inzercia, predaj, predám, bazár

Predám úplne novú vaňu

Kategória: Kúpeľne

Predám úplne novú vaňu s krytom ako na foto, kupovana cca pred mesiacom v Merkury Market.Objednal som zlý roh=ľavý.
Pôvodná cena 280€, predám za 240€.Nutne zabezpečiť si odvoz.Okres Sabinov.
Predám úplne novú vaňu
Podobné inzeráty
Panel čelný ľavý 180L, panel bočný 80
Predám bočný panel. neskoro som otvoril a potom som zbadal že napasuje. Nedalo sa poslat naspät. nové, nepoužité!!! Polysan Couvert - Panel bočný 80, 80 cmx52 cm, biela Popis: Obkladové panely COUVERT sú vhodné pre všetky obdĺžnikové vane. Hladký povrch a moderný vzhľad tvorí s vaňami Polysan kompaktný celok. K dispozícii je ako čelné, tak i rohové (bočné) prevedení. Panel nájde použitie všade tam, kde nie je možné vaňu klasicky podmurovať alebo je potreba ľahký prístup pod vaňu (hydromasážny systém, batéria inštalovaná na okraji vane a pod.). Možno ho inštalovať iba na vaňu s nosnou konštrukciou. Určené pre plytšia vane - do hĺbky do 40 cm. Polysan Couvert - Panel čelný ľavý 180 L, 180 cmx52 cm, biela Popis: COUVERT - čelný obkladový panel v ľavom prevedení v kombinácii s bočným panelom COUVERT je vhodný pre obdĺžnikové plytšia vane Polysan inštalované do rohu. Hladký povrch a moderný vzhľad tvorí s vaňami Polysan kompaktný celok. Použitie nájde všade tam, kde nie je možné vaňu klasicky podmurovať alebo je potreba ľahký prístup pod vaňu (hydromasážny systém, batéria inštalovaná na okraji vane a pod.) Panel je možné inštalovať len na vaňu s nosnou konštrukciou. Určené pre plytšia vane - do hĺbky do 40 cm. Vhodný typ vane nájdete v príslušenstve.
Predám Ravak vaňu + zástena na vaňu+ sklenená zástena
Predám Ravak vaňu (už uskladnená v garáži) ale v dobrom stave zo všetkým k tomu (vyrovnávacie nôžky, panel bočnicu vane) + k nej dávam aj sklenenú zástenu a prislušenstvo k vani = nožičky pod vaňu. Uprednostňujem email zo zaslaním fotiek.
Predám Čisto Novú Rohovú Vaňu.
Dobrý den,ponúkam vám na predaj túto čisto novú rohovú vaňu,presne ako je vidieť na foto.Vaňa mala byť použita na byte,no zdôvodu že sme sa odstahovali,sa rekonštrukcia kúpeľne nekonala a preto ju posúvam ďalej.K vani je aj predná zastena ako aj všetky komponenty na jej zloženie.Na vani sa ešte nachádza originál fólia. -------------------------------------------------------------- Rozmery Vane sú: 150 x 100. je to ľava strana. -------------------------------------------------------------- Cena za kompeznú vaňu je 149 euro. -------------------------------------------------------------- No v prípade vážného a seriózného záujmu je možná aj mala dohoda,preto ma kontaktujte na čísle alebo SMS správou,ďakujem pekne.
Predám rohovú vaňu 150x100cm
Predám zachovalú používanú rohovú vaňu 150x100cm. K vani pridám aj ešte nepoužité príslušenstvo: - bočný kryt - nožky pod vaňu Vaňa je bez poškodení. Predavam z dôvodu renovácie kupelky. Iba osobný odber v Prešove!
Predám plastovú rohovú vaňu
Predám plastovú rohovú vaňu rozmer 159 x 104 cm. Možno aj na stavbu malého záhradného jazierka. Vaňu zakopeš, vložíš do nej foliu, vodu a ryby.
VAŇA
Kúpim plechovú vanu s pevnými oblúkovými nohami upevnenie na vanu odspodu bielu alebo krémovú NIE AKRYLOVÚ môže byt aj použitá ale neobitá-ak niekto prerába kúpelku a vyhadzuje vanu mám záujem prosím cenu s fotom na meil