inzercia, predaj, predám, bazár

Predám snowboardove topánky Burton

Kategória: Snowboarding

Predám snowboardove topánky Burton veľ. 36,5 boli obuté 1X bohužiaľ už sú nám malé. REZERVOVANÉ!!!
Predám snowboardove topánky Burton
Podobné inzeráty
Nohavice Burton, viazanie Drake a snowboardové topánky
Predám veľmi zachovalé, nepoškodené a veľmi málo používané špičkové snowboardové nohavice, vak na viac snowboardov, snowboardové viazanie a topánky: - úplne nové, nepoužívané viazanie na snowboard Escape Hyde FT series. Viazanie majú kvalitné kovové klipsne a sú v 100% stave. CENA: 55,-€ - PREDANÝ!!! - minimálne používané snowboardové viazanie Drake Matrix v perfektnom, nepoškodenom stave. Aj tieto viazania majú kovové klipsňe. CENA: 49,-€ - špičkové snowboardové nohavice Burton Ronin v 100% stave. Veľkosť S, presné odmerané rozmery: - celková dľžka 101 cm - šírka pásu od 34 do 44 cm (obvod pása!!! - nastaviteľný suchým zipsom!) - šírka bokov 59 cm - vnútorná dľžka nôh 70 cm. CENA 39,-€. - špičkové snowboardové nohavice Burton Sinki v 100% stave. Veľkosť L, presné odmerané rozmery: - celková dľžka 107 cm - šírka pásu od 38 do 45 cm (obvod pása!!! - nastaviteľný suchým zipsom!) - šírka bokov 58 cm - vnútorná dľžka nôh 78 cm. CENA 39,-€. Polokožené snowboardové topánky Limited 4 You vo veľmi zachovalom stave. Velkost 39 - 25 cm. CENA: 39,-€. Bezchybné, plne funkčné topánky na snowboard Escape, veľkosť 46 - 29,5-30 cm (odmeraná!). CENA: 29,-€ Dalšie podrobnejšie fotky Vám rád poskytnem pri vážnom záujme. Mám aj dalšie zaujímavé veci na snowboard, lyžovanie alebo turistiku, nohavice, bundy, turistické topánky, lyžiarske sety - stačí kliknúť na meno "Kovi". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
155 cm použitý snowboard BURTON PROCESS EXPERIENCE 2019
Snowboard je použitý v dobrom stave bez závad, mám na predaj aj snowboardové viazanie za príplatok. Pošlem aj kuriérom na dobierku za 6 €. Doručenie do 24h. Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite si všetky moje inzeráty. SN190064 Výrobca:BURTON Pre koho:Unisex / Pánske Prehnutie:Flat / Camber Séria snowboardov Process je dizajnovaná pre parkovo a freestylovo zameraných jazdcov, je však veľmi dobre použiteľná aj pre all-mountain. Burton process má klasické camber prehnutie. PurePop Camber Tradičné camber prehnutie prešlo v dielňach Burton menšou evolúciou. PurePop má nepatrné ploché zóny pod nohami, klasické camber prehnutie medzi viazaním a zdvihnutú špičku a pätku pre lepšie kĺzanie snehom a ľahké odlepenie od zeme do vzduchu. Shape a Flex Twin/Twin Jadro - FSC certifikované Superfly II 700G jadro (jadro tvoria ľahšie a tvrdšie drevené materiály pre čo najlepšiu kombináciu jazdných vlastností). Dualzone EGD - drevo je umiestnené pozdĺž špičky a pätky v dvoch kontinuálnych zónach, kolmo ku zvyšku jadra, pre konzistentné držanie hrany a väčšiu silu. Squeezebox Profilované jadro pre jednoduchšie ovládanie, viac energie a popu. Vďaka integrácii karbónu do klasického Squeezebox profilu sa vytvorilo spoľahlivé jadro. Karbónom je vystužená päta a špička pre okamžitú reakciu. Ďalšie vychytávky a technológie: Sintrovaná sklznica s triax lamináciou - 3D