inzercia, predaj, predám, bazár

Predám takmer nové husle

Kategória: Všetko ostatné

Predám 3/4 husle, staré len tri roky, sú ako nové, čisté, neobyté len im chýba čierna násada ktorá sa dáva pod husle (podbradník). V obale od huslí sa nachádza aj kolofónia, nové náhradné struny a traky ktoré sa dajú pripnúť na husle pre prípad že by ich niekto chcel nosiť na chrbte alebo ako tašku. Cena je uvedená, ale ak by s ňou nebol niekto spokojný kľudne sa dá po telefonicky dohodnúť.
Predám takmer nové husle
Podobné inzeráty
3x Trezor
1)Trezor Spell SB -urceny na zabudovanie do steny -kvalitny trezor slovenskej (presovskej)vyroby -trieda odolnosti: 1 -cena 170/dohodou -po dohode viem priviezt 2)Kvalitny trezor Kovona, plne funkcny, vsetky kluce k dispo -sta: vid.foto -zelezobetonove vyplne -takmer neznicitelny, stara dobra poctiva praca -vaha takmer 1tona -polozeny na dobre dostupnom mieste, kryty pred dazdom a vetrom, pravidelne mazany a osetrovany -polozeny na palete, treba min.4-5chlapov na odvoz, alebo adekvatnu techniku -cena 370/dohodou 3)po stahovani sa mi vrati aj vysokokvalitny stenovy trezor Wertheim s otocnym kodovym zamkovym otvaranim (ako tento biely na fotke) -tati posledna tofka je ilustracna Aktualne do zmazania -cena dohodou
Masáž / Regeneracia / kompresné lymfodrenážne nohavice
Velkost M Reboots One sú inovatívne pneumatické regeneračné nohavice. Sú tvorené ôsmimi vzduchovými komorami, ktoré sa v závislosti od zvoleného programu postupne napĺňajú vzduchom a tým vytvárajú posuvnú vzostupnú kompresnú vlnu. Táto celoplošná kompresia pomáha našim nohám vo vysokej miere odstrániť nahromadené odpadové produkty metabolizmu počas športového výkonu, ktoré negatívne ovplyvňujú regeneráciu. Urýchlenie regenerácie nie je jediným benefitom Reboots. Vplyvom kompresie na unavené svaly znižujeme napätie, bolesť svalov a zvyšujeme mobilitu. Keďže pôsobíme na takmer ½ tela, účinky kompresie sa prejavia nielen na unavených nohách, ale benefituje aj organizmus ako celok. Technické parametre Váha 5,2 kg Rozmery kompresora 22 x 13,5 x 8,5 cm Veľkosti nohavíc M, L, XL 8 úrovní tlaku 30 – 240 mmHg Čas aplikácie do 90 Min. Počet programov 6 Obsah doručenia Reboots ONE set, manuál, ovládač UPLNE NOVE NEROZBALENE!!! Bol to nevhodny darcek nove stoja 799e Lymfatická masáž proti celulitíde, na uvoľnenie svalstva a proti opuchom Lymfatická masáž - presoterapia je najjednoduchší a najúčinnejší spôsob, ako zmierniť bolesti nôh. Domáca lymfodrenáž je ideálna na rozprúdenie lymfatického systému, ktorého funkcia nie je u väčšiny z nás vďaka modernému spôsobu života (sedavé zamestnanie, nadváha) ideálna. Domáca lymfodrenáž podporuje krvný aj lymfatický systém v oslabených alebo namáhaných častiach nôh a to všetko v pohodlí Vášho domova! Domáca lymfodrenáž - výhody: Zlepšenie funkcie krvného a lymfatického obehu v končatinách Masírovanie stuhnutých svalov, znižuje únavu Tlaková masáž pôsobiaca proti celulitíde, opuchom Prevencia vzniku žilových trombóz Jednoduchá obsluha pomocou diaľkového ovládania
