inzercia, predaj, predám, bazár

Predam sosky musle cena dohodov.

Kategória: Sklo, keramika

Predam tieto sosky, musle, kosiky, aj podstavce ktore sluzia na fotky to je uz starozitnost cenu navrhnite.
Predam sosky musle cena dohodov.
Podobné inzeráty
Keramicke sosky slonikov a delfinov
Predam keramicke sosky slonikov a delfinov. Cena 7 EUR za vsetky. Sosky su vo vybornom stave. Najvyssia soska (biely slon) ma 10cm na vysku. Poslem aj na dobierku len v pripade platby postovneho vopred. Pozri aj dalsie sosky kliknutim na moje meno.
Keramicke sosky slonikov a delfinov
Predam keramicke sosky slonikov a delfina. Cena 5 EUR za vsetky. Sosky su vo vybornom stave. Najvyssia soska (biely slon) ma 10cm na vysku. Poslem aj na dobierku len v pripade platby postovneho vopred. Pozri aj dalsie sosky kliknutim na moje meno.
Royal Dux sošky
Ponúkam na predaj zo svojej zbierky, nádherné zberateľské sošky odzn. Royal Dux Staré značenie, import sošky, top kvalita ! Dáma : 22x13 cm Cena : 70 € Pán : 23x10 cm Cena : 60 € Výborný pôvodný stav, bez poškodenia ! *** Pri kúpe oboch kusov, poštovné zdarma *** Platba vopred na účet.
Royal Dux sošky
Ponúkam z pozostalosti nádherné zberateľské sošky od zn. Royal Dux Staré značenie, import sošky, top kvalita ! Dáma : 22x13 cm Cena : 70 € Pán : 23x10 cm Cena : 60 € Výborný pôvodný stav, bez poškodenia ! Viac informácií po telefonickom kontakte
porcelánové sošky royal dux
Predám starožitné porcelánové sošky s poľovníckym motívom: pes s kačkou v papuli 50,- eur bažant 30,- eur sošky sú v 100% stave v prípade odberu oboch sošiek cena 70,- eur. v prípade záujmu volaj 907024763
Predám keramické sošky.
Predám keramické sošky: tancujúca dvojica, veľkosť 19cm -10€, dvojica sediaca za stolom, veľkosť 12cm –10€ a dievča s húskou, veľkosť 19cm -10€, panenka Mária, veľkosť 23cm -10€. Ďalej predám sošky z epoxidu: anjelik -3€,dievča sediace na guli -4€, dievča so srdcom -3€ a dievča s hrebeňom -3€.