technológioa - dovoľuje namontovať viazanie k doske v akejkoľvek polohe, stačí len natočiť a posunúť viazanie, ako práve potrebujete. - vďaka dôkladnému testovaniu Burton zaručuje, že si ich snowboardy držia svoje jazdné vlastnosti po dlhé roky. - živica na báze prírodných zložiek, ktorá je šetrnejšia k životnému prostrediu. Na doske Burton PROCESS si parádne užijete každú jazdu. Ide o snowboard, ktorý je najideálnejší na športový štýl jazdy. Takzvané all mountain vyhotovenie dosky má všestranné využitie, obstojí pri zjazde aj freestylovej jazde. Vzhľadom na prehnutie typu camber je snowboard citlivý na reakcie a veľmi rýchly. Najlepšie ho zvládne pokročilý jazdec, ktorému jazda po hranách nerobí problém. Twin tvarovanie znamená symetrické, rovnako tvarované a široké konce. Vybavený je sklznicou Triax/Sintered. Rozhodujúce funkcie snowboardu Burton PROCESS: Univerzálne all mountain vyhotovenie na zjazdovky aj triky Prehnutie camber dáva doske rýchlosť a okamžité reakcie Symetrický twin tvar dosky Typ skĺznice: Triax/Sintered
Dope Yeti, viazanie Drake, SNB topánky, nohavice a rukavice
Predám veľmi zachovalé, nepoškodené a veľmi málo používané špičkové snowboardové príslušenstvo: pánska bunda Dope Yeti, snowboardové rukavice, nohavice, prilba, snowboardové viazanie a topánky: Špičková snowboardová bunda Dope Yeti s kapucňou v krásnej farbe. Stav ako nová, 100%. Veľkosť pánska L, presné rozmery: - celková dľžka od krku 76 cm - dľžka rukáv od ramena 73 cm - šírka pod pazuchou 61 cm - šírka pásu 55 cm (nastaviteľný!). Pôvodná cena na internete sa pohybuje okolo 140,-€. CENA 60,-€. - pánske snowboardové rukavice Zanier Surf Pro GTX v perfektnom stave, žiadne funkčné poškodenie nemá. Rukavice majú GoreTex nepremokavý materiál, vyberateľné chrániče dlaní a zápästia, zosilnené koncovky prstov. Veľkosť pánska S. CENA: 30,-€ - minimálne používané snowboardové viazanie Drake Matrix v perfektnom, nepoškodenom stave. Aj tieto viazania majú kovové klipsňe. CENA: 49,-€ - špičkové snowboardové nohavice Project s nastaviteľným trakom v 100% stave. Nohavice majú zosilnenú zadnú časť a vyberateľné chrániče kolena aj zadka a nastaviteľný pás suchým zipsom. Veľkosť XL, presné odmerané rozmery: - celková dľžka 104 cm - šírka pásu od 37 do 49 cm (obvod pása!!! - nastaviteľný suchým zipsom!) - šírka bokov 57 cm - vnútorná dľžka nôh 74 cm. CENA 35,-€. Polokožené snowboardové topánky Limited 4 You vo veľmi zachovalom stave. Velkost 39 - 25 cm. CENA: 39,-€. Mám aj dalšie zaujímavé veci na snowboard, lyžovanie alebo turistiku, nohavice, bundy, turistické topánky, lyžiarske sety - stačí kliknúť na meno "Kovi". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Snowboardove / splitboardove topánky burton
