inzercia, predaj, predám, bazár

Predám traktorovu kosačku Stiga Estate Collector

Kategória: Kosačky

Predám zachovalú kosačku Stiga Estate Collector 1valec 13,5HP. Zaber 92cm dvojnozova.
Predám traktorovu kosačku Stiga Estate Collector
Podobné inzeráty
Snehova radlica Stiga, Vari / Snehove retaze Stiga/Vari
Predam takmer nepouzivanu original snehovu radlicu Stiga, pouzivana len 1 sezonu aj to len 2 mozno 3 krat. Dovod predaja radlice je, ze som predal traktorovu kosacku Stiga a radlica mi zostala. Zostali mi aj snehove retaze na traktorovu kosacku. Ak mate zaujem viem vam ponuknut aj tie. Zhrňovacia radlica je vhodná na žacie stroja Stiga, Starjet, Crossjet, Goliath. Odpružená, zdvíhacia páka je ovládaná z miesta obsluhy. Uhol nastavenia celkovo 5 polôh. Po dohode viem radlicu priviest az k vam ( zalezi od kadial pochadzate ). Cena: 280Euro. Pre viac info ma kontaktujte telefonicky.
STIGA Collector 136e - AKU kosačka + 2 batérie - NOVÁ
Predám úplne novú, nerozbalenú, nepoužívanú batériovú kosačku STIGA Collector 136e s kompletným príslušenstvom, vrátane 2x batérie a nabíjacej stanice. Kosačka zvládne pokosiť na jedno nabitie (2 batérie) plochu až do 250 m2, záber je široký 34cm a má 6 stupňov nastaviteľnej výšky. Viac info: Odber ideálne osobne ale po dohode aj pošlem, prípadne priveziem. Pozri moje ďalšie inzeráty.
ZIMNNÁ CENA  BENZÍNOVÁ KOSAČKA STIGA COLLECTOR
Predám plne funkčnú benzínovú kosačku Stiga Collector 46 B. Jedná sa o ľahkú , výškovo nastaviteľnú kosačku s výkonným motorom Briggs@Stratton o obsahu 125 cm3.Kosačka je zachovalá,málo používaná.Šírka záberu 46 cm.Dohoda možná.
Stiga collector 40E
Predám skelet na el.kosačku Stiga collector 40E v zachovalom stave .Prípadne kúpim motor na túto kosačku (1400w) do 20€
Kosačka stiga collector 48s
Nová kosačka stiga collector 48s Motor 4-takt stiga st120 Výkon motora 1,9kw Objem motora 123cm3 Pracovný záber 48cm Objem zberného koša 60l Nastavenie výšky kosenia centrálne Pojazd : áno Záruka 24mesiacov.
Na predaj Traktorová kosačka Stiga Park 2000
Na predaj Traktorová kosačka Stiga Park 2000 Predám traktorovú kosačku Stiga Park 2000 bez motora a bez kosy, ako nedokončený projekt. Predávam to, čo je na fotkách, čiže rám v dobrom stave, veľmi pevný, (5 mm železo) s plne funkčným lankovým riadením a prednými kolesami, kompletná zadná os s diferenciálom, ozubeným prevodom, brzdami (bubnové) a kolesami, plne funkčná 5 rýchlostná prevodovka Tecumseh Peerles s ozubeným kolieskom, remeničkou a reťazou pohonu, kompletná nepoškodená kabeláž so spínacou skrinkou a solenoidom (spínač štartéra). K dispozícii sú aj predné laminátové blatníky, ale jeden je poškodený. Kosačku predávam na dokončenie (kosačka alebo záhradný traktorík) alebo na súčiastky. Diely: Rám s riadením (predná a zadná časť spolu) - 100, Elektrická kabeláž so solenoidom - 50, Diferenciál s ozubeným kolesom 200, 5 rýchlostná prevodovka Tecumseh - 100, brzdy - 50, kolesá s pneu 4 ks - 80, reťaz so spojkou - 25, dohoda na cene možná. Odber Trnava, Senec, Bratislava a okolie Cena za celok 290 E, ceny dielov v texte alebo dohoda. Tel.: