inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Traktorovu kosačku

Kategória: Kosačky

Málo použivana .Nová baterka tel.
Predám Traktorovu kosačku
Podobné inzeráty
Predám kosačku za štvorkolku, malotraktor
Predám doma robenú kosačku za štvorkolku alebo za malotraktor.Zaber 80 cm motor Tecumseh motor a kosa sú z traktorovej kosačky.Tiahlo sa dá nastaviť dá sa ťahať vedľa traktora ja som to ťahal z malou traktorovú kosačku aby mal väčší záber, robilo to dobre . Dôvod predaja kúpil som novú traktorovú kosačku za tým už netreba. Dohoda možná alebo to vymením ponúknite .
Predám kosačku za štvorkolku, malotraktor
Predám doma robenú kosačku za štvorkolku alebo za malotraktor.Zaber 80 cm motor Tecumseh motor a kosa sú z traktorovej kosačky.Tiahlo sa dá nastaviť dá sa ťahať vedľa traktora ja som to ťahal z malou traktorovú kosačku aby mal väčší záber, robilo to dobre . Dôvod predaja kúpil som novú traktorovú kosačku za tým už netreba. Dohoda možná alebo to vymenim.
Predám traktorovu kosačku
Predám málo používanú traktorovu kosačku českého výrobcu starjet. Aktuálne po servise nové filtre a náplne nože a remene investované 300€.kosacka sa predáva bez koša. Silný 20 koňovi motor.o kosačku bolo vždy postarané.
Kúpim traktorovú kosačku
Kúpim traktorovú kosačku cena podla technického stavu. Kupim aj nepojazdnú kosačku v horšom technickom stave. Cenu ponúknite. PODMIENKA KÔŠ !!! Ponuku prosím zaslať na email alebo volať.
Predam traktorovu kosacku joh deere x950r, prvy majitel
Predam traktorovu kosacku joh deere x950r, prvy majitel, najazdeny len 300 mth Predám komunálnu techniku. Traktor je v 100% stave Traktor je ako novy
Predám traktorovù  kosačku husqvarna
Predám traktorovú kosačku Husqvarna