inzercia, predaj, predám, bazár

Predám stoličky, barové stoličky, stoličky,...

Kategória: Stoličky

Predám pevnostne silné bukové stoličky v surovom stave vhodné do reštaurácie , alebo krčmy. Ponúkam aj barové stoličky toho istého štýlu .K stoličkám je možné si dokúpiť drevený bukový sedák alebo sedák s výpletom. Výška sedenia u barovej 72 cm a celková 101 cm, a výška sedenia klasickej je 46 cm a celková výška je 88 cm. Približne raz za mesiac robím rozvoz po Slovensku, takže Vám stoličky vieme doviezť. Stoličky máme prevažne skladom aj vo väčšom množstve. Tel. kontakt:
Predám stoličky,  barové stoličky,  stoličky,...
Podobné inzeráty
Barové stoličky
Predám 2 barové stoličky, nové nevybalené. Barové stoličky sú vyrobené z akáciového masívu, vďaka čomu sú pevné, trvácne a vhodné do exteriéru. Opierky na nohy poskytujú pohodlie pri sedení. Sada barových stoličiek sa jednoducho montuje. V balení sa nachádzajú 2 barové stoličky. Materiál: Akáciový masív s olejovým náterom Rozmery: 34 x 34 x 76 cm (Š x H x V) Vhodné do interiéru aj exteriéru V balení sa nachádzajú 2 barové stoličky
Stoličky so stolom
Predám barové stoličky so stolom. Barové stoličky počet kusov: Hnedé 6 Červené 6 Modré 2 Vysoké barové stoly: 3 ks 1 stolička= 30€ 1 stôl=40€ Kúpa možná iba po setoch 1 stôl+ 3 stoličky. Možnosť kúpy počtu setov aký vám vyhovuje. Cena jedného setu je 130€.
Jedálenské a barové stoličky
Predám používané stoličky 6ks a 3ks barové stoličky so známkami používania. Koženka sa olupuje ale výplň je v úplnom poriadku. Rozmery stoličiek V97 Š46 V46, barové V106 Š44 H44 Cena za kus je 10€ spolu 90€. Osobný odber.
Barove stoličky
Predám 4 barové stoličky bez poškodení,industrial štýl osobný odber v Pezinku.cena spolu 60€ Barové stoličky, kreslá
Barové stoličky + barový stôl
Predám Barové stoličky + barový stôl Materiál: drevo ,masívna železná konštrukcia a kozia koža 100%s stav
Ratanové barové stoličky
Ratanové barové stoličky Predám dve barové stoličky. Iba osobný odber, neposielam kuriérom. Výborný stav. Cena za obe je 90€. Píšte meil prosím, číslo vymyslené. Materiál: lakovaná oceľ / umelý ratan Rozmery: šírka: 43 cm hĺbka: 46 cm výška: 100 cm výška sedu od zeme: 70 cm Nosnosť: 100 kg Hmotnosť: 5,6 kg