inzercia, predaj, predám, bazár

Predám suché potápačské rukavice Kallweit s krúžkami

Kategória: Vodné športy, potápanie

Predám používané suché potápačské rukavice značky Kallweit s krúzkami (plastové krúžky aj o-krúžky).
Rukavice sú v bezchybnom stave bez väčších škrabancov.
Veľkosť rukavíc je XL/10.
Predám suché potápačské rukavice Kallweit s krúžkami
Podobné inzeráty
Predam nove potapačske rukavice Scubapro everflex 5mm
Predam cisto nove nikdy nepouzite potapačské rukavice Scubapro Everflex 5mm
Predám 3mm potápačské rukavice veľkosti L
Predám ani raz nepoužité 3mm potápačské rukavice veľkosti L. Ziadne poškodenie, len mne su trosku malé. Aj pre ľadových medveďov. Volajte!
Potapacske rukavice BARE 5mm
Predam nove potapacske rukavice 5mm Bare Ultrawarmth vybavene infracervenou termalnou technologiou Omnired zabudovanou do vnutornej tkaniny a piskytuje dokonalu tepelnu ochranu pri potapani.Velkost L.Nove nepouzivane.Povodna cena 60e teraz 45e
Neoprénové rukavice a topánky 40/41
Predám takmer nepoužité rukavice a topánky do vody. Oboje z Decathlonu. Dôvod - nevyužívam. Rukavice 11 € Topánky 16 € Spolu 25 € Viac info:
Neoprénové rukavice na otužovanie/surf, Aqua Lung 3mm
Predám XXL rukavice Aqua Lung, neoprén hrúbky 3mm. Rukavice použité len minimálne, v super stave. Kupované na . Aqualung Thermocline neoprénové rukavice z hrubého a teplého neoprénu sú vhodné na potápanie, šnorchlovanie a otužovanie. Spoľahlivo chránia celé ruky pred hladnou vodou, ale aj silným vetrom a mrazom. Rukavice pomáhajú spríjemniť, ako aj predĺžiť pobyt vo vode. Aqualung Thermocline sú vyrobené z 3 mm hrubého neoprénu, ktorý efektívne izoluje ruky od chladnej vody. Sú vybavené sťahovacím popruhom na zápästí a podlepenými švami, čo minimalizuje prenikanie vody do rukavice, a tak je termoizolácia efektívnejšia. Vnútorná dlaňová strana je potiahnutá protišmykovou vrstvou, ktorá umožňuje pevný úchop a jednoduchú manipuláciu s predmetmi. 
Neoprenove rukavice OCEANIC TITANIUM KEVLAR
Dobry den, ponukam neoprenove rukavice / potapacske rukavice. material: neopren stav: pekny - vnutorna podsivka je pri zapasti rozparana (iba pri zápästí). velkost: M (skor take mensie M - rozmery vid. fotos) peter