inzercia, predaj, predám, bazár

Predám splitboard Jones Frontier 2022

Kategória: Snowboarding

Predám tento špičkový splitboard od pionerov splitboardingu Jones Frontier 164w model 2022. Doska ja vo velmi dobrom stave ma directional freeride tvar a je velmi hrava ci uz v prasane alebo aj na tvrdsom povrchu. Zaroven vyzera velmi dobre(podla mna najkrajsi design na splite zatial). Je jazdena len par krat a len v Nizkych Tatrach. Par suchancov sa na nej najde, ale len bezne suchance. Jones dosky su kvalitne, rokmi overene boardy, na ktorych pouzivaju podla mna najlepsi upinaci system Karakoram Ultra Clips 2.0(cim ti dosku spevnia tak, ze mas pocit, ze je to klasicky snowboard) a sklznicu sintered 8000, co zaruci dlhu zivotnost. Na trhu mozu lakat lacnejsie dosky, s Jonesom ale vies, ze dostavas funkcnost, kvalitu a zivotnost. Nechal by som si ju na mnoho sezon, ale netrafil som velkost a tak ju posuvam dalej, nech robi radost na horach prave tebe. Predavam len dosku bez viazania. Ak by si ju chcel predsa aj s viazanim, tak s Union viazkom a original Union harsajznami na lad ju predam za 799Eur. Najlepsie osobny predaj.
Predám splitboard Jones Frontier 2022
Podobné inzeráty
Predám splitboard Jones Frontier 2022
Predám tento špičkový splitboard od pionerov splitboardingu Jones Frontier 164w model 2022. Doska ja vo velmi dobrom stave ma directional freeride tvar a je velmi hrava ci uz v prasane alebo aj na tvrdsom povrchu. Zaroven vyzera velmi dobre(podla mna najkrajsi design na splite zatial), vzdy som sa na nu rad pozeral, uz ci pri slapani, jazdeni alebo doma na fotkach. Je jazdena len par krat a len v Nizkych Tatrach. Par suchancov sa na nej najde, ale fakt len suchancov. Jones dosky niesu najlacnejsie, ale su to rokmi overene dosky a tiez pouzivaju podla mna najlepsi upinaci system Karakoram Ultra Clips 2.0(cim ti dosku spevnia tak, ze mas pocit, ze je to klasicky snowboard) a sklznicu sintered 8000, co zaruci dlhu zivotnost. Na trhu mozu lakat lacnejsie dosky, s Jonesom ale vies, ze dostavas funkcnost, kvalitu a zivotnost. Nechal by som si ju na mnoho sezon, ale netrafil som velkost a tak ju posuvam dalej, nech robi radost na horach prave tebe. Predavam len dosku bez viazania. Najlepsie osobny predaj.
Lib Tech T.Rice C2 HP 164.5 Splitboard + Union Charger + G3
Predám tento PROfi TOP legendarny splitboard / snowboard LibTech TRice HP C2BTX vo veľmi dobrom stave, + Union Charger Black L size viazanie s interfacom pre split board a snowboard, + G3 Alpinist pasy. Je to mega raketa!!! kto pozna lib tech, ten vie ocom je rec! ------------------------SPLITBOARD: - Velkost boardu: 164.5 , na doske je nalepka 161.5 ale v lib tech fabrike sa stal preklep s nalepkou, takze je to 164.5. - Doska posledne sezony nejazdila,sklznica nikdy nebola zalievana, bolo o nu ukazkovo postarane, doska je poskriabana beznym pouzivanim,ako kazda ina doska. - Magne- Traction, Horse Power technologia, C2 Banana tech atd. .. - Prémiové spony a západky Karakoram ® - Stav 100%, pouzivana v super stave. - Permanentne servisovany v profi servise! ------------------------UNION CHARGER L VIAZANIE: - Velkosti L (43+ a viac) sedi bez problemov moja 46,5. - Viazanie bolo 1x jazdene (vyskusane) so snowboard pukmi, split mode je novy nikdy nebol instalovany! - Jazdne vlastnosti ma totozne s Union Atlas / Atlas FC takze raketa! Je to velmi univerzalene viazanie, nakolko vam staci pre splitboard a snowboard jedno viazanie, ktore si vymenite jednoducho za niekolko sekund. - Zaruka platna do: 20/12/2024 na jednotlive casti dozivotna zaruka od Union. ------------------------G3 ALPINIST PASY: - Pasy su prisposobene pre aktualny splitboard vo velmi dobrom stave, lepidlo lepi ale nakolko dlho nejazdili, tak odporucam si naniest nove lepidlo. ----------------------------------------- !!!Predavam iba ako komplet!!! V prípade dobierky, poštovné sa hradí vopred na účet pre istotu...
