inzercia, predaj, predám, bazár

Predam šteniatka kavaliera,cavaliera king charles spaniela

Kategória: Psy

Predam šteniatka kavaliera ,cavaliera king charles spaniela bez p.p.Su to dve fenky trikolor a jeden psik blenheim.
Predam šteniatka kavaliera,cavaliera king charles spaniela
Podobné inzeráty
Predam šteniatka kavaliera king charles spaniela
Predam šteniatka kavaliera,cavaliera king charles španiela bez p.p.vo farbe blenhaim .Šteniatka samostatne papaju granulky royal canin Su dva krat odčervene a zaočkovane z očkovacim preukazom a prehliadnute veterinarom.Odber je možny ihneď.Je možnost vidiet u nas doma oboch rodičov.Šteniatka sú z registrovaného chovu.Cena za fenku je 250 eur
Predam šteniatka cavaliera,kavaliera
Predam šteniatka kavaliera king charles španiela bez p.p.Su to dve fenky .Šteniatka budu pri odbere dva krat odčervene,očkované a začipovane prehliadnute veterinárom z očkovacim preukazom.Odber od 18.3.
Predám šteniatka kavalier a king charles spaniela
Predám šteniatka cavaliera king Charles spaniela bez p.p.Odčervene a zaočkované,vhodné k to jedna fenka a psíkovia vo farbe blenheim.Šteniatka sú veterinárne prehliadnute,zdravé.Su z registrovaného chovu.Fenku máme len jednu tam je cena 250
Predam šteniatka cavaliera
Predam čistokrvne šteniatka cavaliera king charles spaniela bez p.p.Su to len psikovia .Maju 8 tyžnov .Odber možny ihneď.
Cavalier King Charles Španiel  šteniatka
Predám krásne, zdravé šteniatka Cavaliera… Ruby 2x psík, Blenheim 1x psík. Šteniatka majú 8 týždňov, sú 2x odčervené, očkované s vystaveným veterin.preukazom. Jedia samostatne granulky. Šteniatka predáme len do dobrých rúk. Kontakt:
Cavalier king Charles španiel šteniatka
Dobrý deň, predáme krásne, zdravé a hravé šteniatka Cavaliera po výborných rodičoch dobrej povahy. Máme psíkov aj fenky. Šteniatka sú zvyknuté na deti a samostatne papajú granulky. Teraz majú 6 týždňov. Odber možný od 23.11. Možnosť vidieť šteniatka alebo poslať video.