Masáž / Regeneracia / kompresné lymfodrenážne nohavice
Velkost M Reboots One sú inovatívne pneumatické regeneračné nohavice. Sú tvorené ôsmimi vzduchovými komorami, ktoré sa v závislosti od zvoleného programu postupne napĺňajú vzduchom a tým vytvárajú posuvnú vzostupnú kompresnú vlnu. Táto celoplošná kompresia pomáha našim nohám vo vysokej miere odstrániť nahromadené odpadové produkty metabolizmu počas športového výkonu, ktoré negatívne ovplyvňujú regeneráciu. Urýchlenie regenerácie nie je jediným benefitom Reboots. Vplyvom kompresie na unavené svaly znižujeme napätie, bolesť svalov a zvyšujeme mobilitu. Keďže pôsobíme na takmer ½ tela, účinky kompresie sa prejavia nielen na unavených nohách, ale benefituje aj organizmus ako celok. Technické parametre Váha 5,2 kg Rozmery kompresora 22 x 13,5 x 8,5 cm Veľkosti nohavíc M, L, XL 8 úrovní tlaku 30 – 240 mmHg Čas aplikácie do 90 Min. Počet programov 6 Obsah doručenia Reboots ONE set, manuál, ovládač UPLNE NOVE NEROZBALENE!!! Bol to nevhodny darcek nove stoja 799e Lymfatická masáž proti celulitíde, na uvoľnenie svalstva a proti opuchom Lymfatická masáž - presoterapia je najjednoduchší a najúčinnejší spôsob, ako zmierniť bolesti nôh. Domáca lymfodrenáž je ideálna na rozprúdenie lymfatického systému, ktorého funkcia nie je u väčšiny z nás vďaka modernému spôsobu života (sedavé zamestnanie, nadváha) ideálna. Domáca lymfodrenáž podporuje krvný aj lymfatický systém v oslabených alebo namáhaných častiach nôh a to všetko v pohodlí Vášho domova! Domáca lymfodrenáž - výhody: Zlepšenie funkcie krvného a lymfatického obehu v končatinách Masírovanie stuhnutých svalov, znižuje únavu Tlaková masáž pôsobiaca proti celulitíde, opuchom Prevencia vzniku žilových trombóz Jednoduchá obsluha pomocou diaľkového ovládania vhodny aj ako vianocny darcek :)
ruksaky, batohy, aktovky
Predam: Foto 1.) dve uplne nove batohy značky panini, vhodne na vylety alebo sport, cena 30 eur za kus alebo obe spolu za 50 eur. Foto 2.) dve uplne nove kvalitne batohy značky paso, vhodne pre deti do skoly alebo aj pre dospelych na vylety, cena za kus 30 eur alebo obe spolu za 50 eur. Foto 3.) dve uplne nove batohy značky panini, vhodne na tréningy alebo nejaky sport, cena za kus je 30 eur alebo obe spolu za 50 eur. Foto 4. + 5.) dve uplne nove batohy euro2016, vhodne na tréningy alebo nejaky sport, jeden je na plecia a druhy do ruky, cena za kus je 30 eur alebo obe spolu za 50 eur. Foto 6.) tri uplne nove kvalitne batohy značky paso, vhodny pre deti do skoly alebo aj pre dospelych na vylety, cena za kus je 30 € alebo vsetky tri spolu za 70 eur. Foto 7.) dve uplne nove detske batohy vhodne na vylety alebo nejaky sport, cena za kus je 20 eur alebo obe spolu za 30 eur. Foto 8.) dve uplne nove sportove tasky 40L, vhodne na tréningy alebo nejaky sport, cena 15 eur za kus alebo obe spolu za 25 eur. Foto 9. + 10.) šesť aktovky do skoly, cena 20 eur za kus alebo vsetky spolu (6ks) za 80 eur. Kontakt sms alebo emailom.
