inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Skialpove viazanie Diamir

Kategória: Skialpy

Predám Skialpove viazanie Diamir Titanal 2 . Šírka brzdy 75mm 50e spolu aj s mackami.viazanie veľkosť M 280mm-330mm. Mám aj jeden pár na náhradné diely ak niečo treba .
Predám Skialpove viazanie Diamir
Podobné inzeráty
Skialpové lyže G3 Luscious (lyže, viazanie, pásy, haršajzne)
Predám full set: skialpové lyže s viazaním, pásmi a mačkami Krásne červené lyže s dizajnom čerešní G3 Luscious s rámovym viazaním Diamir so 4 polohami šlapania, pásy G3 a haršajzne Lyže allmouintain Dlzka 165 Viazanie Diamir Fritschi Freeride Plus, 90mm 20/21 S 245-300mm Predavam este 2 sety, pozrite aj moje dalsie inzeraty. Otazky rada zodpoviem a poradim. Napiste sms a dohodneme si telefonat. Skialpinistické viazanie Diamir Fritschi Freeride Plus vybavené stabilným systémom pre chôdzu do kopca je určené pre náročné freeridové lyžovanie, ťažké zjazdy a dlhšie skoky. Viazanie má vyššie hodnoty vypínacich síl (DIN 4–12) a špičku konštruovanú pre touringové i zjazdové lyžiarky podľa noriem ISO. Systém voľne kĺzajúcej centrálnej vyvýšenej lišty umožňuje lyži prirodzené prehnutie a zabezpečuje optimálny prenos energie, jednoduché vedenie a kontrolu lyží v každej situácii a teréne. Lyže môžu kopírovať terén po ich celej dĺžke vďaka čomu je toto viazanie jedinečné. Podložky tohto skialpinistického viazania ho jednak zvyšujú, ale zároveň fungujú ako tlmiče vibrácií. Tú istú funkciu plní i segment z tvrdej gumy na špičke. Päta viazania ponúka 4 polohy pre stúpanie, bezpečnostné funkcie obsahujú vyhodenie špičky do strán, päta vyhadzuje nahor. Súčasťou viazania sú aj integrované brzdy. Za svoje vlastnosti získalo ocenenie ISPO European Ski Award.
Predám skialp set Diamir SCOUT 11 (nove), lyže 150 cm, pásy
Predám skialpový set viazanie rámové Diamir SCOUT 11 (S/M - nové bez škrabancov pár krát na svahu), lyže SKYROCK 150 cm, pásy KOHLA 150 cm(nové). Použitý set max 10x, viazanie Diamir SCOUT 11 (do 110kg posledný rámový model od Diamir (veľmi ľahký, ako pinové viazanie, ale lepší, istejší na užitie si lyžovačky v neupravenom teréne, vypína špička aj päta) pre veľkosti lyžiarky 260-315 mm ) bez škrabancov nové, lyže ľahké pekné skĺznica OK, brzdy, stúpacie pásy KOHLA 150 cm (nové TOP stav), Super stav na lacný oddych v prírode na snehu a na slnku. viazanie v hodnote 250€ (nové viď foto), pásy 130€ (nové), lyže 150€. Všetko funkčné a spoľahlivé TOP STAV. Vhodné pre osoby cca od 150cm do 170cm (deti, mládež, dospelé osoby nižšieho vzrastu :-) (váha do 110kg.) Všetko spolu 230€. Po dohode v cene setu, viem doviesť v rámci stredného Slovenska. Osobný odber B.Bystrica.
