inzercia, predaj, predám, bazár

Predám USB headset Plantronics Blackwire C320-M

Kategória: Slúchadlá

Dobrý deň. Predám USB headset Plantronics Blackwire C320-M. Po záruke, veľmi málo používaný, väčšinu času strávil v skrini. Súčasťou sú samotné slúchadlá s mikrofónom a púzdro na prenášanie.

Viac info: 15€

Preferujem osobný odber v Košiciach. Pošlem aj na dobierku za príplatok 5€.

Som dostupný cez formulár (e-mail), SMS, telefón. Inzerát je platný do zmazania. Pozrite aj moje ostatné inzeráty.
Predám USB headset Plantronics Blackwire C320-M
Podobné inzeráty
Slúchadá Plantronics BLACKWIRE 5220
Predám plne funkčné slúchadlá Plantronics (Poly) BLACKWIRE 5220. Veľmi dobrý stav, plne funčné. Skvelé na home office a videotelefonovanie. Fajn alternatíva k Jabra. Pripojenie cez USB, alebo cez 3,5mm audio jack. Viac info napríklad tu: Osobný odber Bratislava Rača alebo Digital park. Kontakt cez formulár nižšie alebo SMS, prosím nevolať.
Slúchadlá Poly BLACKWIRE 3320 USB
Predám nové slúchadlá BLACKWIRE 3320 s mikrofónom, cez hlavu, na uši, uzatvorená konštrukcia, USB-A, pre PC, s ovládaním hlasitosti, prijímanie hovorov, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 94 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 32mm.Spoľahlivá náhlavná súprava s mikrofónom navrhnutá pre podnikové prostredieNáhlavná súprava Poly Blackwire 3320 Microsoft bola navrhnutá primárne pre firemné prostredie, vďaka čomu v sebe snúbi jednoduchosť, flexibilitu a vynikajúcu ergonómiu na celodenný komfort. Slúchadlá cez hlavu poskytujú výnimočný zvukový zážitok pri konferenčných hovoroch, webových seminároch či pri prehrávaní multimédií. Integrovaný mikrofón s potlačením šumu sa postará o krištáľovo čistú reprodukciu zvuku počas hovoru.Kľúčové vlastnosti slúchadiel s mikrofónom Poly Blackwire 3320 MicrosoftJednoduchá správa hovorov z PCHi-Fi stereo zvukIntegrovaný mikrofón s potlačením šumuOdolná kovová čelenka umožní pohodlné nosenieIn-line ovládanie na kábli. Nastaviteľné zvukové výstrahy.
Poly Blackwire C5200
Predám slúchadlá Poly Blackwire C5200. Top stav, takmer nepoužívané.
Plantronics Poly BT600  BT700
Predám nasledovné adaptéry: Plantronics BT600 30e Plantronics BT600-C 35e Plantronics BT700 40e Plantronics BT700-C 45e
Plantronics Blackwire C3220 USB-A
Predám tieto úplne nové, nerozbalené slúchadlá s mikrofónom. Plantronics - Blackwire C3220 USB-A Kontaktujte ma mailom. Číslo je neplatné.
Headset Plantronics EncorePro HW720
Predám profesionálny headset EncorePro HW720. Čisto nový, nepoužitý, v originálnom balení. Je ideálnou voľbou pre ľudí pracujúcich z domu, ktorí komunikujú prostredníctvom aplikácií typu MS Teams, či Zoom (vďaka kvalite sa častokrát využívajú v call-centrách). Tento binaurálny headset prináša vylepšené potlačenie šumu (Noise-Canceling) a širokopásmový zvuk pre čistejšie hovory (až 6800 Hz). Majú sedem polôh nastaviteľnosti s exkluzívnym roztiahnuteľným mikrofónom, štýlový dizajn a tenká, ľahká konštrukcia (72g). Súčasťou balenia je puzdro na ochranu slúchadiel pri prenášaní. Pre info: 89€ Plantronics DA80, USB-QD, ovl. externá zvuková karta 40€ Alebo spolu za 110€ Prievidza