inzercia, predaj, predám, bazár

Predám samonafukovaciu karimatku pre 1 osobu

Kategória: Kemping

Predám samonafukovaciu karimatku pre 1 osobu Quechua Comfort použitú 1x, ako nová, mám dva kusy (možnosť spojiť zipsom k sebe). Pôvodná cena 50,-eur, teraz 25,-eur/kus a spolu obidve 45,-eur.

Inzerat je platný do zmazania (keďže ho čítate, je ešte aktuálny), osobný odber možný v Bratislave - Vajnory.
Žiaľ po zlých skúsenostiach veci nerezervujem a neposielam na dobierku. Dakujem za pochopenie :)

Popis:
Samonafukovací matrac sa skladá z nepremokavého plášťa prilepeného k pene s otvorenými pórmi, v ktorých cirkuluje vzduch. Po rozvinutí matrac opäť nadobudne svoj tvar a hrúbku (4,5 cm pre matrace AG Comfort) a podľa toho sa naplní vzduchom. Treba ho však dofúknuť ústami, čo vám tiež umožní prispôsobiť tlak vášmu pohodliu. Samonafukovanie je viac-menej viditeľné podľa hrúbky matraca.
NÁVOD NA POUŽITIE

Matrac odporúčame vybaliť a rozvinúť ihneď po príchode do kempu. Ventil nechajte otvorený, aby sa uľahčilo jeho prvotné nafúknutie. Samonafukovací matrac sa nafúkne úplne sám až do cca 80 %. Dofúknuť matrac musíte ústami, aby ste si mohli nastaviť jeho tlak podľa vlastnej potreby.Upozornenie: vyberte si šírku matraca podľa vnútorných rozmerov svojho stanu.
HMOTNOSŤ A ROZMERY OBALU

Hmotnosť: 1,7 kg. | Objem: 18 l. Rozmery obalu: 37 × 25 cm.
HREJIVOSŤ A UDRŽANIE TEPLA: MATRAC IZOLUJÚCI PRED CHLADOM, MOŽNOSŤ POUŽITIA V ZIME

Na začiatku roku 2020 bola schválená nová norma na hodnotenie úrovne izolácie karimatky: norma ASTM F3340-18.
Táto norma meria kapacitu karimatky udržiavať teplo, resp. odrážať teplo vášho tela tak, aby nedošlo k jeho strate, a tým vám karimatka poskytuje tepelné pohodlie.
Tepelná izolácia vďaka pene.

R-Value norma ASTM F3340-18 samonafukovací matrac AG Comfort: 5,2 (nameraná externým laboratóriom).
HREJIVOSŤ A UDRŽANIE TEPLA (VYSVETLIVKY)

