inzercia, predaj, predám, bazár

Predám starožitnú jedáleň

Kategória: Jedálenské kúty

Ponúkam starožitnú jedáleň. Rok výroby 1900 Viedeň.
Pozostáva z rozťahovacieho stola, štyroch stoličiek, dvoch komod a vitríny
Predám starožitnú jedáleň
Podobné inzeráty
Jedáleň
Predám starožitnú jedáleň len osobný odber cena dohodou
Staro-Zamocka NEO-Renesacia Masivna Jedalen a luster
Neo-Renesancna/Staro-Zamocka jedalen je vyrobena z masivneho, tazkeho tmaveho dreva, namenej 50 rokov stara. Ma krasne cierne zelezne kovanie. Tento vynimocny set je vo vybornom stave a raritou je zelezna skladacia postel, ako za WWl. Set zahrnuje: merane v cm Velka dvojdielna komoda - 2 kusy Spodok S199 x V81 x H36 Vrch S175 x V 128 x H30 Truhlica - S110 x V60 x H30 Skladacia zelezna postel - S110 x 111 x H46 Stol & 6 stoliciek - S160 x V75 x H80. Stolicky su potiahnute hrubou kozou. Nieje popraskana, bola osetrovana. Luster - Dlzka 150cm x Sirka 50cm - Mosadz Orientalny Koberec na obrazku je takisto na predaj, cena bude navyse podla dohody. Rozmery koberca: 440cmx500cm Chybicky: Vrch stola potrebuje obrusit a natriet. Postel dvierka treba zlepit. Set sa predava cely. Prosim kontaktujte iba vo vaznom zaujme. Prepravu zial nemame. Text je preferovany. Masivne Drevo, Autenticke, Jedalen, Stol, Stolicky, Komoda, Kredence, Oriental, Koberec, truhlica, Luster, rustik,
Predam starozitnu komodu
Predam starozitnu komodu.
Predám jedáleň značky Drexler
Predám jedáleň značky Drexler v zachovalom stave. K jedálni je aj komoda. Pre bližšie informácie ma kontaktujte telefonicky. Osobná obhliadka v TT. Cena do konca decembra 1600€.
Predám jedáleň značky Drexler
Predám jedáleň značky Drexler v zachovalom stave. K jedálni je aj komoda. Pre bližšie informácie ma kontaktujte telefonicky. Osobná obhliadka v TT. Cena 1600€.
Stôl stoličky jedáleň vitrína komoda
Predám jedálňe komplet masív pínia kartáčovaná..foto 1-5 cena 1900e stoličiek je 8.....druhá jedáleň komplet 1400e stôl je rozťahovací....pozri aj moje ostatné inz.