Tyrolia Adrenaline 14 S + haršajzne crampon 110mm
Predam touringove freeridove viazanie Tyrolia Adrenaline 14 S (SHORT pre dĺžku topanky 270-330) Pre šírku lyže do 110mm Používané 1 sezónu, pár vystupov 98% stav ako nové, mám k tomu aj haršajzne čisto nové nepoužité (môžem predať aj osobidne sú do šírky lyže 120mm- cena za haršajzne 50€). Viazanie bolo jazdené na váhe 70kg. DIN viazania 14 Viazanie je riešené tak aby pri prepinani medzi chodzov a zjazdom nebolo potrebne vyskakovať z viazanie. Dôvod predaja, idem namontovať na lyže zjazdové viazanie. Môžem poslať aj viac foto do mailu prípadne správy. Pôvodná cena bola 350€ viazanie + 60€ haršajzne. Ponúkam komplet za 200€ pripadná dohoda. Alebo osobitne viazanie-140€, haršajzne-50€ Okres MT-TR-TT viem aj doviezť. Pre stabilný, všestranný freeridový zážitok s priamym prenosom sily si vyberte Adrenalin. Adrenalin je revolúcia vo viazaní na freeski, ktorá kombinuje vynikajúci zjazdový výkon s ergonomickým mechanizmom chôdze a horolezeckou pomôckou (0°/7°/13°) pre krátke túry, zábavné lyžovanie a maximálnu slobodu. Viazanie, navrhnuté pre šírky lyží 80 mm a viac, má špičku Freeride Pro s ergonomickým pivotom, ktorý možno nastaviť aj pre dospelé Alpine (ISO 5355 TYP A), dospelé Walk (ISO 23223 TYP A) a všetky Touring lyžiarske topánky (ISO 9523) plus mechanizmus na chôdzu na päte, ktorý možno aktivovať paličkou pre rýchlu a jednoduchú funkčnosť. Pre lepší výkon pri zjazde je viazanie vybavené aj exkluzívnou technológiou Freeflex, ktorá umožňuje, aby sa lyže prirodzenejšie ohýbali. Vlastnosti FR PRO špička Hiking platforma ISO: 5355A, 9523, 9523W, 9523 GripWalk NX FR päta Technológie GripWalk kompatibilita Vhodné pre dospelé Alpine (ISO 5355 TYPE A) a Walk lyžiarske topánky (ISO 23223 TYPE A). # freeride viazanie, touring, skialp, tyrolia, atomic, armada, salomon, fisher, scarpa, dynafit, rossignol, hagan,
Predám skialp set Diamir (nové), Atomic 162, pásy (nové)
Predám skialpový set viazanie rámové Diamir EXPLORE M (M - nové bez škrabancov pár krát na svahu), lyže Atomic OUTBREAKER 162 cm, pásy Coll tex 162 cm(nové). Použitý set max 10x, viazanie Diamir EXPLORE (vypína špička aj päta) pre veľkosti lyžiarky 280-335 mm ) bez škrabancov nové, lyže ľahké pekné skĺznica super bez poškodenia ako nová, brzdy, stúpacie pásy Coll tex 162 cm (nové TOP stav), Super stav na lacný oddych v prírode na snehu a na slnku. viazanie v hodnote 230€ (nové viď foto),brzdy 30€, pásy 140€ (nové), lyže Atomic 230€ (ako nové) Všetko funkčné a spoľahlivé SUPER TOP STAV. Vhodné pre osoby cca od 170cm do 180cm (deti, mládež, dospelé osoby) Všetko spolu 290€. Po dohode viem doviesť v rámci stredného Slovenska. Osobný odber B.Bystrica.
Skialpové lyže VÖLKI AULUU 149 + viazanie DIAMIR EAGLE
Predám tieto skialpové lyže VÖLKI AULUU 149 cm + viazanie DIAMIR EAGLE. Sú vo výbornom stave, ako nové. Možnosť osobného odberu v DK alebo poslať kuriérom GLS po zaplatení (aspoň poštovných nákladov) vopred.
Skialpové lyže K2 153 cm + viazanie DIAMIR TITANAL 3
Predám tieto používané skialpové lyže vo veľmi dobrom stave K2 153 cm + viazanie DIAMIR TITANAL. Možnosť osobného odberu v DK alebo poslať kuriérom GLS po zaplatení (aspoň poštovných nákladov) vopred.