inzercia, predaj, predám, bazár

PREDÁM STAROŽITNÉ HODINY

Kategória: Starožitnosti

- štvrťbicie hodiny Beidermeier z obdobia 1840-60, funkčné

- nástenné bicie hodiny, funkčné

- krbové hodiny John Thomas London s fázami mesiaca,nefunkčné, pravdepodobne praskla jedna pružina

- nástenné hodiny,funkčné

- nástenné hodiny,funkčné

Cenu ponúknite, viac informácií mailom.
PREDÁM STAROŽITNÉ HODINY
Podobné inzeráty
Starožitné podlahové hodiny westminsterské zvonenie 1924
Predám starožitné podlahové hodiny s westminsterským zvonením z roku cca. 1924. Hodiny boli vyrobené firmou HAMBURG AMERIKANISCHE UHRENFABRIK a mali v znaku skrížené šípy , preto sa volali aj Pfeilkreuz. Firma fungovala až do roku 1926, kedy sa spojila s firmou JUNGHANS a GUSTAV BECKER do spoločnej firmy Vereinigte Freiburger Uhrenfabriken AG, ale až do roku 1930 pokračovala pod svojou značkou. Hodiny sú unikát, keďže už s dvomi závažiami majú westminsterské zvonenie, na ktoré sa zvykli používať 3 závažia. . Mechanika odbíjania celej hodiny pri 3 a 4 hodine niekedy zle odpočíta, ale hodiny idú celkom presne, nezastavujú sa a odbíjajú pri 1/4, 1/2 a 3/4 hodine. Pozrite si na You tube:
Výnimočné hodiny s 3-mesačnou rezervou náťahu
Predám vzácne starožitné hodiny typu „Regulator“ s vysokou presnosťou. Hodiny majú kyvadlo s ortuťovou náplňou, ktorá mení svoj objem v závislosti od teploty a tým zrýchľuje alebo spomaľuje pohyb kyvadla, aby bolo meranie času čo najpresnejšie. Hodiny majú 3-mesačnú rezervu náťahu, čo je mimoriadne výnimočné. Rezerva náťahu pri väčšine hodín podobného typu nepresahuje 1 mesiac. Výška hodín je 120 cm. Hodiny majú niekoľko nedostatkov: Chýba časť sklíčka na ľavej strane hodinového korpusu, čelné sklo na dvierkach je prasknuté a na spodnej strane korpusu je odpadnutý kúsok drevenej lišty – všetko na fotkách. Chýba tiež ortuťová náplň kyvadla. Hodiny máme už mnoho rokov. Zo začiatku fungovali ale časom začali zastavovať. Strojček hodín sme nikdy nečistili a to bude pravdepodobne dôvod prečo zastavujú. Čím dlhšiu rezervu náťahu hodiny majú, tým sú citlivejšie na čistotu. Rád pošlem fotky vo vyššom rozlíšení a zodpoviem prípadné otázky. Osobný odber v Bratislave. Som otvorený rozumným cenovým návrhom. Mám na predaj aj mnoho iných zaujímavostí, umeleckých predmetov ale aj úžitkových vecí. Ak Vás moja ponuka zaujíma, pozrite si prosím všetky moje inzeráty.
Predám zbierku nástenne hodiny starožitné   pondusové
Predám zbierku nástenne hodiny starožitné pondusové Predám nástenné hodiny starožitné pondusové. Cena dohodou (od 500e. Hodiny su: Perove na klúč bez závažia Cena od 500e Jednozavazove, Dvojzavazove od: 600e Trojzavazove od 750-950e Gustav Becker strojceky signovane Predám najradšej kompletnú zbierku Cena: od 550
Predám starožitné kyvadlové hodiny
Predám funkčné starožitné hodiny na stenu je k nim aj kľúčik. Stav /ciferník/ ako na fotkách. Vhodné hlavne na dotvorenie vidieckeho interiéru ako pekná dekorácia. V prípade záujmu sú v ponuke aj ďalšie hodiny /viď foto/ a druhý inzerát. Okrúhle hodiny zadarmo v prípade kúpy oboch hodín - nie sú funkčné a všetky tri hodiny sú spolu za 80,-€. V ponuke je aj šijací stroj popis v druhom inzeráte. Kontakt mailom. Na dobierku neposielam. Len osobný odber.
Starožitné hodiny.
Starožitné hodiny. Kúpim stroj na starožitné hodiny ako je na foto. Môže byť aj nefunkčný. Ale hlavne musí byť kompletný. Viac informácií na mail.
Starožitné doplnky
Predám starožitné doplnky : 1.palicka pre mažoretky z roku 1975 Spartakiada 2.starozitna polica závesná 3.starozitny stolík 4.starozitny tanierik 5.starozitny obraz 6.starozitne pohare 6ks z MS vo vysokých tatrách z roku 1970 7.starozitne misky 2ks drevená a keramika 8.starozitne mini pohare so slamkou 2ks pozlátené 9.dreveny Jánošík obraz závesný 10.retro tenisova raketa fischer v koženom puzdre Cena spolu 350€ za vsetko BA