inzercia, predaj, predám, bazár

Predám trojkolku Smartrike 4v1

Kategória: Kočíky

Predám detskú trojkolku SmarTrike Voyager Touch Steeering 4v1 v zachovalom stave

Trojkolka rastie s dieťaťom od 10 do 36 mesiacov, vďaka častiam ktoré sa dajú odpojiť (vodiaca rodičovská rúčka, bezpečnostná ohrádka a slnečná clona)

Trojkolka ponúka tašku, úložný priestor s maximálnou nosnosťou 1 kg, držiak na vodu

Maximálna nosnosť celej trojkolky je 17kg

Pošlem aj poštou



Predám trojkolku Smartrike 4v1
Podobné inzeráty
Set Set kočiar Mima Xari +Trojkolka smarTrike +monitor dychu
1. kočiar Mima Xari 3-kombinácia biela s vajíčkom Predám kočiar Mima Xari. Má známky používania. Predávam tak ako je na foto - podvozok, hlboká/športová časť, vajíčko, zimná sada, pláštenka, moskytiera 2x, kolesá, slnečník s adaptérom, držiak na nápoj s adaptérom * Vajíčko/autosedačka Mima Xari BeSafe * Zimný sada (poťah a kožušinový lem na striešku, nánožník na sedák, rukavice na madlo pre rodičov lemované kožušinou * Slnečník + adaptér * Sieťka proti hmyzu 2x * Adaptéry Kombi/Xari * Podvozok + sedák (z ktorého sa dá vytvoriť vaničku) + štartovacia sada (podložka s 5-bodovými pásmi, matrac v čiernej farbe) + prekrytie vaničky + návlek na madlo a rukoväť + pláštenka *dokupena nová náhradná rucka a nový kozenkovy poťah na rúčku 2. Cybex Balios M patrí do rady Cybex Silver. Tento otočný model korýtkového športiaku napolohuješ celkovým náklonom. Prispôsibiť však môžeš aj opierku nôh. Sedadlo s vyššou nosnosťou zvládne aj väčšie dieťa. Väčšie, mierne odpružené kolesá sú vhodné prevažne do mesta, so schopnosťou zvládnuť aj mierne zhoršený ľahší terén. 3.monitor dychu Baby Sense 4. Trojkolka smarTrike čierno-zlatá 4v1 od 10 mes Detská trojkolka smarTrike Glow Touch Steering 4v1 Black& gold je kompromisom medzi kočíkom a tradičnou trojkolkou. Má krásny moderný dizajn, s ktorým sa vaše dieťa bude cítiť bezpečne a spolu si užije každú jazdu, objavovanie mesta či parku. Detská trojkolka Glow Touch Steering 4v1 je unikátna trojkolka pre deti od 10 mesiacov, ktorá rastie s vašim dieťaťom až do 3 rokov. Jemným pohybom dokáže rodič manévrovať s trojkolkou ako s kočíkom. Zabudovaný ochranný bezpečnostný pás v tvare písmena Y s mäkkým polstrovaním na ochrannej ohrádke zabezpečujú pohodlnú a bezpečnú jazdu. Konštrukcia trojkolky pre deti je pevná a kovová, v kombinácii s plastovými komponentami, čo zaručuje jej stabilitu a bezpečnosť.  Idealne osobný odber v Košiciach. DOHODA MOZNA.
Trojkolka smarTrike STR 5 Melange Grey 7 v 1
Predám trojkolku vo výbornom stave, používaná iba počas leta, kupovana v júni 2021. Trojkolka je vyčistená, poťahy vypraté.Jedina chyba,je malé predierovanie zo spodu tašky. Osobný odber BA-Petrzalka. Cena 70€.
Trojkolka SmarTrike
Predám trojkolku SmarTrike. Malo používaná a ďalšie len stala. Umyté a oprate ..takže cista. Po dohode prinesiem.
Trojkolka KinderKraft Aston
Predám trojkolku KinderKraft Aston tyrkysovej farby. Je používaná, vidieť známky používania na kolesách, koši za sedadlom (škrabance) ale plne funkčná. Trojkolka ASTON je určená pre deti od 9 mesiacov do 5 rokov. Možno ju ľahko prispôsobiť veku a výške dieťaťa. Je tiež možné prepojiť materskú rukoväť s riadidlami dieťaťa a umožniť tak rodičom mať plnú kontrolu nad trojkolkou. Vďaka sklopnej opierke nôh a možnosti otočiť sedadlo v smere alebo proti smeru jazdy, možno trojkolku použiť aj ako kočík. Vlastnosti: Veľké kolesá odolné proti prepichnutiu z EVA peny so zvýšenou pevnosťou, takže sa nemusíte obávať poškodenia kolies počas jazdy. S funkciou voľného kolesa môže dieťa voľne