inzercia, predaj, predám, bazár

Predám skialp set Diamir SCOUT 11 (nove), lyže 150 cm, pásy

Kategória: Skialpy

Predám skialpový set viazanie rámové Diamir SCOUT 11 (S/M - nové bez škrabancov pár krát na svahu), lyže SKYROCK 150 cm, pásy KOHLA 150 cm(nové). Použitý set max 10x, viazanie Diamir SCOUT 11 (do 110kg posledný rámový model od Diamir (veľmi ľahký, ako pinové viazanie, ale lepší, istejší na užitie si lyžovačky v neupravenom teréne, vypína špička aj päta) pre veľkosti lyžiarky 260-315 mm ) bez škrabancov nové, lyže ľahké pekné skĺznica OK, brzdy, stúpacie pásy KOHLA 150 cm (nové TOP stav), Super stav na lacný oddych v prírode na snehu a na slnku. viazanie v hodnote 250€ (nové viď foto), pásy 130€ (nové), lyže 150€. Všetko funkčné a spoľahlivé TOP STAV. Vhodné pre osoby cca od 150cm do 170cm (deti, mládež, dospelé osoby nižšieho vzrastu :-) (váha do 110kg.) Všetko spolu 230€. Po dohode v cene setu, viem doviesť v rámci stredného Slovenska. Osobný odber B.Bystrica.
Predám skialp set Diamir SCOUT 11 (nove), lyže 150 cm, pásy
Podobné inzeráty
Predám skialp set Diamir (nové), Atomic 162, pásy (nové)
Predám skialpový set viazanie rámové Diamir EXPLORE M (M - nové bez škrabancov pár krát na svahu), lyže Atomic OUTBREAKER 162 cm, pásy Coll tex 162 cm(nové). Použitý set max 10x, viazanie Diamir EXPLORE (vypína špička aj päta) pre veľkosti lyžiarky 280-335 mm ) bez škrabancov nové, lyže ľahké pekné skĺznica super bez poškodenia ako nová, brzdy, stúpacie pásy Coll tex 162 cm (nové TOP stav), Super stav na lacný oddych v prírode na snehu a na slnku. viazanie v hodnote 230€ (nové viď foto),brzdy 30€, pásy 140€ (nové), lyže Atomic 230€ (ako nové) Všetko funkčné a spoľahlivé SUPER TOP STAV. Vhodné pre osoby cca od 170cm do 180cm (deti, mládež, dospelé osoby) Všetko spolu 290€. Po dohode viem doviesť v rámci stredného Slovenska. Osobný odber B.Bystrica.
skialp set
Predám pekný skialpovy set vhodný pre začiatočníka- Lyže Salomon 179cm, rámové viazanie, čisto nové pasy, lyžiarky Dynafit veľkosť 28 (EU43 1/3) vhodne aj na pinové viazanie. Možnosť kúpiť komplet alebo samostatne Lyže/Lyžiarky. Cena kompletu 450€ Cena Lyže pasy viazanie 250€ Cena lyžiarky Dynafit 200€ (skialpy, skialpinizmus, skialp set, skialp lyze, skialp lyziarky, skialp viazanie, skialpove lyziarky, skialpove lyze, skialp pasy)
Skialp set Fischer + Garmont
Predám skialpový set vhodný pre začiatočníka. Lyže Fischer Hitrax 163cm dlhé, rámové viazanie, čisto nové pásy, ľahké lyžiarky Garmont G-ride dĺžka chodidla 290mm. Možnosť kúpiť komplet alebo samostatne lyže a lyžiarky. Cena kompletu 350€ prípadne dohoda Lyže s pásmi a viazaním 250€ Lyžiarky 150€ Možnosť dovozu na trase Poprad - Stará Ľubovňa. (skialpy, skialpinizmus, skialp set, skialp lyže, skialp lyžiarky, skialp viazanie, skialpové lyžiarky, skialpové lyže, skialp pásy)
Skialp set Fischer + Garmont
Predám skialpový set vhodný pre začiatočníka. Lyže Fischer Hitrax 163cm dlhé, rámové viazanie, čisto nové pásy, ľahké lyžiarky Garmont G-ride veľkosť EUR 40-41. Možnosť kúpiť komplet alebo samostatne lyže a lyžiarky. Cena kompletu 350€ prípadne dohoda Lyže s pásmi a viazaním 250€ Lyžiarky 150€ Možnosť dovozu na trase Poprad - Stará Ľubovňa. (skialpy, skialpinizmus, skialp set, skialp lyže, skialp lyžiarky, skialp viazanie, skialpové lyžiarky, skialpové lyže, skialp pásy)
Skialp set Skitrab SCI MAXIMO + Marker Alpinist 9 + pásy
Skialp set Skitrab SCI MAXIMO v dĺžke 178 cm + Marker Alpinist 9 a Adhézne skialp pásy. Viazanie Marker Alpinist 9 je už navŕtané 178 cm 306-341 mm. Set je nový. Lyže Ski Trab Maximo sú ideálne lyže na všetkých typoch snehu. Ideálne pre zjazd vďaka novému profilu lyže. Účinný progresívny tvar umožňuje lyžovať pri použití oveľa menej energie. Vyrobené v Bormiu s dreveným jadrom v 14 vrstvách. Geometria : 121/90/110 Spoľahlivé viazanie na skiaply K2 MARKET ALPINIST 9 je vhodné pre bežných skialpinistov aj ambicióznych atlétov. Konštrukcia je z karbónu a hliníka a je ultraľahká a zároveň robustná. Viazanie má jednoduché prepínanie z chôdze na zjazd, integrované bezpečnostné brzdy a veľký rozsah predo-zadného posunu päty. integrované elastomery pryžové podložky opory pre stúpanie (0°/ 5°/ 9°) kompatibilné so stúpacími železami (4 šírky) 38 mm rozteč pre efektívne ovládanie DIN 4-9 rýchle prepínanie chôdze/zjazd Adhézne skialp pásy Gecko- Skialpinistické pásy značky Gecko sa môžu pýšiť svojou prepracovanou technológiou umožňujúcou maximálneho držania na lyžiach. Vďaka mohéru, ktorý predstavuje podstatný materiál skialpinistických pásov sa skvalitneli mazacie vlastnosti oproti ostatným pásom. Priľnavosť je presne to, čo charakterizuje pásy Gecko. Či už máš pásy od snehu, ihličia alebo sú jednoducho znečistené, nemusíš sa obávať, že by stratili svoje vlastnosti. Pri uskladňovaní pásov nemusíš dbať na fóliu, ktorou by si priľnavú vrstvu obalil. Pásy môžeš smelo spojiť dohromady a zrolovať. Najlepšie osobne ale viem aj poslať.
lyziarky 28, lyže 178, viazanie ATK, pásy Kohla ZÁRUKA
Predám kvalitný ľahký Skialp set, jazdený rekreačne. Lyže+viazanie+pásy kupované 13.01.2022 čiže vrátane platnej záruky, doložím doklad, lyžiarky kupované v decembri 2021 taktiez ako nové. -lyže sú blizard Zero g 95 2020 178cm carbon / karbónové - parametre na foto -lyziarky sú la sportiva skorpius cr veľkosť 28 skelet 307, papuča nieje vypečená -viazanie ATK CREST 10 -stúpacie pásy Kohla TIROL PEAK -lyže sú nachystané na novú sezónu: sklznice prebrusene, malé škrabance zaliate, navoskovane, hrany nabrúsené. Cena: -lyže + viazanie + pásy 790€ -lyžiarky 350€ -celý set - 1100€ -predám aj samostatne …. lyziarky, lyžiarky, lyže, set, Skialp set, Skialp, výstroj, viazanie, ATK, la sportiva, blizard, kohla, tirol, crest,