inzercia, predaj, predám, bazár

Predam tlaciaren

Kategória: Ostatné - biela

Predam farebnu multifunkcnu tlaciaren HP Deskjet Ink 1515, ktora je tlaciarnou, skenerom a kopirkou

Momentalne sa nepouzivala niekolko mesiacov.
Predam tlaciaren
Podobné inzeráty
Predám farebnú tlačiareň HP
Predám tlačiareň značky HP Deskjet Ink Advantage 3525 tlačiareň je plne funkčná, akurát treba dokúpiť, resp. doplniť farebné náplne. predaj z dôvodu prechodu na novú tlačiareň. predávané spolu s príslušenstvom na foto. cena 25€ podmienka, osobný odber. v prípade urýchleného osobného odberu (do 24 hodín) cena 15€ kontakt mailom alebo telefonicky (call, sms, whatsapp)
Tlačiareň
Predám plnefunkčnú tlačiareň HP DeskJet 2720e. Tlačiareň obsahuje kopírku. Tlačí farebne aj čiernobielo - pripojenie na wifi. Tlačiareň je bielej farby a je ešte v záruke, používaná minimálne.
Tlačiareň Epson L7180
Predám tlačiareň Epson L7180. Tlačiareň je vo výbornom stave, veľa sa nepoužívala. Sú v nej už aj farebné tonery ktoré sa dajú jednoducho dokúpiť. Veľmi ľahko sa používa, ovládať ju zvládne každý a dá sa pripojiť aj na wifi. Bolo by dobré keby ste si pre ňu prišli do Topolčian. Pôvodna cena je 630€ predávam za 150€.
Tlačiareň HP Color LaserJet 1600 laserová farebná
Predám plne funkčnú tlačiareň HP farebnú, laserovú. Cena 80€. Mám k ním aj plne funkčné nové náhradné náplne namiesto 94€ iba 60). Čisto nové. Zabalené Výnimočne tichá a pohodlne kompaktná tlačiareň s malými nárokmi na priestor má konzistentnú výkonnosť a umožňuje ľahko dodať vysoko pôsobivé farby do obchodných a marketingových dokumentov. S touto pôsobivo rýchlou tlačiarnou ide veľmi rychlo vytvoriť farebné dokumenty v profesionálnej kvalite. Vďaka prístupu pomocou jediného krytu ja výmena tlačovej kazety ľahká a rýchla a vďaka jednoduchej ceste papierov prebieha tlač bez problémov. Osobný odber PB.
Tlačiareň HP laserMFP 135w
Predám málo používanú laserovú tlačiaren, používaná na internáte na občasné vytlačenie. Tlačiareň je používaná pol roka toner skoro plný. Wi-fi pripojenie, tlačenie cez mobilný telefón možné, tak isto možnosť skenovania a kopírovania. Tlač tisku čiernobiela
Tlačiareň EPSON WORKFORCE WF_2850
Predám tlačiareň značky Epson WorkForce WF-2850, minimálne používanú bez poškodení, kupovanú v . Tlačiareň predávam z dôvodu minimálneho využívania.