inzercia, predaj, predám, bazár

Predám topánky rôzne velkosti Protetika a Ecco

Kategória: Obuv

Predám detskú obuv Ecco s goratexom za 15e. Ecco bez goratexu 12e. Protetika zimne 15e a Protetika poltopanky 10e.
Predám topánky rôzne velkosti Protetika a Ecco
Podobné inzeráty
Obuv Protetika
Predam bordove topanky/tenisky Protetika velkost 31, cena 25€ Predam modre tenisky Protetika, velkost 31, vd 19,5cm, cena 25€ Slapky Peotetika modre nove velkoast 19 cena 8€ Sandale Protetika farba pieskova nove velkost 22 cena 10€ Poltopanky Protetika farba fuksia velkost 32 cena 15€ Sandale Protetika ruzove nove velkost 24 15€
Vysoké topánky a čižmy pre chlapcov – rôzne veľkosti
Nepremokavé zateplené čižmy SUPERFIT, veľ. 28: Ponúkam na predaj kvalitné nepremokavé (Gore-tex) zateplené čižmy SUPERFIT, veľ.28 (vnútorná dĺžka je 18 cm), pre chlapcov. Ľahké obúvanie, pekné detaily so zelenou, a tiež sú veľmi ľahučké. Nosené, ale plne funkčné. Cena 12€. Členkové topánky ECCO, veľ. 27: Ponúkam na predaj bledohnedé kožené a kvalitné vysoké topánky, značka ECCO. Pre chlapcov, vnútorná nameraná dĺžka je 18 cm. Zapínanie na zips z boku, vhodné na jar a jeseň. Nosené, ale v peknom zachovalom stave. Cena 10€. Členkové topánky GEOX, veľ. 27: Ponúkam na predaj čierne členkové topánky značka GEOX s výraznými oranžovými šnúrkami (bez zaväzovania), pre chlapcov, veľkosť 27 (vnútorná zmeraná dĺžka je 17 cm). Nosené, ale ešte poslúžia (ihrisko, dvor). Ľahko sa nazúvajú. Cena 7€. Nepremokavé zateplené čižmy RICHTER, veľ. 26: Ponúkam na predaj kvalitné nepremokavé zateplené čižmy RICHTER, veľ.26 (vnútorná dĺžka je 17 cm), pre chlapcov. Ľahké obúvanie, pekné detaily so zelenou, a tiež sú veľmi ľahučké. Nosené, mierne ošúchaný vrchný materiál, aj napriek tomu plne funkčné. Cena 12€. Členkové topánky LASOCKI, veľ. 25: Ponúkam na predaj členkové/vysoké topánky pre chlapcov na jar alebo jeseň značka LASOCKI. Hnedej farby s vojenským motívom („army“) (zelená/khaki/olivová). Veľkosť 25 (mnou nameraná dĺžka 16,5 cm na doraz). Vo veľmi dobrom stave. Cena 8€.
Detské topánky veľ.20,21,23 zn.Primigi a Protetika
Predám detské topánky v TOP stave + záruka: 1. Primigi- GORE-TEX veľ. 21 kvalitné zimné topánky cena 22 EUR pôv.cena 52,20 EUR 2. Protetika Agola grey, veľ.21 cena 13 EUR, pôv. cena 33,90 EUR 3. Protetika Helgen gris veľ. 20 cena 15 EUR, pôv. cena 36,50 EUR 4. Protetika Vala, veľ. 23 cena 14 EUR, pôv. cena 35,50 EUR Osobný odber v Košiciach,príp. po dohode aj v Prešove.
Kožené tenisky ECCO 21
Predám dievčenské tenisky ECCO. Extra ľahké a priedušné. Napustené funkčnou pružnou podošvou. Bežné známky používania. Dĺžka vnútornej stielky 13,5cm.
ECCO detské goratexové čižmy na zimu
Predávam Čizmy ECCO SOLICE K, vyrobené z kombinácie textilného a metalického semišu, zvláda dobrodružstvá v chladnom počasí. Tento štýl s gumovou podošvou poskytuje trvácnosť a trakciu. Všestranný stredne vysoký model nad členok. Metalický semiš dodáva čižme trblietavý efekt a reflexné - Rýchle zapínanie s dvoma remienkami na rýchle a jednoduché nastavenie - Nepremokavá konštrukcia GORE-TEX a teplá podšívka zaručujú, že chodidlá zostanú po celý deň v suchu a pohodlí a zároveň budú môcť dýchať pri dobrodružstvách v každom počasí - Vyberateľná hliníkom potiahnutá stielka izoluje pred chladom - Ľahká medzipodošva je pružná a pohodlná, zatiaľ čo odolná gumová vonkajšia podošva poskytuje dobrú priľnavosť - ECCO FLUIDFORM™ Prirodzený anatomicky podporný strih a pocit Týmto čižmam sa poteší každé dievcatko :) Moja malička mala 2 čižmy na zimu takze tieto sú fakt v super stave. Na podrážke akurát vidno že sa nosili keďže ta podrážka neni snehovobiela, ale to je tým materiálom, ktoré sú na ecco čižmách. Veľkosť 31. Predávam za 35 eur osobný odber alebo plus poštovné
Detská obuv Protetika, ecco, RAK
Predám detské topánky a papučky vo veľmi dobrom stave. - Topánočky Ecco veľkosť 20. Vnútorná dĺžka 13,5cm ( 12€) - Svetle papučky RAK veľkosť 21. Vnútorná dĺžka 14,5cm ( PREDANE) - Tmavé papučky RAK veľkosť 20. Vnútorná dĺžka 14cm (8€) -Topánočky Protetika veľkosť 22. Vnútorná dĺžka 14,5cm. ( 23€) Pc 44,30€ ( PREDANE)