inzercia, predaj, predám, bazár

Predám škrabadlo s domčekom

Kategória: Mačky

Predám kombinovateľné škrabadlo s domčekom, sú to vlastne 2 kusy ktoré sa dajú vzájomne prekombinovať skrutkami. Môžem doviezť v okolí DL, BA, alebo osobný odber.
Predám škrabadlo s domčekom
Podobné inzeráty
Škrabadlo s domčekom
Predám škrabadlo s domčekom pre mačky, mierne známky používania. Cena 20€ + dohoda
Škrabadlo pre mačky + kukaňa
Predám škrabadlo (odpočívadlo) a kukaňu pre mačky. Obe sú ako nové, čisté, používané cca 2 mesiace. Dôvod predaja je že máme väčšie plemeno mačky a už jej to začína byť malé. Rozmery škrabadla: 35x35x86 cm Rozmery kukane: 43x43x35 cm Predám spolu alebo zvlášť. Škrabadlo 30€, kukaňa 20€. V prípade záujmu volať, písať.
Škrabadlo a zachodik pre mačku
Predám škrabadlo a zachodik pre mačku takmer vôbec nepoužité keďže sme mali mačičku len na skúšku. Samostatne škrabadlo 60€ Toaleta 20€ Ak by bol záujem vziať obe pribalím aj náhradné filtre do zachodiku, sáčky do zachodiku,predložku pred zachodik, hračky aj mlsky. Plus 10€ prenoska.
skrabadlo, domcek a tunel pre Macku
predám veci pre mačku, naša nepoužíva. Akinu Škrábadlo COCO 2 poschodia, hneda&béžová; škrabadlo myš; Šuštiaci tunel s loptičkami pre vašu mačku. iba domček za 20 euro. všetko v perfektnom stave. cena za všetko spolu 25 euro. len osobný odber v Bratislave
Škrabadlo pre mačky
Predám škrabadlo pre mačky. Náš kocúrik je veľky na toto škrabadlo. Je v perfektnom stave, nevyužité Vhodné pre menšie mačičky Cena 12€
Škrabadlo+toaleta
Predám škrabadlo a mačaciu toaletu. Záchod je skôr pre mača ako pre dospelú mačku. Škrabadlo aj toaleta sú veľmi zachovalé bez poškodenia.