inzercia, predaj, predám, bazár

Predam STOKKE table tray

Kategória: Nábytok pre deti

predam table tray stokke zachovaly- 20 e
predam stokke baby set 25 e
predam new born set stokke 50 e
Predam STOKKE table tray
Podobné inzeráty
Stokke sleepi posteľ + 3 zväčšenia + príslušenstvo
Predám trojkombináciu postieľky Stokke. Všetko v odtieni walnut brown. Trojkombinácia obsahuje nasledovné: - postieľka stokke sleepi mini - sleepi bed exstension (sada na zväčšenie malej postieľky stokke sleepi mini) - sleepi junior extension (sada na zväčšenie strednej veľkosti postieľky stokke sleepi bed) Príslušenstvo: - 3 ks matrac Pre každú veľkosť postieľky a teda (rozmer DxŠxV): - matrac pre stokke sleepi mini (74x58x6), - matrac pre stokke sleepi bed (136,4x69,8x8,4) a - matrac pre stokke sleepi junior bed (167x74x10) Každý matrac je v ochrannom prateľnom poťahu. s praktickým zapínaním na zips po obvode matraca. V prípade záujmu môžem zaslať viac fotiek, nafotenú mám len strednú veľkosť postieľky. K postieľke predávam aj komplet príslušenstvo ako plachty (ku každej veľkosti matraca mám 2 ks, nepremokavé podložky (ku každej veľkosti matraca 1 ks) , mantinely (ku každej veľkosti postieľky 1 ks) a baldachýn a spací vak, všetko originál Stokke značka. V prípade, ak kúpite komplet postieľku, so všetkými troma veľkosťami, venujem všetky tieto textílie zdarma. K postieľke predávam aj prebaľovací pult, ktorý je v rovnakom odtieni a teda všetko sa spolu pekne hodí. Tak isto, ak vezmete aj prebaľovací pult, na cene sa vieme dohodnúť. Len osobný odber v BA (po dohode možný aj v BB).
Stokke Tray White - pultík k stoličke Tripp Trapp
Veľmi málo používaný a vo výbornom stave. Pultík Stokke Tray k stoličke Stokke Tripp Trapp. Vďaka pultíku bude mať dieťa jedlo vždy na dosah.
Postielka STOKKE + prislusenstvo
Postielka STOKKE mini sleepi + STOKKE sleepi zväčšená časť + komplet príslušenstvo gratis Časť z boku (vid foto) treba prestrieknut bielym sprejom na drevo, je trocha osuchany inak vsetko zachovane. Je to mala postielka pre babätká + zväčšená časť pre staršie bábätká. Doplnky k tomu: matrac do sleepi mini, matrac do zväcsenej postielky sleepi, tyc na baldachyn, biely baldachyn nad postielku, plachty stokke na matrace, stokke spaci vak, deka, stokke mantinel okolo postielky, dalsi mantinel s dekou a vanakusikom robeny na mieru do postielky (vzor zirafa v bezovej neutralnej farbe). Pôvodná cena cez 1300€.
Stokke stolička Tripp Trapp
Stokke stolička Tripp Trapp V cene je zahrnuté: • stolička Stokke Tripp • baby set Stokke Tripp Trapp • pultík Stokke Tripp Trapp • predĺžené klzáky Stokke Tripp Trapp S použitím baby setu je stolička vhodná pre deti, ktoré uz dokážu samostatne sedieť. Inteligentne nastaviteľná konštrukcia umožňuje voľnosť pohybu. Hlavnou prednosťou tejto stoličky je správne nastaviteľné ergonomické držanie polohy tela a podporuje vývoj chrbtice vášho dieťaťa. Umožňuje nastavovanie výšky sedu a opierky nožičiek, stoličku je možné nastaviť podľa veľkosti dieťaťa. Poskytuje optimálnu polohu pre jedlo. Predĺžené klzáky zabezpečujú zadnú stabilitu sedadla. Maximálne zaťaženie je 136 kg. Stolička je vo veľmi dobrom stave, bez poškodenia. Posielame aj na dobierku.
postielka STOKKE
Predam krasnu postielku STOKKE, vo velkosti od 0 do 6 mesiacov, top stav, bez ziadneho skrabanca. -postielka STOKKE -nepremokava podlozka na matrac - pridam zadarmo 2 ks nove original plachty STOKKE a stojan na baldachyn STOKKE - v pripade vazneho zaujmu pridam aj dlhy biely baldachyn s maslou Cena: 250€
postielka STOKKE
Predam krasnu postielku STOKKE, vo velkosti od 0 do 6 mesiacov, top stav, bez ziadneho skrabanca. -postielka STOKKE -nepremokava podlozka na matrac - pridam zadarmo 2 ks nove original plachty STOKKE a stojan na baldachyn STOKKE - v pripade vazneho zaujmu pridam zadarmo aj dlhy biely baldachyn s maslou Cena: 250€