inzercia, predaj, predám, bazár

Predam steniatko biewer , biro , yorkshirsky

Kategória: Psy

Predam krasneho psíka, yorkshire teriér , biewer, biro, Farba čokoladovo-biela.
Narodený 28.9.2022.
Psík je zdravy,očkovany,cipovany,2x odcerveny. Psík je hravý, prítulný, zvyknutý na deti. Papa same granulky. Uči sa na hygienické návyky. ODBER hneď.
Matka na poslednej fotke.
Otec je s PP cokoladovy na predposlednej fotke.
Obaja rodicia malého vzrastu váhy 1.70kg
Ak nedviham napíšte sms ozvem sa
Predam steniatko biewer , biro , yorkshirsky
Podobné inzeráty
Predám fenku yorkshirsky teriér biewer biro  s PP
Predám fenku yorkshirsky teriér, biewer , biro s PP čokoládová. Fenka ma 1 rok viac info po tel.cisle
Yorkshírsky - Jorkšírsky teriér - Yorkshire terrier - Biewer
Naše rozmaznané mini biewer šteniatka už majú vek, aby sa poobzerali po nových rodinkách, kde ich budú nadovšetko milovať, hýčkať, ale hlavne vychovávať. Je to nepĺznúce plemeno s vlasmi, vhodné pre alergikov. Drobce sú čipované, viackrát odčervené a vakcinované. Narodili sa nám len psíci (samčekovia), budú maličkí max. do 2kg a menej. Najmenší psík je biro (bielo-čokoládový) na poslednej fotke. Na smsky neodpovedám. V prípade záujmu len volajte. Inzerát platí do zmazania. Jork York Yorksirsky Biro Šteniatka mini Jorksirsky
Šteniatka Biewer biro
Ponúkam do dobrých rúk,krásne šteniatka Biewer biro ,3 psíky 1 fenka,narodené v juli.cena dohodou
Yorkshirsky terier biewer psik
Dobry den, ponukame na predaj psika yorkshirske terier biewer. Steniatko je mini vzrastu, je ockovane, cipovane, riadne odcervovane. V dospelosti bude maleho vzrastu, mamina je vo farbe blue merle a otec biewer. Je aktivny, culy, samostatne papa, ucime ho zakladom hygieny, je socializovany. Pre podrobnejsie informacie si zavolajte, radi na ne odpovieme.
Jorkšír yorkshirsky terrier BIEWER
Na predaj ponúkame dve krásne šteniatka čistokrvných yorkshírov. Psík vo farbe Biro (čokoládový tricolor) Sučka vo farbe Biewer (čiernobiela tricolor) Šteniatka sú krásne ostetné s krátkym noštekom. Odčervené zaočkované začípované. Majú veterinárny preukaz. Učené na podložku. Malá výbavička (granulky podložka hračka)s kúpno-predajnou zmluvou. Je samozrejmos. Sučka je na foto tá viac biela. Volať len seriózni zaujemci. Na SMS neodpovedám.
Predám Yorkshire terriér, Biro, Biewer
Túžite po výnimočnom šteniatku aké majú len výnimočný ľudia, dokážete mu dať dokonalý domov plny lásky ❤️,potom máme šteniatko presne pre vás. Biro, čokoládové, neplznúce šteniatka do postele s ktorými môžete hneď cestovať po Európe, sú zaočkované, začipované, odčervené a s EUROPASOM, kŕmené Royal Canin Odber o týždeň, keď budú mať 8 týždňov. Cena fenka 600€, psík 450€. Viac fotiek a videí pošlem cez messenger. Info na