inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Sigma Rox 4,0

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám Sigma Rox 4,0 2x používaný,2x držiak možno používať na dvr bicyklov.pulzmeter.
Predám Sigma Rox 4,0
Podobné inzeráty
Sigma rox 2.0
Predám nový cyklopočítač sigma rox 2.0. Jednoducho, jednoduchšie, ROX 2.0. Tento GPS cyklocomputer je skvelý pre všetky voľnočasových športovcov, ktorí si želajú využívať najdôležitejšie výhody GPS a pritom za hodinky nechcú dávať celé imanie. Cyklocomputer má veľký a dobre čitateľný displej, a v kombinácii s jednoduchým ovládaním tak predstavuje ideálneho spoločníka pre tvoje cyklo vychádzky. 14 funkcií ako zobrazenie rýchlosti, vzdialenosti a tréningového času, navigačné pokyny a pripojenie k e-biku nie sú pre cyklocomputer ROX 2.0 žiadny problém! Cyklocomputer ROX 2.0 možno ľahko namontovať priamo na riadidlá. Montáž káblov a snímačov nie je nutná. Okamžite po zapnutí ROX vyhľadá počas niekoľkých málo sekúnd tvoju polohu pomocou GPS a GLONASS. V kombinácii s intuitívnym ovládaním dvoma tlačidlami môžeš okamžite začať jazdu. Pomocou aplikácie SIGMA RIDE si môžeš nastaviť individuálny vzhľad displeja. Dvojpalcový displej s vysokým kontrastom je vďaka svojim rozmerom a extra veľkým čísliciam dobre čitateľný aj počas jazdy. Inovatívny Red Circle na displeji vpravo hore je na farebnom pozadí a ponúka inovatívne a zaujímavé zobrazovanie tréningových údajov. Pomocou aplikácie SIGMA RIDE si môžeš nastaviť individuálny vzhľad displeja. K dispozícii je šesť obrazoviek s dvoma hodnotami na každej z nich. Aktuálnu rýchlosť a čas sa neustále zobrazujú na displeji.
Sigma ROX 6.0
Predám bike computer SIGMA ROX 6.0 komplet so všetkými komponentami v originálnom balení plus snímač kadencie, mierne známky používania. Cena 40€. Predám dva kusy osvetlenia bicykla s externým zdrojom, málo používané. 1 kus 30€. Všetko spolu dám za 80€.
Predám Sigma ROX 4.0 GPS
Predám cyklocomputer Sigma ROX 4.0, GPS, rozbalený, nepoužitý, nevhodný dar, kúpený 3/2023.
GPS cyklopocitac Sigma ROX 7.0
Predam malo pouzivany gps cyklopocitac Sigma ROX 7.0. Vyborny stav, ziadny skrabanec. Prislusenstvo: nabijaci kabel, drziak na riadidla. Dovod predaja nevyuzitie.
Sigma ROX 8.0   8.1   9.0   9.1   senzory magnety
Ponukam funkcne komponenty zo sady Sigma ROX 9 (kompatabilne s radami 8, 8.1, 9 a 9.1) Ceny za jednotlive polozky: 20e senzor kadencie (pedalovaia) uplne novy 2e magnet pre senzor kadencia 10e senzor otacania kolesa 2e magnet pre senzor kolesa 2e uchyt pre cyklopocitac na riadidla Alebo cele komplet za 60e (niektore komponenty podla aktualneho obrazka aj viackrat) +postovne: 2,5e obycajny list (pri platbe vopred na ucet) 3,5e doporuceny list (pri platbe vopred na ucet) 5e dobierkou
Predám GPS tachometer
Predám GPS tachometer SIGMA ROX 4.0 s kolesovým čidlom. GPS, Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Notifikácie z mobilu, Záznam trasy, Držiak súčasťou, Kompatibilný s elektrobicyklami, Meranie tepu, Tréningový denník, a mnoho iných. . ...