Ponúkam na predaj takmer nové 2x použité špičkové snowboardové/splitboardové topánky Burton Tourist. Topánky sedia na veľkosť nohy 43-44. Sú veľkosť 45 no Burton má iné číslovanie. Cena nových bola/je 440€ ja ich ponúkam za 300€. Niečo k samotným topánkam: -Tourist sú veľmi efektívne topánky, ktoré ponúkajú presnosť a poskytujú nepopísateľný komfort pri nosení. FLEX:6/10 Šnurovanie * Speed Zone Lacing System - rýchly a jednoduchý spôsob šnurovania pre pevné utiahnutie vnútornej topánky * Exclusive New England Rope - prakticky nezničiteľné lanká New England s doživotnou zárukou. Vnútri je karbónové pevné lanko s nulovou natiahnuteľnosťou Vložka * Life Liner - spája ľahké materiály pre špičkový výkon. Nová konštrukcia jazyka je odolnejšia a súčasne vhodnejšia pre všetky tvary nôh * DRYRIDE Heat Cycle Lining - teplo a jeho odvod sú kľúčovými vlastnosťami komfortu na snehu. Priedušná technológia vnútornej vložky od Burton využíva prepletené karbónové vlákna, ktoré zachytávajú, vyžarujú a odrážajú telesné teplo dovnútra, aby sa nohy udržiavali v teple, a zároveň sa odvádzala vlhkosť smerom von. * Tuff Cuff - manžeta umiestnená na vašom členku zaručuje lepšiu stabilitu a držanie päty, navyše umožňuje voľný prenos sily zo špičky na pätu Tlmenie * Vibram EcoStep Rubber Outsole - ľahká gumová podrážka Vibram vyrobená z recyklovaného materiálu * Sleeping Bag Reflective Foil - nízkoprofilová a ľahká fólia pod nohami odráža teplo späť, čo zvyšuje pohodlie Flex a odozva * 1:1 Firm Flex PowerUp Tongue - tuhším nastavením profilu jazyka je umožnené kontrolovať jeho ohybnosť a zvýšiť jeho schopnosť obaliť nohu a členok pre väčšie pohodlie.
EU 39 použité snowboardové topánky BURTON MENS PROGRESSION
Snowboardové topánky sú použité v dobrom stave bez závad. Pošlem aj kuriérom na dobierku za 6 €. Doručenie do 24h. Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite si všetky moje inzeráty. ST210001 Výrobca:BURTON Pre koho:Unisex / Pánske Veľkosť MONDO:25cm Najpredávanejšie snowboardové topánky na svete! Ľahké a teplejšie ako kedykoľvek predtým. So špičkovým komfortom za cenu, ktorú je ťažké prekonať. S otočným kolieskom Boa sa v rekordnom čase a bez ťažkostí obujete. Vďaka podšívke DynoLite topánky odolajú každému nárazu. Osvedčené pohodlie a neustály progres, presne to definuje topánky Burton Progression.
Snowboardové topánky Burton MOTO 46
Pánske pohodlné topánky Burton Moto. Vo veľmi dobrom stave, po jednom dieťati. Tieto snowboardové topánky Burton sa zaväzujú pomocou Speed Zone Lacing systému, ktorý umožňuje jednoduchšie sťahovanie topánok. vrchný materiál: textília a syntetika ľahká hmotnosť Speed Zone Lacing systém umožňuje upraviť stiahnutie topánky vo dvoch zónach, nezávisle na sebe, kedykoľvek a kdekoľvek Shrinkage™ Footprint Reduction Technology - zmenšuje stopu o celú jednu veľkosť, v praxi to znamená, že napríklad topánka veľkosti 10 je topánka veľkosti 10, ale veľkosť podrážky sa zmenšuje na 9 vnútorná topánka Imprint™ 1 s integrovaným šnurovaním pre pevné stiahnutie vnútornej topánky DynoLite podrážka ponúka skvelé odpruženie, lepší pocit z jazdy a konzistentnú podporu Sleeping Bag Reflective Foil je systém pod nohou, ktorý vracia teplo k nohám. Vďaka tomu sú nohy v teple a väčšom komforte Total Comfort Construction - nová konštrukcia, ktorá zaručuje každodenný pocit pohodlia, od prvej chvíle, sezónu za sezónou Snow-Proof Internal Gusset - jazyk topánky je vylepšený o vnútornú manžetu, ktorá zaistí spodnú časť topánky a udrží ju v suchu a teple Level 1 Molded EVA Footbed - ľahký a trvanlivý materiál EVA použitý na tlmenie nárazov tak, aby minimalizoval únavu nôh