inzercia, predaj, predám, bazár

Predám sonar Lowrance HDS5

Kategória: Rybolov

Predám farebný sonar s navigáciou lowrance HDS 5 s uhlopriečkou obrazovky 12,7 cm. Ovládanie je v slovenčine.
Sonar predávam s držiakom, baterkou, a náhradnou sondou ( nevybalená). Sonar umožňuje rozdelenie obrazovky na dve časti a umozňuje napr. Nastavenie dvoch obrazoviek sonaru s roznou farebnou kombináciou a nastaveniami( napr. citlivosť, zoom oblasti dna…), tak aby človek zo zobrazení vyťažiť maximum. GPS navigácia s označovanim hot spot a nasledná navigácia k nim. Sonar umožnuje nastaviť viac frekvencií sondy 200kHz/ 83kHz/ 50kHz . Predávam ho z dovodu nevyužívania. Používal som ho na kaprárčinu, prívlač a vertikálnu prívlač. Sonar je v 100% stave. Ponúknite cenu, dohodneme sa !
Predám sonar Lowrance HDS5
Podobné inzeráty
Sonar Lowrance HDS5 + sonda structure scan LSS1
Predám sonar Lowrance HDS5 gen1 s GPS a príplatkovou sondou Structure scan LSS-1. Sonar je v dobrom stave poslúži či už na kaprárinu alebo vábenie. Svojho času najvyššia rada od Lowrance. Súčasťou balenia je základná sonda, Structure Scan sonda, jednotka LSS-1 a komplet kabeláž aj s poiskou napájania. Pridám ochranný kufrík, kryt obrazovky a ochrannú fóliu na displej. Osobne v Michalovciach alebo kurierom
Predám sonar Lowrance HDS5
Predám farebný sonar s navigáciou lowrance HDS 5 s uhlopriečkou obrazovky 12,7 cm. Ovládanie je v slovenčine. Sonar predávam s držiakom, baterkou, a náhradnou sondou ( nevybalená). Sonar umožňuje rozdelenie obrazovky na dve časti a umozňuje napr. Nastavenie dvoch obrazoviek sonaru s roznou farebnou kombináciou a nastaveniami( napr. citlivosť, zoom oblasti dna…), tak aby človek zo zobrazení vyťažiť maximum. GPS navigácia s označovanim hot spot a nasledná navigácia k nim. Sonar umožnuje nastaviť viac frekvencií sondy 200kHz/ 83kHz/ 50kHz . Predávam ho z dovodu nevyužívania. Používal som ho na kaprárčinu, prívlač a vertikálnu prívlač. Sonar je v 100% stave.
Predám sonar Lowrance HDS5 s GPS
Predám farebný sonar s navigáciou lowrance HDS 5 s uhlopriečkou obrazovky 12,7 cm a v HD rozlíšení. Ovládanie je v slovenčine. Sonar predávam s držiakom, baterkou, a náhradnou sondou ( nevybalená). Sonar umožňuje rozdelenie obrazovky na dve časti a umozňuje napr. Nastavenie dvoch obrazoviek sonaru s roznou farebnou kombináciou a nastaveniami( napr. citlivosť, zoom oblasti dna…), tak aby človek zo zobrazení vyťažiť maximum. GPS navigácia s označovanim hot spot a nasledná navigácia k nim. Sonar umožnuje nastaviť viac frekvencií sondy 200kHz/ 83kHz/ 50kHz . Predávam ho z dovodu nevyužívania. Používal som ho na kaprárčinu, prívlač a vertikálnu prívlač. Sonar je v 100% stave.
Závesný elektromotor HASWING + batéria + sonar LOWRANCE
Predám nové, nepoužité veci na ryby (z rodinných dôvodov). predám za 400 € kúpené za 530 €. Závesný elektromotor HASWING 55 Lb 12V Sonar Lowrance HOOK2 - 4X GPS 200 CE ROW BATERIU PRIMA 12V 100Ah 800A Tieto elektromotory sú vhodné na menšie lode ako pramice, nafukovacie člny a pod. Hmotnosť motora: 8 kg, Napätie: 12V Počet listov vrtule: 3, Rýchlosti: 5 vpred a 3 vzad. Najjednoduchší sonar na vyhľadávanie rýb na svete so zabudovanou navigáciou GPS, bez problémov s nastavovaním sonaru alebo vyhľadávaním vášho lovného miesta kde ste už chytali - zabudované GPS vás privedie na vaše v pamäti zariadenia uložené lovné miesta aj za hmly alebo po tme a tiež vás bezpečne privedie späť, má jednoduchého ovládanie menu, jednoduchý prístup ku kľúčovým funkciám a Lowrance® Autotuning sonar.
Sonar Lowrance HDS5
Predam Sona Lowrance HDS5. Drziak na cln + sonda. Malo pouzivany. Cena: 320eur
Lugafo 165PW-VS
Predám loď Lugafo 165PW-VS s rozmermi 5,04m X 1,90m, typ lode C s motorom Honda BFP60 (zosílená prevodovka) najazdených cca 70mth + vlek Brenderup. Stavba lode 2022 Loď je prihlásená na SPS Praha Z výbavy: 2x Lowrance HDS12 live, Lowrance Elite 9FS, Lowrance active target sonda, nerezový plne nastaviteľný a otočný držiak live sondy s možnosťou pripnutia na dvoch miestach v lodi zn.Skrubbes, každý sonar pripevnený na klbovom držiaku RAM. Všetky sonary sú mezi sebou prepojené ETHERNET káblom. Prídavný elektromotor zn.Motor Guide XI5 s GPS. Sonary a prídavný motor sú napojené na 2x baterie Rebelcell 140A, ku ktorým je vodotesná Rebelcell nabíjačka 35A s pripojením na nabíjanie priamo v lodi - nie je potrebné nabíjať každú batériu zvlášť a demontovať baterie z lode. V lodi je živá studňa s napúšťacím a prevzdušňovacím čerpadlom + čerpadlo na vypúšťanie vody z lode. Motor prepojený s echolotmi NMEA2000 káblom pre možnosť zobrazenia všetkých hodnôt z motora. 2x sedadlo Fishpro, 2x bassová sedačka na prednej a zadnej časti lode s teleskopickou nohou, predná a zadná paluba potiahnutá lodným kobercom, nádrž na 65l benzinu, trup lode z časti chránený antifoulingom. K motoru celkom 3x vetuľa s rôznym stúpaním. Maximálna rýchlosť plne naloženej lode s dvoma rybármi je 55km/h Možnosť predaja: 1, Komplet loď (viď. fotografie a popis )- cena 36.500€ 2, Loď, motor s vlastnou štartovacou batériou + tri náhradné vrtule s rôznym stúpaním, Lowrance Elite 9FS, Lowrance Active Target live sonda + KED otočný a výklopný držiak sondy,1x lithiová batéria Rebelcell 140ah, prídavný motor Motorguide, vlek - cena 28.000€