájdeme ho v teplejších krajoch na poliach i na rumoviskách. Borák nie je náročný a dá sa pestovať. Vyžaduje slnečnú polohu a ľahkú, suchú a dobre priepustnú pôdu.Ďalšie roky sa dobre množí samovýsevom. Čo obsahuje borák lekársky – účinné látky listy/kvety - saponíny, sliz, taníny, vitamín A, B, C, vápnik, draslík, horčík, flavonoidy, selén, meď, mangán, minerálne látky semená - esenciálne mastné kyseliny vrátane kyseliny cis-linolovej a linolénovej Borák lekársky - zber Zbierame kvet, listy počas celého vegetačného obdobie a vňať na začiatku kvitnutia. Sušíme pri teplote maximálne do 35 stupňov. Cena 1€ 1 kus sadenice 2.Cinia Luminosa/Zinnia Predam sadenice krasnych letniciek kvetov cinie 1 kus sadenice 0.80€ Zinnia elegans Stredné letničky s ružovými veľkymi plnými kvetmi 3.Kleome pavuči kvet sadenice krasnych letničiek pavucieho kvetu exoticke kvety ruzove alebo fialove kvitnuce rastliny az 1m vysoke cena za 1 kus sadenice 0.80€ 4.Stromček katalpa Predam 2 ročne stromčeky katalpa vyska kmena cca 50cm dekoracne do zahrad ich vona odpudzuje hmyz a komare Cena 12€ kus
Ríbezle
Ponúkam na predaj čierne ribezle Titania, červené ribezle Detvan, černice a josty. Ribezle 10 EUR/ kus, josty 8 EUR/ kus a černice 7 EUR/ kus
Ríbezle, černice, josty
Ponúkam na predaj čierne ribezle Titania, červené ribezle Detvan, černice a josty. Ribezle 10 EUR/ kus, josty 8 EUR/ kus a černice 7 EUR/ kus.
Čierne ribezle Titania
Predávam sadenice čiernych ribezly .Veľkoplodá odroda čiernej ríbezle. Plody dozrievajú v júli. Strapce sú dlhé, priemerne nesú 10 bobúľ. Bobule sú veľké. Majú pevnú lesklú čierno fialovú šupku, dobre znášajú prepravu, manipuláciu pri zbere a krátkodobé skladovanie. Chuť je kyslejšia, jemne aromatická. Sú bohaté na vitamín C, pektíny, vápnik, železo a ďalšie minerálne látky. Posilňujú imunitný systém, chránia srdce a cievy, pomáhajú pri tráviacich ťažkostiach a majú mnoho ďalších pozitívnych účinkov. Samoopelivá odroda. Kry sú veľmi úrodné a majú dobrý zdravotný stav. Titania je rezistentná voči múčnatke americkej. Je nenáročná a prispôsobivá. Vhodná na ekologické pestovanie. Na výsadbu je vhodné slnečné stanovisko. Bude sa jej dariť aj v chladnejších polohách.Vhodné na výsadbu počas celej sezóny. Posielam aj na dobierku. Komunikácia cez mail. MAM POSLEDNE KUSY.
Čierne ribezle Titania
Predávam sadenice čiernych ribezly .Veľkoplodá odroda čiernej ríbezle. Plody dozrievajú v júli. Strapce sú dlhé, priemerne nesú 10 bobúľ. Bobule sú veľké. Majú pevnú lesklú čierno fialovú šupku, dobre znášajú prepravu, manipuláciu pri zbere a krátkodobé skladovanie. Chuť je kyslejšia, jemne aromatická. Sú bohaté na vitamín C, pektíny, vápnik, železo a ďalšie minerálne látky. Posilňujú imunitný systém, chránia srdce a cievy, pomáhajú pri tráviacich ťažkostiach a majú mnoho ďalších pozitívnych účinkov. Samoopelivá odroda. Kry sú veľmi úrodné a majú dobrý zdravotný stav. Titania je rezistentná voči múčnatke americkej. Je nenáročná a prispôsobivá. Vhodná na ekologické pestovanie. Na výsadbu je vhodné slnečné stanovisko. Bude sa jej dariť aj v chladnejších polohách.Vhodné na výsadbu počas celej sezóny. Posielam aj na dobierku. Komunikácia cez mail. Platí do zmazanie inzerátu.