inzercia, predaj, predám, bazár

Predam svetielka

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predam vianočné svetielka 10€ za kus. Dĺžka 10m
Predam svetielka
Podobné inzeráty
Dekoračné orientálne svetielka - rôzne farby a vzory
1,6m žlté ramadánové svetielka, 10ks, LED Napájanie: na AA batérie (nie sú súčasťou balenia) Pestrofarebné (alebo žlté) svetielka LED polmesiac, lampáše, mešita 1,6m pestrofarebné ramadánové svetielka, 10ks, LED Cena za 1 balenie (10 svetielok): 9,97 Eur nové, nepoužívané orientálne, islamské, muslimské, islam, orient, perzia
LED svetielka Vianoce
Predám farebné LED svetielka vhodné do interiéru aj exteriéru. Dĺžka setu je 22m - 300LED (svetielka+kábel). Cena 12€. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom.
Svetielka s časovačom
Predám nepoužité interiérové svetielka s časovačom. Svetielka sú v pôvodnej krabičke. Boli iba otvorené a odskúšané, nepozdávala sa nám farba. Iba osobný odber.
Svetielka do detskej
Nove led hviezdickove svetielka so sponkou na zavesenie.Menia sa farby.dcera dostala darcek z UK ale uz ma v izbe ine 2 svetielka. Pc 10£/ teraz 7€. Vhodne ako darcek
Predám vianočné LED svetielka, blikajúce, 8 m
Predám blikajúce biele LED svetielka. Reťaz je dlhá 8 metrov+asi 1,5 metra kábel, má 8 režimov blikania, farba studená biela. Nieje vhodná k deťom alebo domácim zvieratám, ktoré by ju mohli hrýzť alebo pretrhnúť, v reťazi je priamo 230V z elektrickej siete. Vnútorná, iba do suchého prostredia. Cena 5 eur, možnosť odskúšať. Inzerát je aktuálny, na SMS alebo dotazy o aktuálnosti neodpovedám. Preferujem osobný odber, poštou posielam až týždeň od zverejnenia inzerátu a iba v prípade platby dopredu na účet, k cene sa pripočíta poštovné podľa aktuálneho cenníka slovenskej pošty. Pokiaľ nedvíham telefón tak zavolajte neskôr, na prezváňanie nereagujem. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty - kliknite na "Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa".
Svetielka na vianočný stromček.
Predám nové farebné retro svetielka na štipec/svetelnú reťaz, žiarovky/ Heliand na vianočný stromček plus dve náhradné žiarovky.