REBOOTS ONE regeneračné nohavice 8 komorové
Predam REBOOTS ONE regeneračné nohavice, veľkosť L, ako nové, malo používané, kúpené v októbri 2022, pôvodná cena 799€, predam za 575€ plus postovne. Pri rýchlom jednaní mozna mala dohoda na cene. Fakturu o kúpe priložím k nohaviciam, na vyžiadanie pošlem aj do spravy. Reboots One sú inovatívne pneumatické regeneračné nohavice. Sú tvorené ôsmimi vzduchovými komorami, ktoré sa v závislosti od zvoleného programu postupne napĺňajú vzduchom a tým vytvárajú posuvnú vzostupnú kompresnú vlnu. Táto celoplošná kompresia pomáha našim nohám vo vysokej miere odstrániť nahromadené odpadové produkty metabolizmu počas športového výkonu, ktoré negatívne ovplyvňujú regeneráciu. Urýchlenie regenerácie nie je jediným benefitom Reboots. Vplyvom kompresie na unavené svaly znižujeme napätie, bolesť svalov a zvyšujeme mobilitu. Keďže pôsobíme na takmer ½ tela, účinky kompresie sa prejavia nielen na unavených nohách, ale benefituje aj organizmus ako celok. Vypnutie oblastí citlivých na bolesť Každá komora môže byť deaktivovaná individuálne. Ergonomický tvar v oblasti nohy Tvar V na dolnom konci Reboots má svoj význam: selektívna masáž chodidla rozhodujúcim spôsobom prispieva ku kvalite kompresnej masáže a môže mať pozitívny vplyv na pohodu celého tela. Nepretržitá kompresia Prerušenia regeneračnej masáže sú kontraproduktívne a zasahujú do odstraňovania laktátu. Reboots preto masírujte každý centimeter nohy kontinuálnou a posuvnou masážnou. Dostatočný tlak pre každého 8 úrovní intenzity. Aká intenzívna by mala byť masáž dnes? Reboots Ponúka tlak až 240 mmHg - zhruba tlak vzduchu volejbalu. Napriek tomu, že podporujú Reboots už od 40 do 80 mmHg Avšak krvný obeh na uvoľnenie tvrdého svalového tkaniva vyžaduje vyšší tlak až 240 pre ambicióznych športovcov. mmHg. Pravá relaxácia Správna regenerácia zahŕňa aj relaxáciu. Čas vo vašom Rebootsmôžete použiť na to, aby vaše telo a myseľ odpočívali. Vďaka tichej hladine hluku 60 dB môžete nerušene čítať, sledovať televíziu alebo spať. Ako funguje Recovery Boots a sú účinky naozaj také veľké? Recovery Boots zabezpečte posuvnú masáž na nohách. Týmto spôsobom pomáhate odstrániť odpadové produkty vášho metabolizmu, ako je laktát (kyselina mliečna v krvi), ktoré sa hromadia vo svaloch počas cvičenia a spôsobujú nežiaduce únavové účinky. Drvivá väčšina cíti jasný účinok po intenzívnom tréningu. Dokazujú to aj rôzne štúdie. Je to však u každého individuálne. Preto je najlepšie vyskúšať si to na sebe a presvedčiť sa o našom Reboots.
Box Thai box MMA rukavice chrániče lapy
Predám takmer nepoužívané rukavice, chrániče a lapy pre bojové športy. Box, thai box, MMA a iné. Boxérske rukavice - bielo čierne - Lonsdale - 10oz / junior - 7 EUR Boxérske rukavice - čierne - Team X - 10oz - 10 EUR MMA rukavice / boxérske - bielo čierne - Venom - kožené, veľkosť S - 20 EUR Lapy - ako nové - červeno čierne - Dojo Line - 10 EUR Chránič holene thai box - bielo čierne, ornament - Regard - veľkosť S - 15 EUR Chránič holene - čierny - BudoSport - veľkosť M - 5 EUR Chránič holene motocross/bike - čierny - SHIFT - veľkosť S - 10 EUR Ako komplet predám za 70 EUR. Osobný odber Košice. Dobierka len v prípade vyplatenia zálohy 10 EUR a len ako komplet.