Splitboard Jones Frontier 152 + viazanie Union Explorer L
Predam malo jazdeny splitboard Jones Frontier 152 cm s viazanim Union explorer vo velkosti L, model 21/22. Pri rychlom jednani sa vieme dohodnut na cene.
SNOWBOARD JONES  PC:650EUR  Vlajková Loď od JONES
Predám zánovný (nepoužitý) SNOWBOARD JONES Pôvodná cena: 650Eur (poškodenie na ľavej strane) Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023) RÝCHLY PREHĽAD Vlajková loď Jonesa je doska, v ktorej sa stretáva takmer dvadsať rokov vývoja Jeremyho Jonesa. Jeden z najlepších freeridových snowboardov na trhu už roky. Vlajková loď Jones je vážny freeridový hit; veľmi stabilný pri vysokej rýchlosti a vynikajúca priľnavosť hrán. Vybavené vložkami Float Pack pre najhlbšie dni. PODROBNOSTI PROFIL Smerový rocker Hybridný rocker/camber flex vzor definovaný väčším rockerom na špičke ako na pätke a camber medzi viazaním. Rockerovaná špička pláva na špičke dosky a zlepšuje manévrovateľnosť, zatiaľ čo camber pod chodidlom poskytuje držanie hrán a odozvu. Mierne rocker tail udržuje silu a stabilitu tradičného boardu, ale pomáha udržať tail bez zachytenia úvodných zákrut a pristávacieho spínača. Tupý nos Nos so širším uzáverom. Vďaka tomu menej oráte snehom a vyzerá to, že máte dlhší nos. Získate tiež nižšiu rýchlosť hojdania. CORE FSC Power Core Toto trojité jadro s bambusovými strunami poskytuje extra pop. Paulownia zachováva jadro svetla. Tvrdý typ dreva okolo hrán poskytuje extra priamy prenos sily pri výmene hrán. VÝSTUHY Ľanové/čadičové struny Exkluzívny udržateľný výplet New Jones vyrobený zo 100% prírodných vlákien. Kompozitný výplet z ľanu a čadiča pomáha prenášať silu na hrany, zlepšuje torznú odozvu a absorbuje chvenie dosky. Forever Flex Forever Flex je nový výrobný proces, ktorý pomáha stabilizovať ohyb a rocker dosky počas celej jej životnosti. Super Sap Bio Živica Všetky dosky Jones sú teraz vyrobené z obnoviteľného epoxidu na bio báze namiesto epoxidu na báze ropy. Suroviny používané na výrobu Super Sap Bio-Resin sú vedľajšie produkty alebo odpadové produkty iných priemyselných procesov založených na rastlinách. Výroba Super Sap vyžaduje o 33 % menej emisií skleníkových plynov ako konvenčný epoxid. TOPSHEET Triax sklolaminát Viacosý, prešívaný laminát zo sklenených vlákien, ktorý ponúka presnú a citlivú jazdu v akomkoľvek teréne alebo snehových podmienkach. BASE Sintrovaná základňa 9900 Super pevná, odolná a rýchla základňa, ktorá sa relatívne ľahko opravuje vďaka kombinácii polyetylénu a uhlíka UHMW-PE. Vyladené z výroby Všetky snowboardy Jones sú z výroby vyladené na špičke a päte, takže môžete ísť priamo z obchodu do hory. BOČNÉ STENY A HRANY Trakčná technika Traction Tech je Jonesov ekvivalent známejšieho Magne-Traction. Traction-Tech je mierna vlna na oceľovej strane. To poskytuje väčšiu priľnavosť, pretože sa v snehu alebo ľade zarezáva hlbšie a ostrejšie.
Splitboard / snowboard topánky
Predám nové Salomon S Lab topánky, ideálne na splitboard, veľkosť 41,5 ale veľkosť nezodpovedá ( dôvod predaja) ideálne na nohu 25,5 cm - 26cm, možnosť vyskúšať v BA Viac info tu
Splitboard NITRO volta 151
Predám jednu sezónu jazdený splitboard NITRO Volta 151. Nitro, snowboard, splitboard, skialp