inzercia, predaj, predám, bazár

Predám tričko MAPYčko

Kategória: Funkčné prádlo

Predam par krat nosene panske funkcne tricko MAPYčko so vzorom MALE KARPATY, vo velkosti L, od slovenskeho predajcu VKU HARMANEC. Je ako nove, ja som z neho rychlo vyrastol a nestihol som ho vyuzit. PEVNA cena 15 €. Bratislava, poslem aj postou.
Predám tričko MAPYčko
Podobné inzeráty
Predám vojenské termo prádlo NOVÉ, veľkosť L.
Predám vojenské termo prádlo NOVÉ, veľkosť L. Tričko s krátkym rukávom s vreckami 1 ks 15,-e. Tričko s krátkym rukávom 1 ks 10,-e. Tričko s krátkym rukávom 1 ks 7,-e (nenosené, 2x opraté, pár vytiahnutých nitiek od práčky. Tričko s dlhým rukávom 1 ks 10,-e. Tričko s dlhým rukávom 1 ks 7,-e (nenosené, 2x opraté, pár vytiahnutých nitiek od práčky). Boxerky 1 ks 5,-e. Spodky 2 ks 8,-e.
ULVANG - Dvojvrstvové merino športové tričko vo veľkosti M
Ponúkam výborné športové tričko z dvoch vrstiev zmesi merina 50% a polyesteru 50% od renomovanej švédskej športovej značky ULVANG. Toto dámske tričko má priliehavý strih, ktoré zaručuje, že dobre padne pod ďalšiu vrstvu oblečenia. Zloženie materiálu kombinuje merino vlnu so syntetickými vláknami. Model, na ktorý sa pozeráte, je z kolekcie Merino Double Face, ktorá kombinuje vysokokvalitnú merino vlnu so syntetickými materiálmi v materiálovom zložení s cieľom zlepšiť rýchloschnúce vlastnosti a zvýšiť odolnosť konštrukcie. Dámske merino tričko poskytuje optimálnu izoláciu pri zimných horských športoch vďaka použitiu merino vlny pestovanej na Novom Zélande. Výberom tohto modelu si môžete byť istí, že budete optimálne chránení pred chladom počas aktivít, ako je treking, horolezectvo alebo lyžovanie. Medzi nesporné výhody merino vlny patrí skutočnosť, že si zachováva svoje hrejivé vlastnosti aj za mokra, čo sa osvedčuje vo chvíľach maximálnej námahy. Pridanie syntetických vlákien zabezpečí rýchly odvod vlhkosti od pokožky a rýchle schnutie materiálu. V takomto materiály sa spájajú kvality oboch a vytvárajú ideálne spojenie pre šport a aktivity. Tričko je minimálne nosené v perfektnom stave! Všetko ostatné je v prílohe..
DYNAFIT - Women's 24/7 Drirelease S/S Tee - L
Dámske tričko DYNAFIT 24/7 DRIRELEASE W S/S je pohodlné, rýchloschnúce tričko voľného strihu. Módne, pohodlné tričko vhodné pre každodenné nosenie. Vďaka použitému Drirelease® materiálu je tričko rýchloschnúce a disponuje antibakteriálnou úpravou eliminujúcou zápach. Ďalej poskytuje skvelý odvod potu od tela a ventiláciu počas aktivity na rozdiel od bežných bavlnených tričiek. Použitý materiál je strečový a poskytuje úplnú slobodu pohybu.
Technické tričko s dlhým rukávom
Predám chlapčenské technické tričko s dlhým rukávom, zvýšený golierik, veľkosť 158/165, šedá farba, materiál 91% polyester, 9% elastan. Tričko je ako nové, nepoužívané, vhodné na zimné športy prípadne turistiku. Zašlem aj na dobierku Poštou alebo cez Zásielkovňu, cena sa navýši o poštovné.
FUNKCNE TRICKO NIKE PRO COMBAT - velkost XXL
Predam panske funkcne tricko NIKE PRO COMBAT DRI-FIT - velkost XXL. Tricko bol nevhodny darcek, uplne nove, nenosene. Preferujem osobny odber, je moznost poslat aj na dobierku + postovne. Som z Dubnice nad Vahom. Viac info telefonicky, na SMS nereagujem (zle skusenosti). Inzerat plati do zmazania.
Neviditelné tričko pod košelu
Predám úplne nové neviditelné tričko pod košelu rôznych veľkostí M,L,XL. Zabraňuje prepoteniu a tvorbe mokrých máp pod košelou. Dokonale sadne na Vaše telo. Neviditeľné tričko je vyrobené z príjemného materiálu, takže ani nebudete vedieť, že máte niečo oblečené pod košelou. Posielam aj na dobierku. V prípade doplňujúcich informácií ma prosím kontaktujte na tel.č. . Prajem príjemný deň.