R-Value vyjadruje vlastnosti a tepelný odpor matraca. Čím vyššia je hodnota R-Value, tým vás matrac lepšie izoluje pred chladom zo zeme.
R-value od 0 do 1,9: matrac určený na použitie iba v teplom období (leto).
- Od 2 do 3: matrac určený na použitie počas 2 alebo 3 ročných období (jar-leto-jeseň).
Od 3 do 4: matrac na 4 ročné obdobia, možnosť používať v zime.
Viac ako 4,5: zimné použitie a použitie v extrémnych podmienkach.
Predám samonafukovaciu karimatku pre 1 osobu
Podobné inzeráty
Predám novú samonafukovaciu karimatku Outwell Sleepin Double
Predám novú samonafukovaciu karimatku 7.5cm, kúpená August 2022, využítá 1x v Chorvátsku August 2022. Najlepšie osobný odber pre vyššiu váhu karimatky (4,9kg) prípadne dobierka po uhradení poštovného vopred!
Predám samonafukovaciu karimatku pre 2osoby
Predám samonafukovaviu karimatku pre 2 osoby, 1x použitá, nová, v 100% stave, v originál obale. Nevyužitá, kúpená 2022, pôvodná cena 180,-eur teraz 85,-eur. Inzerat je platný do zmazania (keďže ho čítate, je ešte aktuálny), osobný odber možný v Bratislave - Vajnory. Žiaľ po zlých skúsenostiach veci nerezervujem a neposielam na dobierku. Dakujem za pochopenie :) Popis: PRINCÍP SAMONAFUKOVACIEHO MATRACA Samonafukovací matrac sa skladá z nepremokavého plášťa prilepeného k pene s otvorenými pórmi, v ktorých cirkuluje vzduch. Po rozvinutí matrac opäť nadobudne svoj tvar a hrúbku (8 cm pre matrace AG Comfort) a podľa toho sa naplní vzduchom. Treba ho však dofúknuť ústami, čo vám tiež umožní prispôsobiť tlak vášmu pohodliu. Samonafukovanie je viac-menej viditeľné podľa hrúbky matraca. NÁVOD NA POUŽITIE Matrac odporúčame vybaliť a rozvinúť ihneď po príchode do kempu. Ventil nechajte otvorený, aby sa uľahčilo jeho prvotné nafúknutie. Samonafukovací matrac sa nafúkne úplne sám až do cca 80 %. Dofúknuť matrac musíte ústami, aby ste si mohli nastaviť jeho tlak podľa vlastnej potreby. ROZMERY Rozmery po nafúknutí: 200 × 136 × 8 cm. Rozmery vo vyfúknutom stave: 200 × 132 × 3 cm. HREJIVOSŤ A UDRŽANIE TEPLA: CELOROČNÉ POUŽITIE, POUŽITIE V ZIME A V EXTRÉMNYCH PODMIENKACH Na začiatku roku 2020 bola schválená nová norma na hodnotenie úrovne izolácie karimatky: norma ASTM F3340-18. Táto norma meria kapacitu karimatky udržiavať teplo, resp. odrážať teplo vášho tela tak, aby nedošlo k jeho strate, a tým vám karimatka poskytuje tepelné pohodlie. Tepelná izolácia vďaka pene. R-Value norma ASTM F3340-18 samonafukovací matrac AG Ultim Comfort: 8,6 (nameraná externým laboratóriom). HREJIVOSŤ A UDRŽANIE TEPLA (VYSVETLIVKY) R-Value vyjadruje vlastnosti a tepelný odpor matraca. Čím vyššia je hodnota R-Value, tým vás matrac lepšie izoluje pred chladom zo zeme. R-value od 0 do 1,9: matrac určený na použitie iba v teplom období (leto). - Od 2 do 3: matrac určený na použitie počas 2 alebo 3 ročných období (jar-leto-jeseň). Od 3 do 4: matrac na 4 ročné obdobia, možnosť používať v zime. Viac ako 4,5: zimné použitie a použitie v extrémnych podmienkach.
Samonafukovacia karimatka Zulu Airo 3,8
Predám Samonafukovaciu karimatku Zulu Airo 3,8. Bezchybná, raz použitá. Je nevyužitá, preto ju chcem posunuť ďalej. Dlžka 183cm, tepelná konfort R 3,1. Jedná sa o túto karimatku ale v regular verzii, čiže 183cm dlžke: Ideálne osobne BA alebo HC. Pri velmi vážnom zaujeme sa dá riešiť packeta.
Karimatka THERMAREST NeoAir XTherm
