inzercia, predaj, predám, bazár

Predám stojanové misky

Kategória: Chovateľské potreby

Predám uplne nove, nerozbalene stojanové misky pre menšie plemeno, 2 x 1,5 l miska na zeleznom stojane, vyskovo nastavitelne. Základňa zo štvorhranných rúrok má štyri výškovo nastaviteľné nožičky. Celý stojan vrátane držiaku je proti korózii opatrený vypaľovanou kladivkovou čiernošedou farbou. Pre lepšiu skladnosť je zvislá rúrka na základňu priskrutkovaná skrutkou. Celková výška je 60 cm.
Osobný odber BA-Petržalka.
Predám stojanové misky
Podobné inzeráty
Stojan na misky pre psov
predám stojan na misky pre psov v 33 cm š 58 cm h 22 cm výška plochy na misky 20 cm možnosť personalizácie - nadpis/ farba / výška materiál oceľ , velkosť misiek 17 cm misky v cene
VČELY: Predám Nicot mať.misky,držiaky,klietky
Predám Materské misky 0.02€ za kus Pevný držiak 0.1€ za kus Držiak materskej misky 0.1€ za kus Škôlkovacia klietka 0.15€ za kus Možný osobný odber alebo dobierka. Pre viac inzerátov KLIKNI DOLE.
Lacno predám dve misky na stravu a vodu
Predám tieto dve misky s priemerom 15cm určené pre mačičky, psíkov a iné zvieratká tomu prispôsobené :) misky sú samozrejme kompletne vyčistené a plne vydezinfikované. Dôvod predaja: môj hauko už z toho vyrástol :) Viac info po telefóne/mail Uprednostňujem odber v Štiavniku/Bytča. psík mačička šteniatko miska
misky
dobry den, predam mensie misky vhodne pre mensie hlodavce misky su pouzite len 5 dni predam jednu za 2€
VČELY: Predám Nicot mať.misky,držiaky,klietky
Predám Materské misky 0.03€ za kus Pevný držiak 0.1€ za kus Držiak materskej misky 0.1€ za kus Škôlkovacia klietka 0.2€ za kus Možný osobný odber alebo dobierka. Pre viac inzerátov KLIKNI DOLE.
Voliéra - klietka XXL
Predám klietku, voliéru pre papagája a iné vtáky, exoty. ROZMERY: Vonkajšie s bočnými plechmi: D 123 x Š 82 x V 178 cm. (vrátane strešných polkruhov a vrchného bidla) Vnútorné bez bočných plechov: D 101 x Š 61 x V 123 cm. železné mriežky s povrchovou úpravou (lakované netoxickou kvalitnou práškovou farbou). hrúbka mreží: 3,5 mm. rozstup mreží: 2,6 cm. predné dvierka: 36 x 80 cm. kvalitné a bezpečné dverné zatváranie. 3 menšie dvierka na kŕmenie: 15 x 12 cm. 3 misky na krmivo, vodu: 11,3 x 8 cm. 2 misky na krmivo, vodu: 11,3 x 4,5 cm. Bidlo, misky a rebrík na streche klietky. vrátane vaničiek, lapača nečistôt a roštu. 2 bidlá. Ku klietke sú aj praktické bočné plechy - lapače nečistôt, ktoré sa dajú podľa potreby rýchlo namontovať a následne zmontovať podľa Vašej potreby. KLIETKA JE NOVÁ, ZABALENÁ V KRABICI - NEPOUŽÍVANÁ. VIAC INFO TELEFONICKY. Vhodná napr. pre: Ara , kakadu , žako Kongo , žako Liberijsky , amazoňan , papagáj senegalsky , alexander , rosela , korela , eklektus , mních , kakariky a iné vtáky... INZERÁT JE PLATNÝ DO VYMAZANIA!!!!