inzercia, predaj, predám, bazár

PREDAM UCEBNICE MENSCHEN

Kategória: Učebnice, skriptá - Jazykové

predám nemecké učebnice manschen v zachovalom stave. Pár strán je už vyplnených perom. Najlepsie bude ak ma kontaktujete cez SMS.
PREDAM UCEBNICE MENSCHEN
Podobné inzeráty
Menschen (A1-B1)
Cena dohodou podľa stavu knihy. Pri odbere viac kusov možná. Predám nasledujúce tituly: Menschen (A1-B1) A1 Kursbuch Menschen (A1-B1) A1/1 Kursbuch Menschen (A1-B1) A2 Kursbuch Menschen (A1-B1) A1 Arbeitsbuch +CD (2) Menschen (A1-B1) A2 Arbeitsbuch +CD (2) Menschen (A1-B1) A1 Lehrerhandbuch Menschen (A1-B1) A1/2 Lehrerhandbuch Menschen (A1-B1) A2/1 Lehrerhandbuch Menschen (A1-B1) A2/2 Lehrerhandbuch Menschen (A1-B1) B1/1 Lehrerhandbuch
MENSCHEN Kursbuch und Arbeitsbuch B1.2
Menschen B1.2 Deutsch als Zweitsprache / Paket: Kursbuch Menschen und Arbeitsbuch Menschen hier mit Audio-CD. Knihy su pouzite, v dobrom stave.
Menschen B1 - Nemecký jazyk
Ponúkam na predaj učebnicu aj pracovný zošit Menschen B1. Knihy sú skvelou pomôckou pre samoukov nemčiny či všetkých ktorí sa učia nemčinu. Je v nich zhrnutá gramatika a samozrejme aj všetky použité slová v slovníku. Učebnica Menschen B1 je úplne ako nová (cca 5% vyplnených cvičení) - 10€ Pracovný zošit Menschen B1 vo veľmi dobrom stave (cca 10% vyplnených cvičení a to prevažne ceruzkou takže sa to dá v pohode vygumovať) + súčasťou je CD - 8€ UČ aj PZ dostupné. Na cene sa dá ešte dohodnúť. Kontaktovať ma môžete pomocou SMS alebo mailu.
Menschen A1 - Nemecký jazyk
Ponúkam na predaj učebnicu aj pracovný zošit Menschen A1. Knihy sú skvelou pomôckou pre samoukov nemčiny či všetkých ktorí sa učia nemčinu. Je v nich zhrnutá gramatika a samozrejme aj všetky použité slová v slovníku. Učebnica Menschen A1 vo veľmi dobrom stave (ani nie 10% vyplnených cvičení aj tie prevažne ceruzkou) + súčasťou je aj CD - 10€ Pracovný zošit Menschen A1 - v dobrom stave (vyplnené cca 35%) - 6.50€ UČ aj PZ dostupné. Na cene sa dá ešte dohodnúť. Kontaktovať ma môžete pomocou SMS alebo mailu.
Menschen A2, B1 - Kursbuch und Arbeitsbuch
- predám učebnice a pracovné zošity A2, B1 Menschen (Hueber) Cena uvedená za 4 kusy spolu (Pôvodná cena 15€/kus)
Predaj Učebnica nemčiny + Pracovný zošit Menschen B1
Predám Učebnicu nemčiny spolu s pracovným zošitom Menschen B1 nepouživané, vrátane DVD a 2x CD. Pôvodná cena spolu 28 € Predám za 18€ v prípade záujmu píšte prosím sms Osobný odber BA