inzercia, predaj, predám, bazár

Predám svetelnú tabuľu Bosch

Kategória: Projektory

Predám závesnú svetelnú tabuľu, vo výbornom stave. Cena 40€
Predám svetelnú tabuľu Bosch
Podobné inzeráty
REKLAMNA TABULA
Predám svetelnu reklamnu tabulu. dlzka cca.100x20 cm.
Hviezdna obloha G07 projektor
Rozhýbte párty, alebo oslavu týmto skvelým doplnkom. Projektor Vám vytvorí skvelú svetelnú atmosféru, vstavaný laser vyčarí super efekty a pomocou zabudovaného reproduktoru môžete cez bluetooth prehrávať hudbu z Vášho telefónu, alebo z USB kľúča. Ideálne ako darček k nejakému sviatku, VIANOCE - len tak pre radosť.
Wewatch projektor
Natívne rozlíšenie 1080p zobrazuje živé detaily Jas 230 ANSI lumenov so 40 000 hodinami svetelného zdroja 200-palcová masívna obrazovka s nekonečnou zábavou Kontrastný pomer 1 000:1 s detailmi ostrosti 5G WiFi pripojenie a režim reproduktora Bluetooth Korekcia lichobežníkového skreslenia ±15° na zlepšenie vášho dokonalého zobrazenia Funkcia 75%-100% priblíženia maximalizuje vaše sledovanie 2 chladiace ventilátory zlepšujú svetelnú účinnosť Stav nové, bez ovládača. Možnosť ovládania na prístroji. Cena 100€. Odber v Nitre
Luidia eBeam 3 - prenosná interaktívna tabuľa
Predám prenosnú interaktívnu tabuľu eBeam 3 - komletná
Luidia eBeam projection - prenosná interaktívna tabuľa
Predám prenosnú interaktívnu tabuľu eBeam, kompletná, prepojenie cez USB
Multimediálny projektor BenQ MP622 DLP
Kľúčové vlastnosti XGA (1024 x 768) 2700 ANSI lúmenov 2,49 kg BenQ MP622 je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí potrebujú XGA projektor, ktorý dokáže spoľahlivo poskytnúť jasný a jasne viditeľný obraz prakticky v akomkoľvek prostredí. Jeho široká škála užitočných funkcií je nielen elegantne implementovaná, ale je ľahko dostupná prostredníctvom dobre premysleného rozhrania. Projektor je ideálny pre obchodné prezentácie a použitie v triede. Projektor MP622 ponúka skvelú kvalitu obrazu bez ohľadu na úroveň osvetlenia v miestnosti. Pre projektor, ktorý dokáže plniť vysoké štandardy bez ohľadu na aplikáciu alebo miesto konania, je MP622 tou správnou voľbou. Antivibračné Chladiaci ventilátor s tichým chodom obsahuje špongiu pohlcujúcu hluk, zatiaľ čo pogumované komponenty tlmia vibrácie, ktoré môžu spôsobovať hluk. Dizajn vetrania s nízkou prekážkou Navrhnuté pre plynulejšie prúdenie vzduchu cez projektor, znižuje teplo a umožňuje výfukovým ventilátorom bežať pri nižších otáčkach pre nižšiu hlučnosť. Oživenie farieb sveta Vďaka technológii BrlliantColor ožijú farby so správnou hustotou a jasom. Pokročilá technológia BrilliantColor od Texas Instruments umožňuje vyššie úrovne jasu zvýraznením farieb v stredných tónoch, výsledkom čoho sú živšie a presnejšie vykreslené farby. 3D správa farieb Technológia 3D správy farieb umožňuje nezávislé ovládanie šiestich farieb (R/G/B/C/M/K) úrovní odtieňa a sýtosti na ich optimálne hodnoty, pričom upravuje intenzitu farieb pre prirodzene vyzerajúci obraz. Korekcia farby steny Nemusíte sa obávať, či je pre vašu prezentáciu biele plátno. Študovali sme najbežnejšie používané farby vo svete maľby, aby sme vyvinuli ľahko použiteľnú korekciu farieb stien. Teraz môžete premietať na akékoľvek pozadie, dokonca aj na tabuľu, s presným farebným výkonom. Časovač prezentácie Vstavaný časovač projektora vám umožní sledovať prezentáciu. Pípanie alebo správy na obrazovke vám pomôžu spravovať váš výkon. Tón zapnutia/vypnutia Vstavané užitočné upozornenia vám povedia, kedy môžete začať premietať alebo kedy sa môžete začať baliť. Teraz môžete pokračovať v rozhovore so svojím publikom bez toho, aby ste museli neustále kontrolovať projektor. Projektor ma vypálené pixely. Nový chip stojí 28 euro. Dá sa kúpiť tu: Výmena chipu je jednoduchá. Urobte si super TV kdekoľvek.