inzercia, predaj, predám, bazár

Predám tréningové tepláky

Kategória: Športové oblečenie

Predám tréningové tepláky značky errea
Veľkosť - XS/S
Cena 4€ + poštovné
Predám tréningové tepláky
Podobné inzeráty
NOVÉ Tepláky XS Kinka - ručne šité na SK
Predám dámske štýlové tepláky - nové, ešte s visačkou. Tepláky sú slovenskej značky Kinka, ktorá šije ručne. Link na internetový obchod a tieto tepláky: . Farba: tmavo fialová. Nevynosím ich. Dĺžka teplákov je 91 cm. Pre predstavu ako vyzerajú na postave, kliknite na link, ktorý som pridala a tiez pridavam fotky na modelke v iných farbách. Kvalitná látka, vydržia vám roky, možno prať v práčke.
Damske Rebook teplaky
Damske Rebook teplaky - [3.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Damske Rebook teplaky - 1 Damske Rebook teplaky - 2 Damske Rebook teplaky - 3 V ponuke su damske Reebok teplaky, cierne, rovneho strihu, super prisposobivej kvalitky, velkost: S, miery: dlzka 95cm, dlzka zipsu na strane nohy 25cm, pas 2x35cm, iba 1x oblecene takze ako nove v top stave. Cena + postovne. Nezabudnite kuk aj na moje dalsie ponuky;).
2x VERONIKAIN CHALANSKÉ/MUŽSKÉ TEPLÁKYza40E na výšku1.8/1.9m
❤️Cierne teplaky bezchybne,pouzite chvilu.. Tie su za 40E.K TOMU DAM DRUHE TEPLAKY IDENTICKE AKO PRVE ZADARMO s tym, ze na druhych je zasitie(volnym okom nebadatelne). Nove muzske teplaky od VERONIKYIN stoja 65e/kus.VIAC KLIK na LINK. Vid link. Su fakt genialne...Su pohodlne....Syn ich maval na futbale...Vyrastol z nich, ma vysku 2m:)...Povedal, ze lepsie teplaky nezazil...Neobmedzuju... ☘️Rozmery teplakov: .su na obvod bokov 89-95cm . robene na vysku 1.85-1.95 . bocna dlzka teplakov s pasom a patentom je 109cm Vid foto a link. URCITE TIETO 2 kusky NIEKOHO POTESIA...... ---------------------------------------------------- NA DOBIERKU NEPOSIELAM a na SMS nereagujem.FUNGUJE mobil() aj mail.DAKUJEM ZA POCHOPENIE!A POKIAL NIE JE INZERAT AKTUALNY-BOL BY VYMAZANY Z BAZOSU.SOM PROFI PREDAJCA. NAJDETE MA AJ NA FB pod Viera Fkš alebo na MODROMKONIKU pod VIERA so stovkami pozitivnych hodnoteni.
CRANE PÁNSKE TRÉNINGOVÉ ŠORTKY
Pohodlné tréningové šortky pre pánov určené pre outdoorové aj indoorové športy. Vlastnosti: pohodlný strih, ľahké, vysoký komfort nosenia, Oeko-tex Veľkosti: M, L, XL, XXL Farba: čierna
Športové tričko 4F
Kúpila som ho v Exisporte za 29,90 eur, je úplne nové s visačkou. Pri kúpe viacerých vecí možná dohoda na cene :) Dámske tričko značky 4F. Dámske tričko s dlhým rukávom v štýle crop top a v univerzálnej čiernej farbe. Tréningové tričko pre ženy bolo vyrobené z rýchloschnúceho materiálu technológiou 4FDry, ktorá výborne odvádza vlhkosť. Tričko je elastické a ľahké, takže budete mať voľnosť pohybu pri vašich obľúbených športových aktivitách. Tričko na tréning pre dámy má okrúhly výstrih, takže aj počas cvičenia sa vždy budete cítiť pohodlne. Čierne dámske tričko na cvičenie má na manžetách otvory na palce. Tie zabezpečia, aby rukávy držali na svojom mieste a nekĺzali sa vám počas tréningu. Na pravom rukáve sa nachádza jemná potlač v oranžovej farbe. Logo značky sa nachádza vľavo pri spodnom leme trička. Toto značkové tréningové tričko určite patrí k výbave každej štýlovej ženy, ktorá chce aj pri cvičení vyzerať dobre.
Predám športové oblečenie rôznych značiek
Predám oblečenie rôznych značkiek: Mikina Nike čierna kockovaná veľkosť 158 cena 15€ Mikina Alpha Industries čierna veľkosť xs cena 15€ Tepláky Nike šedé veľkosť s cena 15€ Tepláky Alpha Induatries čierne veľkosť s cena 15€ Tepláky Puma šedé veľkosť 164 cena 10€ Tepláky Champion tmavomodré veľkosť M cena 15€ Cena spolu 70€