inzercia, predaj, predám, bazár

Predám svetlo Aputure AL-H198C

Kategória: Blesky a osvetlenie

Predám toto svetlo na batérie.
Kozmeticky vo viac-menej dobrom stave - jediná kozmetická vada je na zadu svetla - je trošku biele od sekundového lepidla.

Je to LED svetlo s nastaviteľnou teplotou od 3200K do 5500K a nastaviteľným jasom
Maximálny výkon svetla je 10W.
Možné napájať pomocou AA alebo NP-F batérií.

K svetlu je aj biely difuzor - na fotkách je namontovaný na svetle.
K svetlu dávam aj 6ks nabijatelnych AA batérií o kapacite 1300MAh.
Predám svetlo Aputure AL-H198C
Podobné inzeráty
Aputure Amaran AL-H198
Predám Aputure Amaran AL-H198, je to základné LED svetlo na klasiké batérie alebo nabíjateľné Sony. Disponuje aj oranžovým a bielým difúzerom spolu s redukciami na namontovanie takmer všade a obalom na prenášanie. Dôvod predaja je nevyužitie. Preferujem kontakt emailom. Keď mi pošlete telefónne číslo zavolám. Prípadné osobné stretnutie môže byť v Starej Ľubovni alebo v Košiciach. Pri rýchlom jednaní darček! Základné technické špecifikácie: - Vysoká kvalita a dlhá životnosť LED svetla (100 000 hodín) - Ľahké, prenosné a kompaktné - Teplé svetlo bez blikania – vhodné na natáčanie videa - Možnosť voľby batérie – 6× AA alebo Li-Ion - Možnosť nastavenia jasu - Rozšíriteľné až na 9 LED panelov - Puzdro v balení Odkaz na špecifikácie: Recenzia:
Aputure LED B7c
Predám LED svetlo Aputure B7c, nevyužité. Celkovo bolo zapnuté 5minút. Aputure Accent B7c je nenápadná žiarovka s vstavanou batériou, v skutočnosti je to RGBWW LED svetlo so závitom E26 / E27 plné skvelých možností. Jedná sa o prvý model inteligentnej žiarovky vyvinutý spoločnosťou Aputure pre tvorcov filmu. Accent B7c má jedinečnú kombináciu funkcií, ktoré nemá žiadne iné svetlo. Detailný popis produktu Žiarovka B7c má štandardný závit E26 / E27 a je kompatibilný s väčšinou žiaroviek v domácnostiach, reštauráciách a kanceláriách po celom svete. Jej tvar sa perfektne hodí k akémukoľvek svietidlu a schopnosť meniť farbu svetla jej umožňuje prispôsobiť sa akémukoľvek miestu. Doprajte svojmu obľúbenému svetlu nový život! Pribalím aj adaptér na E14 závit do menších svetiel.
Aputure 300d II
predávam profesionálne štúdiové svetlo Aputure 300D II, vo veľmi dobrom stave, málo použité - to je aj dôvod predaja, rozpredávam techniku. Všetky príslušenstvá sú funkčné bez chyby. Možnosť ovládania cez appku cez telefón, a je k tomu aj dialkový ovládač. Môžete viac prečítať tu: Nový stojí okolo 1 100 eur. V prípade vážneho záujmu a pri rýchlom jednaní dohoda možná - ponuknite cenu.
Aputure LS1c bi-color LED (3200-5500 K)
Aputure Light Storm LS 1C je profesionálny svetlo. Robustná konštrukcia, vysoký výkon, veľmi slušná hodnota CRI a jednoduchá obsluha z neho robí ideálny nástroj pre osvietenie akékoľvek scény (interiéry/exteriér/ateliér). Vytvárajá svetlo s nastaviteľnou farebnou teplotou 3200-5500 K a intenzitou 7500 lux (pri vzdialenosti 1 meter). Konštrukcia je z ľahkej zliatiny hliníka, chráni elektronické súčiastky pred mechanickým poškodením a predovšetkým prehriatiu, a má veľmi nízku hmotnosť. Funguje aj na V-mount batérky, spolupracuje s DMX, ale funguje aj na dialkové ovládanie. - 1536 vysoko výkonných LED diód - Nastaviteľný výkon 3200-5500 K - CRI 95+ - Sieťové aj batériové napájanie - Diaľkové ovládanie s dosahom až 100 metrov špecifikácie: Príkon: 120 W Vyžarovací uhol: 45 ° Životnosť: viac ako 100 000 hodín Hmotnosť: 4220 g Rozmery LED panelu: 36,4 × 31 × 3,2 cm Kúpený v v 9. 2017, ale málo použitý (toto je aj hlavný dôvod predaja), vo veľmi dobrom stave, všetky príslušenstvá a originál balenie. Osobný odber v Bratislave, alebo DS/KN. Novy stoji 735€. Nepredám to za 200 alebo 230 eur.
Predam LED osvetlenie na Aputure AL-H198C
Predam LED osvetlenie na foto a video. Napajanie na AA baterie, nastavitelna intenzita osvetlenia, rozne filtre, nastavenie Kelvinov os zltej po bielu, indikator baterie, nastavitelne polohy. Original puzdro. Stav - pouzite asi 5 krat, cize takmer ako nove! Cena 50 Eur/dohoda.
Predám svetlo Aputure Amaran AL-HR672S
Predám minimálne používané video svetlo Aputure Amaran AL-HR672S s hodnotou svetelného toku 4636,8 lumenov zodpovedajúcou tradičnej 400W žiarivke. Svetlo je kontinuálne bez ohľadu na rýchlosť závierky alebo FPS. Napájanie cez adaptér alebo klasické NPF batérie (nie sú súčasťou balenia). Všetko v originál praktickej taške. Pôvodná cena 330 Eur, predám za 100 Eur.