inzercia, predaj, predám, bazár

Predám teplovzdušnú fritézu

Kategória: Mikrovlnné rúry

Predam teplovzdušnú fritézu sencor rok používaná dohoda možná
Predám teplovzdušnú fritézu
Podobné inzeráty
Teplovzdušná fritéza DELIMANO-AIR FRYER
Predávam teplovzdušnú fritézu od značky Delimano. Je vo veľmi dobrom stave, minimálne používaná Cena dohodou možná. Dôvod predaja: Bývalá som v byte kde klasická rúra by sa nám nikde nezmestila, preto som si kúpila teplovzdušnú fritézu, ktorá nezaberala veľa miesta. Keďže už bývame v byte kde rúru máme tak som sa rozhodla túto teplovzdušnú fritézu predať.
Predám teplovzdušnú fritézu Klarstein
Predam teplovzdušnú fritézu.Raz použitá ako nová.
Predám teplovzdušnú Fritézu INSIDO.
Predám teplovzdušnú fritézu INSIDO.Má objem 2 litre.Bola použitá jeden krát.Predávam ju z dôvodu malého objemu.Nevyhovujúci darček od manžela.
Predám teplovzdušnú fritézu Klarstein 1400Watt
Predám teplovzdušnú fritézu Klarstein 1400W. Fritéza je ako nová, používaná 3-5krát v pôvodnom balení so všetkým príslušenstvom v červeno-čiernom prevedení. Objem 9Litrov. Len osobný odber
Predám teplovzdušnú fritézu Klarstein 1400Watt
Predám teplovzdušnú fritézu Klarstein 1400W. Fritéza je ako nová, používaná 3-5krát v pôvodnom balení so všetkým príslušenstvom v červeno-čiernom prevedení. Objem 9Litrov. Pôvodná cena 149€ Len osobný odber
Predám teplovzdušnú rúru
Predám teplovzdušnú voľne stojacu rúru na pečenie s otočným grilom TKG OT 1032 BCRL "Kalorik". Rúra je prenosná. Objem 48 l. Príkon rúry 2000 W. Ohrev v 4 stupňoch. Časovač s nastavením na 60 min.. Rozmery vonkajšie: š-v-h: 48 - 34,5 - 46 cm. Farba: čierna/nerez. V rúre sa dá variť, piecť, grilovať.