inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Traktor 70hp s čelným nakladačom

Kategória: Malotraktory, Kultivátory

MOTOR

Označenie Počet valcov 4

Objem 2990

Max. Výkon - kW 52,2/70Hp

Menovité otáčky motora - ot/min 2400

Typ vertikálny 4 taktný

Palivo motorová nafta

Chladenie kvapalinou

Regulácia motora mechanická

Vzduchový filter mokrý s bezpečnostnou vložkou

Tlmič a výfuk s horizontálnym výfukom na pravej strane

Objem palivovej nádrže - litrov 30

PREVODOVKA

Hlavná spojka mechanicky ovládaná 1alebo 2 stupňová

Reverzácia mechanická 4 rýchlostná synchronizovaná x 2 8 vpred / 2 vzad/ plaziva prevodovka

Plus dalšia prevodovka len vpred a vzad

Traktor ma dokopy 3 prevodovky hlavna prevodovka, do rychlosti a do sily , a reverznu prevodovku vpred a vzad

Maximálna rýchlosť - km/h 35

Uzávierka zadného diferenciálu mechanicky ovládaná

BRZDY A RIADENIE

Brzdný účinok hlavná prevodovka

Brzdy prívesu pneumatické

Riadenie hydrostatické

Vytáčací uhol 55°

PREDNÁ a Zadná NÁPRAVA

Zopnutie pohonu prednej nápravy mechanicky ovládané

Zopnutie zadnej uzávierky diferenciálu mechanicky ovládané

Predné závažie - kg Max 300

ZADNÝ VÝVODOVÝ HRIADEĽ

Spojka Suchá spojka/ Dvojita spojka

Otáčky - ot/min 540 / 720-1000

Ovládanie kardanu mechanické ovládanie

HYDRAULICKÝ SYSTÉM

Zadný trojbodový záves mechanická regulácia

Maximálna zdvižná sila - kg 1000

Výkon hydraulického čerpadla – lit./min 40

Počet hydraulických okruhov 1 / 2 / 3 voliteľné

Zadné ramená guľové upínanie

MIESTO VODIČA

Ochrana Ochranný rám/ Bezpečnostna kabína
Prístrojový panel analógový

Sedadlo vodiča mechanicky nastavované

ROZMERY A HMOTNOSTI ROZMERY * rozmery predných / zadných pneumatík R14 / R20 *

Rázvor – mm 2000

Dĺžka bez spodných ramien - mm 3100

Výška (R16, R24) 3500

Maximálna šírka - mm 1600

Svetlá výška - mm 280

HMOTNOSTI

– Pohotovostná hmotnosť Na prednej náprave - kg 450

Na zadnej náprave - kg 900

Pohotovostná hmotnosť spolu - kg 2700

HMOTNOSTI

– Maximálna povolená hmotnosť Na prednej náprave - kg 1000

Na zadnej náprave - kg 1800

Celková povolená hmotnosť - kg 3500

Rozchod zadnej nápravy - mm 1100

Rozchod prednej nápravy - mm 1000

Polomer otáčania - mm 2,4

OSTATNÉ

Akumulátor 12V / 80AH

Osvetlenie predné parkovacie, stretávacie, diaľkové, smerové Osvetlenie zadné obrysové, brzdové, smerové Osvetlenie pracovné predné, zadné Osvetlenie výstražné mechanický odnímateľný maják - oranžový

NÁPRAVY

Druh kolies diskové

Počet náprav 2

Poháňaných náprav 2

Rozmer diskov a pneumatík na prednej náprave 6 R14 Rozmer diskov a pneumatík na zadnej náprave 9,5 R20

