inzercia, predaj, predám, bazár

Predám skriňu, komodu a nočné stolíky

Kategória: Spálne

Predám skriňu komodu a nočné stolíky. Neskôr bude na predaj aj posteľ.
Predám skriňu, komodu a nočné stolíky
Podobné inzeráty
Suplikova Komoda a nocne stoliky
Predam suplikovu komodu a nocne stoliky NOVE nepouzite vyrabane na mieru.ziadna ik×a.velmi pevne dost tazke. Spodok suplikov pevny.komoda material buk najkrajsi z bukovych dekorov.ROZMER KOMODA v 92cm x s90 x h40 cm. Nocne stoliky 50v x s45 x h40cm. Komoda 290 e Nocne stoliky 145 e kus.
Postel IKEA MALM 180x200cm s rostami+nocne stoliky+matrace
Predam ***SPALNOVU ZOSTAVU*** /RAM POSTELE + ROSTY + MATRACE + NOCNE STOLIKY/ Postel IKEA Malm s 2 kvalitnymi rostami. Rozmery postele 180 x 200cm. Farba tmava cierno hneda. Postel je v demonte, preto prikladam ilustracne foto. Zachovaly top stav. Matrace Novitesse 2x 90 cm /hypoalergenne, 7 komfortných zón/ pouzivane prilezitostne vo velmi dobrom stave, vzdy sa pouzivala podlozka na matrac. Poťah je Uplne snImateľny a pratelny. Su len jemne zaspinene pocas stahovania. Dalsi dodatocny popis: Veľmi dobrá bodová elasticita vďaka cca 360 jednotlivo integrovaným hlavňovým taštičkovým pružinám, optimálna cirkulácia vzduchu a veľmi dobré prispôsobenie telu vďaka individuálnym taštičkovým pružinám. 4 otočné rukoväte pre ľahkú manipuláciu vhodny aj pre osoby s hmotnosťou do 125 kg) K posteli viem prilozit dva nocne stoliky. Farba: tmava cierno hneda. Cena celeho setu: 859 EUR Postel ram: 279 EUR Rosty: 100 EUR Nocne stoliky: 60 EUR Matrace 2x 209 EUR Cena v tomto inzerate za komplet set: 400 EUR Je nutne si zabezpecit odvoz. Osobny odber v ramci Bratislavy.
Nočne stoliky+komoda
Predám nové dreveno-sivé nočne stoliky a komodu Nočne stoliky v 40x h 40x š 50 komoda v 90x h 40x š 90 Cena 150
Nočné stolíky s podvietením
Dobrý deň , predám nočné stolíky ručne robené s podsvietením(podsvietenie je na baterky netreba 230v ) stolíky vyrábam na mieru takže si viete aj farbu aj podsvietenie vybrať podľa vášich predstáv. Stolíky sú kompaktných rozmerov (š37xd28v66) preto sú vhodné do každej spálne kde krásne oživia priestor . Cena je 80€ za kus Zobraziť menej
Predám postel do spalne + nočné stolíky
Predám postel a nočné stolíky , nabytok je bielo bledej farby , biela v kombinácii DUB SONOMA , postel je zachovalá bez zjavných známok používania , ma integrované osvetlenie LED žiarovky , postel predávame aj z roštami , bez matrace . K posteli sú dva nočné stolíky presne vo farbe postele , majú dva šuplíky . K posteliam mám aj dve komody v identickej farbe .
Nočné stolíky
Predám zachovalé nočné stolíky zo spálňovej zostavy. Cena za oba nočné stolíky 30 Eur Len vážny záujem. *** POZRI AJ MOJE OSTATNÉ INZERÁTY ***