šliapať, nezávisle na osobe, ktorá ovláda trojkolku Vďaka sklopnej opierke nôh a možnosti otočiť sedadlo v smere alebo proti smeru jazdy, možno trojkolku použiť aj ako kočík. Mechanizmus spájajúci materskú rukoväť s riadidlami dieťaťa umožňuje rodičom v prípade potreby udržať plnú kontrolu nad trojkolkou Bezpečnosť Päťbodový bezpečnostný pás s polstrovaním a prídavným popruhom chráni dieťa pred vypadnutím Bezpečnostná zábrana pre dieťa poskytuje dodatočnú ochranu a môže byť úplne odstránená pre ľahký prístup pre staršie deti Brzdy na zadných kolesách zvyšujú bezpečnosť pri zastavení a pri usadení sa a vyberaní dieťaťa z trojkolky. Pohodlie Veľká skladacia strieška chráni pred slnkom a má prídavné okienko umožňujúce rodičovi dozerať na dieťa 2-smerná nastaviteľná vzdialenosť sedadla od pedálov, ktorá umožňuje lepšie prispôsobenie polohy dieťaťa Výškovo nastaviteľná rodičovská rukoväť umožňuje nastavenie výšky rodičov pre pohodlné používanie. Príslušenstvo Praktická taška na drobnosti namontovaná na rukoväti Držiak na nápoje Priestranný kôš za sedadlom na predmety, ktoré potrebujete pri chôdzi alebo na detské hračky Zvonček pre vaše dieťa Výrobok bol testovaný a schválený podľa európskych bezpečnostných noriem EN 71–1. Rozmery Dĺžka: 92 cm Šírka: 50 cm Výška: 115cm Hmotnosť: 9,5 kg
Kočík Inglesina QUAD 4v1
Predám kombinovaný kočík Inglesina Quad 4v1 v tmavomodrej farbe v zachovalom stave. Systém Quad 4v1 obsahuje: Hlbokú vaničku- veľkosť XXL, s novorodeneckým matracom, polohovateľné dno, Športovú sedačku- otočenie v smere alebo proti smeru jazdy, až do 22 kg dieťaťa, predlžovacia opierka nožičiek, polohovateľné až do vodorovnej polohy, aj s nánožníkom, Autosedačku - vhodná od narodenia, bez adaptérov pripojiteľná na podvozok alebo stojan, Stojana - rozširuje možnosti využitia celého systému, Podvozku - odpružený, jednoručne skladací a rozkladací. K tomu ešte prikladám: -bázu ISOFIX pre autosedačku, ktorá zvyšuje bezpečnosť autosedačky v aute, - prebaľovaciu tašku 2v1 vo farbe kočíka, -pláštenku na športovú sedačku -sieťku proti hmyzu, - flísový fusak do autosedačky, - termoobal na fľašku - ohrievač na fľašku (príkrmy) do auta.
KOČÍK INGLESINA QUAD 4v1
Dobrý deň, predám kočík INGLESINA QUAD 4v1 v bledošedej farbe. Kočík je v TOP stave po 2 deťoch. Systém 4v1 obsahuje: -VANIČKA - priestranná XXL vanička s inovatívnou podložkou, ktorá bola vyvinutá pre novorodencov tak, aby zaisťovala optimálnu pozíciu hlavičky a nožičiek. Matrac sa dá zdvihnúť do sedu prípadne polosedu, čo je veľmi praktické pre detičky, ktoré ešte nesedia. Vanička má zospodu prieduchy, ktoré sa dajú ovládať podľa potreby a počasia. - ŠPORTOVÝ KOČÍK - športová časť kočíka je tiež veľmi praktická, vie sa dať do vodorovnej polohy, takže dieťatko sa v nej pohodlne vyspinká. Strieška je natoľko veľká, že sa dá kočík úplne zatieniť. Celá konštrukcia kočíka sa dá veľmi ľahko jednou rukou skladať a rozkladať. - PODSTAVEC "X" - ku kočíku je podstavec v tvare "X", vďaka ktorému nemusíte dávať spiace bábätko do bytu so špinavými kolieskami. Praktická vecička aj na balkón. - VAJÍČKO - AUTOSEDAČKA - ku kočíku prikladám aj autosedačku KIDDY EVOLUTION PRO 2 (farba ZABRA), ktorú sme kúpili zvlášť kvôli bezpečnostným vlastnostiam. Je vhodné od narodenia do 13 kg s upevnením ISO FIX (príslušenstvo sa dá dokúpiť, ja som nepotrebovala) a funkciou na ležanie. Vajíčko je vo výbornom nepoškodenom stave. - BONUS - ku kočíku darujem veľkú originál TAŠKU INGLESINA vo farbe kočíka a čierne ZIMNÉ RUKAVICE na kočík. Kočík sa dá osobne pozrieť v Bernolákove. Poštou nezasielam.