inzercia, predaj, predám, bazár

Predám tašku plnú dámskeho značkového oblečenia

Kategória: Ostatné

Predám plnú tašku dámskeho oblečenia(okolo 30ks) za symbolickú cenu. Oblečenie je vo veľmi dobrom stave, niektoré veci boli 2x oblečené a sú ako nové. Nachádzajú sa tam mikiny, svetríky, bolerká,blúzky,šaty, sukne, rifle a tričká. Veci sú značkové, rifle zn. Guess, Pepe jeans, Marciano-guess, Mango. Blúzky zn. Allsaints a Esprit. Ostatné oblečenie klasické značky ako H&M, C&A, Terranova, New Yorker...
Oblečenie je prevažne vo veľkosti 36, pár kusov vo veľkosti 34 a 38.
Oblečenie predávam iba spolu za 15€. Osobný odber Sereď alebo poštou na dobierku (pri dobierke sa k cene priráta cena poštovného).
V prípade záujmu ma kontaktujte.
Predám tašku plnú dámskeho značkového oblečenia
Podobné inzeráty
Predám mix dámskeho značkového oblečenia
Ponúkam na predaj mix značkového, dámskeho oblečenia, veľkosť zväčša S. S Oliver, Beneton, Chantall, Mango, ... Balené vo vreci po 20 ks.
Dámsky mix značkového  oblečenia č. 40-42
Predám mix značkového rôzneho dámskeho oblečenia č. 40-42,mikiny, tričká, pulovre, cyklo veci, podprsenky, blúzky, vesty,saká, tuniky,lyž. nohavice, sukne, šport. nohavice, bundy,kabelky,čiapky,cyklo nohavice a tričká s odsávaním potu, cca 52 kusov oblečenia.Kus Vás vyjde na 0,60 centov, spolu 30 eur za 52 vecí.Nedá sa vyfotiť všetko,je toho veľa, môžete si prísť pre veci osobne, alebo pošlem poštou po prevode na účet.sms nie prosím, viď aj iné inzeráty.
Predaj značkového oblečenia za výhodnú cenu,na ďalší predaj
Chcete si pred vianocami zarobiť predajom nového kvalitného značkového oblečenia, so štítkami? Ponúkame na predaj značky- Jack&Jones,Retour Denim, River Island,Tom Tailor, Vero Moda, Vila, Vingino, ZIZZI a mnoho ďalších, za veľkoobchodnú cenu, aj pre súkromné osoby, s faktúrou!Zahrnuté sú všetky štýly: šaty, bundy, džínsy, nohavice, polokošele, svetre, topy, tričká,pre mužov, ženy a deti, v rôznych veľkostiach a štýloch. Minimálny odber je 1 kartón, ktorý obsahuje 50 ks oblečenia.Cena kartónu je 360 € s DPH, za kus oblečenia 7,20 € s DPH. Hodnota oblečenia v kartóne pri predaji je od 15 € do 50 €, niektoré aj viac.Dodanie zadarmo kuriérom na vašu adresu.
Predám veľké množstvo dámskeho oblečenia rôz. značiek
Predám veľké množstvo dámskeho oblečenia rôznych značiek, takmer všetko vo veľkosti S/36. Oblečenie je vo veľmi dobrom stave, predávam ho z dôvodu triedenia šatníka. Možnosť kúpy 10 kusov rôzneho oblečenia za 25,- EUR. V prípade kúpy viac ako 10 kusov, dohoda možná. Nakoľko je oblečenia veľa a je prácne všetko fotiť a popisovať jednotlivo, je možnosť dohodnúť sa telefonicky, alebo písomne (mailom), aký typ oblečenia preferujete a ten vám zabalím. K cene prirátam aj poštovné. Možný osobný odber v Banskej Bystrici.
Predám aj Darujem 51 ks dámskeho oblečenia
Predám aj Darujem 51 ks noseného ale i nenoseného dámskeho oblečenia s veľkosťou 36-38 a pár vecí má veľkosť 40. Šaty na obrázkoch 1+2+3 predám po 5€ za ks a k nim pridám 4-5 ks oblečenia zadarmo podľa vášho výberu. Oblečenie na obrázkoch 4-10 predám za 0-2 € za ks alebo všetky šaty spolu za 30 €. Niektoré z oblečenia sú nové alebo len pár krát oblečené.
Spací vak
Predám nepoškodené spacie vaky pre detičky čo sa v noci odkopávajú a nechcú byť zakryté :). Nosené 1 dieťaťom. Červený spací vak (oval): veľ. 6-18mes od značky Lupilu. Je vhodný na chladnejšie noci. Cena: 3€ PREDANY Ružový spací vak s výkrojom pre nohy: veľ 6-18 mes (sú rovnaké aj keď výrobca uvádza o číslo väčší) Sleep Safe. Vhodný na teplejšie noci. Cena: 3€ PREDANY Odber možný osobne alebo aj poštou/packetou (poštovné nie je zahrnuté v cene). Predávam oblečenie po dcére, pozrite si aj ostatné moje inzeráty: Pri odbere viacerých veľkosti možná väčšia zľava. - body pre mesačné fotenie do 12 mes. 10eur - zimný overal/kombinéza 4eur/kus - spací vak 3eur/kus - mix oblečenia do 3 mes (56,62) kus0,50eur alebo všetko za 9 eur - mix oblečenia veľ. 68 kus 0,50eur alebo všetko za 8eur - mix oblečenia veľ. 74 kus 0,50eur alebo všetko za 6eur - mix oblečenia veľ. 80 kus 0,50eur alebo všetko za 7eur - mix oblečenia veľ. 86 kus 0,50eur alebo všetko za 9eur - mix oblečenia veľ. 92 kus 0,50eur alebo všetko za 11eur - mix oblečenia veľ. 98 kus 0,50eur alebo všetko za 7eur - mix oblečenia veľ. 104,110,116 kus 0,50eur alebo všetko za 5eur