inzercia, predaj, predám, bazár

Predam uz nevyuzite zahradne pomocky

Kategória: Záhradná technika

Predam bubon na hadicu v 99% stave. V podstate nepouzity. Cenu ponuknite

Predam cerpadlo do studne. znacky IBO.
Vsetky udaje su na stitku.
Cerpadlo je funkcne..
Dovod predaja-slaby tlak. Cenu ponuknite
Predam uz nevyuzite zahradne pomocky
Podobné inzeráty
Predám záhradné ležadlo
Predám záhradné oddychové ležadlo.mam k nemu 2 textilné lezadla
Predam
Zdravim Predam záhradné posedenie komplet sklenený stol čierny velky +6 záhradné stolicky s altankom vid foto ,záhradný altanok je dobrom stave ..
Predam ocelove rury na zahradne zavlazovanie
Predam ocelove trubky na vodu, zahradne polievanie hrubky 1 col " . Dlzka cca 48 metrov. 6 metrove po 8 kusoch. Rozoberatelne po 6 metroch. Cenu ponuknite. Dakujem
Predám aku Kombisystem Stihl KMA 135R + príslušenstvo
Predám aku Kombisystem Stihl KMA 135R + príslušenstvo. Málo používané, záruka do 02/2024. Bez nabíjačky a baterky. Ideálne ako celok, ale je možné aj jednotlivo. Set obsahuje: STIHL KMA 135 R - aku motor (379€) STIHL KM-HL 145° – záhradné nožnice/plotostrih (229€) STIHL KM-HT – vyvetvovacia píla (179€) STIHL KM-FS AC 25-2 - žací nástroj strunový (80€) PREDLŽOVACIA TYČ 100 cm (80€) VAK NA KROVINOREZ A ZÁHRADNÉ NOŽNICE (35€) Cena nového setu: 1339 €, ako celok ponúkam za 890€.
Predám nové záhradné skladacie lehátko
Predám záhradné skladacie lehátko OSAKA. Nosnosť je 120 kg. Lehátko je nové. Dá sa rozložiť na viacej spôsobov. Nevhodný dar. Leto je tu čo nevidieť a ceny pôjdu hore!
Zahradne hadice.
Predam 2 zahradne hadice,dlzka jednej hadice je 15 m a druhej 15 m,su nove nepouzite,daju sa zrolovat do kotuca,nezaberu vela miesta,kupna cena bola 20 eur obe spolu,predam za 13 eur,mozme predat aj po jednom kuse za cenu 6,50 eur