inzercia, predaj, predám, bazár

Predam skateboard

Kategória: Všetko ostatné

Predam skateboard z decathlonu, malo jazdeny, iba oskreta doska zospodu, vymenene koliecka, po pripade mozem dodat aj povodne koliecka, na cene sa da dohodnut
Predam skateboard
Podobné inzeráty
Skateboard
Predám skateboard Jart v dobrom stave. Popis ku skateboardu: 7 vrstvová doska Drevená doska: javor Rozmery dosky: 8 '' x 31,85 '' Ložiská: ABEC 7 Kolieska s rozmermi 52 mm, 101A Truck: 5,25 '' (133 mm) Venture Z hornej strany nalepený grip Skateboardový komplet Značkový skateboard Jart Pôvodná cena skateboardu 110€. Na fotke je dobre vidiet, že celý skateboard je vo veľmi dobrom stave a nieje poškodený.V rámci Košíc alebo Kosice-okolie viem doviesť, ale k cene za dovoz 5€.
Predám Skateboard WORKER Kid
Predám Skateboard WORKER Kid skoro ako novy, dobry pre male deti na zaciatok. V pripade zaujmu sms, dakujem.
Skateboards TEMPISH BUFFY 28" GREEN
Predám skateboards TEMPISH BUFFY 28" GREEN. Vhodný pre deti a aj dospelých. Legendárny plastový skateboard vyrobený z veľmi pevného a vysoko húževnatého High impact PP (polypropylén). Veľkosťou 28" je zaradený pod klasické skateboardy (zvyčajne 31") a nad malé plastové skateboardy (22"). Doska má klasický oválny tvar s rozmerom 28" * 7,5" single kick. Skateboard BUFFY 28 je určený pre začínajúcich, pokročilých i skúsených skateboardistov a skateboardistky na klasickú jazdu po meste, bežné aj náročné triky. Veľmi kvalitné kolieska z materiálu Super High rebound PU majú malý valivý odpor a vysokú životnosť, na povrchu koliesok je použitá obľúbená povrchová úprava - transparent sand ... Vystužený podvozok 4 "AL duty znesie vysoké zaťaženie rovnako ako kvalitné ložiská, a silenbloky, ktorými sú kolieska a podvozok osadené. Celý skateboardový set zabezpečuje výborné jazdné vlastnosti a ľahké ovládanie. Stupeň športového zaťaženia 3. Materiál dosky high impact PP, Tvar dosky ovál, Rozmer dosky 28*7,5, Veľkosť dosky 28", Grip štruktúra na základnej doske. Podvozok 4" AL duty (strong type), Silentblok (cushion) PUC high rebound Kolieska: PUC super High rebound, Priemer kolieska 60 mm, Tvrdosť kolieska 82A, Ložiská ABEC 9 chrome steel Maximálne zaťaženie 75kg Stupeň únosnosti športového zaťaženia 3 Nosnosť: trieda A 50-100kg Skateboard je veľmi málo používaný. Je veľmi zachovalý a vo veľmi dobrom technickom stave.
SK/ENG: Longboard / Skateboard Rune v super podmienkach
Longboard / Skateboard Rune v super podmienkach. Rozmery v cm sú 96 x 25 x 10. Predávam ho, pretože odchádzam z krajiny. = 55 EUR, alebo najlepšia ponuka. Vyzdvihnutie v Bratislave, blízko Patrónskeho Pivovaru. Pre priamu a rýchlejšiu komunikáciu ma prosím kontaktujte. Požiadajte ma o môj úplný zoznam položiek na ! -------------------------------------------- Longboard / Skateboard Rune in super conditions. Dimensions in cm are 96 x 25 x 10. I sell it because I am leaving the country. = 55 EUR, or best offer. Pick up in Bratislava, close to Patronsky Pivovar. Please get in touch with me for direct and faster communication. Ask me for my complete list of items on !
Pennyboard + skateboard málo používané
3 kus - pennyboard, skateboard - skateboard doska. Presne ako je odfotené. Veľmi málo používané - všetko je OK. Cena je za všetky 3 ks spolu. Info cez FORMULAR tu - alebo SMS
Predám skateboard
Zdravím, predám skateboard, bol kupovaný v celku, doska je trošku poškriabaná ale inak stav 7/10. Grip nieje zničený je iba špinavý tak isto aj kolieska nie sú nejak zodraté iba z krajov je zošúchaná potlač a sú špinavé. Trucky sú trochu ojazdené ale nieje to nič strašné. Veľkosť dosky 8. Značka je element, pôvodná cena tohto skateboardu bola 110€ predávam ho za 75€ z dôvodu že bol používaný. Ak by bol záujem viem ešte trochu povoliť z ceny.