Povolené rozmery diskov a pneumatík predná náprava R12, R16, R20,

Povolené rozmery diskov a pneumatík zadná
Predám Traktor 70hp s čelným nakladačom
Podobné inzeráty
Traktor Kubota EK1-261 s nakladačom Me05 set Nový Stroj
Traktor Kubota EK1-261 s nakladačom Me05 set. Ak hľadáte jednoduchý ale výkonný traktor s nakladačom, EK1-261 od Kuboty je pre Vás správnou voľbou. Vďaka univerzálnosti je možné ho použiť na najrôznejšie práce, kde jeho spoľahlivosť a robustnosť tvoria neprekonateľnú kombináciu. 3 - valcový vodou chladený motor Mitsubishi modelu EK1-261 s výkonom 24 HP zaisťuje spoľahlivý výkon aj v náročnejších podmienkach. Štvortaktný motor je vybavený spaľovacou komorou s vírivým vstrekovaním, ktoré nasáva vzduch cez vzduchový filter. Vysoko kvalitný filter suchého vzduchu zaisťuje maximálny výkon a vynikajúcu účinnosť paliva. Senzor indikuje, kedy je potrebné vyčistiť vzduchový filter, čo veľmi zjednodušuje údržbu. Ak hovoríme o ľahkej údržbe, zaisťuje ju tiež jednodielny kryt, ktorý umožňuje rýchly prístup na mieste údržby motora bez použitia náradia. Stabilný čelný nakladač Me05 poskytuje ešte väčšiu pridanú hodnotu. Traktor Kubota EK1-261 s robustným čelným nakladačom s maximálnou výškou zdvihu 1,98 m v bode otáčania a 1,52 m so sklopenou lyžicou ho možno použiť na širokú škálu činností. S hmotnosťou 101 kg tento nakladač zabezpečuje nosnoť v maximálnej výške až 365 kg. Veľká mriežka chladiča zároveň poskytuje dobré prúdenie vzduchu k chladiču a ľahko sa odníma. Ergonomicky umiestnené ovládacie páky, váhovo nastaviteľné sedadlo vodiča a ďalšie užitočné detaily - to všetko pomáha pri produktívnej práci. Vysokokapacitný zadný záves EK1261 sa vyznačuje svojou pôsobivou nosnosťou a stabilnou konštrukciou. S maximálnou nosnosťou 750 kg sa dajú ľahko zdvihnúť aj ťažké náradia. Spodné články sú ľahko nastaviteľné. Traktor EK1-261 má otvorený centrálny hydraulický systém, štandardne vybavený dvojčinným ventilom. Fixné objemové čerpadlo pre prietok pomocného oleja predstavuje výkon 20 l/min. Jedná sa o nový stroj, 2-roky záruka, návody na obsluhu v slovenskom jazyku + TP. Cena 16.000,-€ s DPH, možný odpočet DPH pri kúpe na firmu.
Yanmar F16d s čelným nakladačom
Ponúkam na predaj malotraktor značky Yanmar F16d s novým, čiže čerstvo namontovaným čelným nakladačom. Motor: je naftový 3 valec s kubatúrou 1.0L, ktorý má 11.9 KW, takže 16.2 koní. Traktor som kúpil v Holandsku. Bývalý majiteľ pred predaním vzal traktor do odborného servisu, kde dostal nové filtre, všetky náplne a aj súčiastky, ktoré boli opotrebované, ešte dali na to aj čisto nové pneumatiky (ktoré vidno aj na fotkách). Karoséria je tak isto po kompletnej generálke a je to aj striekané originálnou farbou po pieskovaní, takže traktor je naozaj ako keby bol úplne nový!! Cena je bez mulčovača, to sa dá kúpiť k tomu, kým to ešte mám. Napriek tomu, že som napísal veľa informácií o traktore pre viac informácií, v prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať aj večer do 21:00, ale nie s SMS-kami.
Yanmar F16d s čelným nakladačom
Ponúkam na predaj malotraktor značky Yanmar F16d s novým, čiže čerstvo namontovaným čelným nakladačom v hodnote 2000 eur + montáž 500eur, ktorá zdvihne 1500 kilogramov, ale aj samého seba. Motor: je naftový 3 valec s kubatúrou 1.0L, ktorý má 11.9 KW, takže 16.2 koní. Traktor som kúpil v Holandsku. Bývalý majiteľ pred predaním vzal traktor do odborného servisu, kde dostal nové filtre, všetky náplne a aj súčiastky, ktoré boli opotrebované, ešte dali na to aj čisto nové pneumatiky (ktoré vidno aj na fotkách). Karoséria je tak isto po kompletnej generálke a je to aj striekané originálnou farbou po pieskovaní, takže traktor je naozaj ako keby bol úplne nový!! Cena je bez mulčovača, to sa dá kúpiť k tomu, kým to ešte mám. Napriek tomu, že som napísal veľa informácií o traktore pre viac informácií, v prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať aj večer do 21:00, ale nie s SMS-kami. Na cenu sa nepytajte , ale ponúknite. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Yanmar F16d s čelným nakladačom
Ponúkam na predaj malotraktor značky Yanmar F16d s novým, čiže čerstvo namontovaným čelným nakladačom v hodnote 2000 eur + montáž 500eur, ktorá zdvihne 1500 kilogramov, ale aj samého seba. Motor: je naftový 3 valec s kubatúrou 1.0L, ktorý má 11.9 KW, takže 16.2 koní. Traktor som kúpil v Holandsku. Bývalý majiteľ pred predaním vzal traktor do odborného servisu, kde dostal nové filtre, všetky náplne a aj súčiastky, ktoré boli opotrebované, ešte dali na to aj čisto nové pneumatiky (ktoré vidno aj na fotkách). Karoséria je tak isto po kompletnej generálke a je to aj striekané originálnou farbou po pieskovaní, takže traktor je naozaj ako keby bol úplne nový!! Cena je bez mulčovača, to sa dá kúpiť k tomu, kým to ešte mám. Napriek tomu, že som napísal veľa informácií o traktore pre viac informácií, v prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať aj večer do 21:00, ale nie s SMS-kami a nech ma volajú iba seriózny záujemcovia! Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Malotraktor Iseki TM17F 4x4 s čelným nakladačom
Predám japonský malotraktor Iseki TM17F s čelným nakladačom. Motor 3-valec diesel, výkon 17HP, 6 rýchlostí dopredu a 2 dozadu (redukcia cestný a terénny prevod), stály pohon 4x4, uzávierka zadného diferenciálu, servoriadenie, zadná hydraulika s možnosťou elektronického ovládania nastavenej výšky ramien, trojbodový záves, zadný vývod PTO na kardan s 3 rýchlosťami. Zadné protizávažie nie je na predaj. Volajte len v prípade vážneho záujmu, možnosť dohody na cene pri osobnej prehliadke. Špekulanti nevolať.
KÚPIM malotraktor s čelným nakladačom, rotovátorom
Kúpim ideálne John Deere 3025E alebo John Deere 3038E, KUBOTA B2650 hydro, KUBOTA 2350 hydro, prípadne Branson 1905H, Branson 2500, SOLIS, FARTRAC 26 aj massey ferguson, ideálne s čelným nakladačom a rotrvátorom o výkone ideálne od 19- 37 HP najradšej od prvého majiteľa. Prípadne mininakladač. KÚPA ako súkromná osoba. Najlepšie volať, , alebo zašlite poprosím info cez formulár s Vaším tel. číslom. Ďakujem