Predám raz odskúšanú karimatku velkosť regular ako nová . Ku karimatke je aj opravná sada pre náhodnd prepichnutie karimatky . ThermaRest karimatky sú spoľahlivé a vysoko kvalitné, ktoré sú rokmi preverené, kde kvalita a komfort sú na prvom mieste. Karimatky sa vyrábajú v Írsku a USA a tým je aj zaručená kontrola výroby a kvality po celú dobu výrobného procesu. Karimatky radu "Fast & Light" určené pre náročných cestovateľov, alpinistov atd., ktorí potrebujú čo najľahšiu karimatku, zbaliteľnú do malých rozmerov, ale potrebujú i teplotný komfort. obdĺžniková, ľahká, teplá karimatka do náročných a premenlivých podmienok, vhodný pre dlhé cesty a štvorsezónne použitie najteplejšia karimatka v rade NeoAir protišmykový materiál karimatky, ktorý nešustí a je veľmi prijemný na dotyk patentovaná technológia reflexného alumíniového záteru zaisťuje dokonalú tepelnú izoláciu pre 4-sezónne použitie, bez toho aby sa zvýšila hmotnosť alebo rozmer NeoAir XTherm má 4 hliníkové vrstvy. Táto technológia izolačných vrstiev vnútri karimatky funguje ako tepelný reflektor, ktorý odráža chlad zo zeme a naopak vracia teplo produkované ľudským telom späť patentovaná technológia Triangular Core Matrix ™ vytvára viac než 100 vnútorných buniek a reflexné bariéry drží ohriaty vzduch vo vnútri karimatky, čo zvyšuje hodnotu tepelného odporu "R-value" bez navýšenia hmotnosti, alebo objemu ako pri klasických karimatkách špeciálny ventil umožňuje bez námahy nafúknuť a vyfúknuť karimatku dvakrát rýchlejšie ako klasický ventil skladovací vak s integrovaným nafukovacím ventilom a opravná sada sú súčasťou balenia Šírka x dĺžka: 51 x 183 cm Hrúbka: 6,4 cm Hmotnosť: 490 g Tepelný koeficient: 7,2 R Rozmery v zabalenom stave: 23 x 10 cm Materiál: 30D HT Nylon / 70D Nylon Farba: sivá
Samonafukovacia Karimatka Sea To Summit Comfort Plus
Predám pár krát použitú samonafukovaciu karimatku Sea to summit Comfort Plus Self Inflating Regular Samonafukovacia karimatka Camp Plus SI Regular značky Sea to Summit je určená na celoročné využitie. Vnútorná konštrukcia je z polyuretánovej peny, ktorá zaisťuje rovnomernú izoláciu v celej dĺžke karimatky. Hlavné prednosti karimatky Camp Plus Regular: určená na celoročné využitie patentová technológia Delta Core znižuje až 40% objemu PillowLock™ System na prichytenie vankúšika ku karimatke patentovaný ventil pre rýchle nafúknutie, vyfukovanie a jemné doladenie pre osobné pohodlie robustný a oderuvzdorný 30D polyester tepelný koeficient (R-value): 4.1 ľahko vyrovnáva nerovnosti terénu protišmykový povrch na spodnej strane súčasťou je ľahký obal pre transport a opravná sada Materiál: tkanina: vrchná časť: 30D polyesterový úplet spodná časť: 30D polyester s vytlačovanou TPU lamináciou izolácia: Delta Core technology Rozmery: 183 x 51 x 8 cm Zbalený rozmer: ø15,9 x 26 cm Hmotnosť: 970 g
Samonafukovacia karimatka Zulu Dreamtime 5 Single Pillow
Ponukam na predaj samonafukovaciu karimatku s integrovanym vankusom. Povodna cena nakupu: 59,9 € (cez 4camping) Ponukana cena: 35 € Datum kupy: 05/2022 Dovod predaja: nepotrebnost Technicky stav: 10/10 Opticky stav: 9,5/10 Opis: Samonafukovacia karimatka Zulu Dreamtime 5 Pillow je skvelý parťák do kempu aj karavanu. Vďaka hrúbke 5 cm a integrovanému vankúšiku sa na ňu vyspíte takmer ako doma. Karimatka je vybavená dvoma plastovými ventilmi pre rýchle nafúknutie a vyfúknutie. Jeden slúži pre nafúknutie vankúša, a druhý pre nafúknutie samotnej karimatky. Protišmyková úprava spodnej časti karimatky vo forme zdrsneného povrchu zaručí väčšiu stabilitu na každom teréne. Hlavné prednosti karimatky Dreamtime 5 Pillow: samonafukovacia karimatka, hrúbka 5 cm celoročné použitie nafukovací vankúš maximálne pohodlná nesmekavý povrch zabraňuje kĺzaniu spacáku vhodná do kempu aj karavanu samolepiace záplata súčasťou balenia prepravný obal HMOTNOSŤ 1,75 kg MATERIÁL KARIMATKY 190T Polyester TEPELNÝ ODPOR (R-VALUE) 4 ZBALENÝ ROZMER 65 x 17 cm DĹŽKA 198 cm ŠÍRKA 63 cm HRÚBKA 5 cm