inzercia, predaj, predám, bazár

Predám spálňu po rodičoch(znížená cena)

Kategória: Spálne

Predám asi 60 ročnú klasickú spálňu po rodičoch. Okrem skríň.
Je v zachovalom stave s originál orechovou dyhou s krásnou kresbou. Robil ju môj otec, vyučený stolársky majster. Je tam manželská posteľ bez roštov, 2x nočný stolík a 1x kozmetický stolík sa zrkadlom. Na niektorých nožičkách vidieť známky po červotoči.
V prípade veľkého záujmu, mám aj skrine. Dvojdielnu a trojdielnu. Cena je za nábytok bez skríň. Cena 399€. Znížená cena 349€.
Predám spálňu po rodičoch(znížená cena)
Podobné inzeráty
Predám starožitnú spálňu
Predám starožitnú spálňu ktorá pozostáva z : 2x skriňa- 250€ ks 2x posteľ- 100€ ks 2x nočný stolík - 100€ ks 1x Zrkadlo -100€ 1x Vešiak - 100€ V prípade záujmu o celú spálňu cena :1000 €
Predám spálňu komplet
Predám spálňu komplet posteľ , veľká skriňa, 2x nočný stolík Dôvod predaja je nová spálňa. Túto spálňu máme cca rok. Vhodná spálňa aj na chatu. Viac info telefonicky alebo správa. Pri rýchlom jednaní dohoda možná
Staršia spálňa
Predám staršiu spálňu po rodičoch. Spálňu tvorí manželská posteľ, ktorá sa dá použiť aj ako dve samostatné postele, dvojdielne skrine 3 ks a jeden nočný stolík. Dve skrine sú na vešanie, jedna skriňa je polovica na ukladanie a polovica na vešanie. Spálňa je bledé drevo s vysokým leskom. Postele majú kovové rošty. Spálňa je ešte z čias, keď sa vyrábalo kvalitne a poctivo.
Predám Retro spálňu
Predám zachovalú Retro spálňu z ohýbaného dreva, postele s roštom a kvalitnými matracmi ( tie sú 1 ks cca 200€), málo používané, 2 ks nočné stolíky, toaletný stolík so zrkadlom, skriňa 3 dverová závesná časť a policová, ďalšia 2 dverova policová celá. Treba vidieť! Cena dohodou.
Predám novú Taliansku spálňu ANITTA
Predám novú luxusnú spálňu, ANITTA , bohato ozdobená. Cena 1399€ .tel .
Predám novú Taliansku spálňu ,
Predám novú Taliansku spálňu , v nádhernom prevedený. Cena 1450€ .tel