inzercia, predaj, predám, bazár

Predám VDSL/ADSL2+ dualband gigabit router TD-W9980B.

Kategória: Modemy

Predám gigabitový modem VDSL2/ADSL2+ (Annex B) a dvojpásmový bezdrôtový router s rýchlostnou 600 Mb/s. Komplet v pôvodnej krabici. 100% stav. Ako nový.

Ponúka rýchlosť širokopásmového pripojenia cez VDSL2 až 100 Mb/s je spätne kompatibilní s ADSL
Súbežný prenos dat rýchlosťou 300 Mb/s v pásmu 2,4 GHz a 300 Mb/s v pásmu 5 GHz predstavuje výsledný dátový tok až 600 Mb/s
Všestranné možnosti pripojenia: VDSL/ADSL alebo Ethernet WAN pre rôzne typy pripojenia k internetu
Dva USB porty pre zdieľanie dat na pamäťových médii, sdielanie tlačiarne, FTP server a Media server

Predám VDSL/ADSL2+ dualband gigabit router TD-W9980B.
Podobné inzeráty
Tp-link ARCHER VR400 VDSL/ADSL modem a router
Predám Tp-link ARCHER VR400 VDSL/ADSL modem a router v originálnom balení: Rychlá WiFi – Zažijte vynikající bezdrátové dvoupásmové připojení WiFi 867 Mb/s (5 GHz) + 300 M/s (2,4 GHz) Lepší dosah – Dvě pevné všesměrové antény s technologií Beamforming poskytují stabilní bezdrátové připojení a optimální pokrytí Všestranná konektivita – Plně kompatibilní se standardy VDSL2/ADSL2+/ADSL2/ADSL a také s 3G/4G internetovými službami po optickém kabelu a standardním kabelu Pokrytí celé domácnosti pomocí OneMeshTM – Spolupracuje s produkty TP-Link OneMeshTM pro vytvoření flexibilní Mesh sítě Technologie MU-MIMO – Současně přenáší data do více zařízení, zkracuje čas čekání Plné gigabitové porty - Využijte všech výhod širokopásmových rychlostí až do 1 Gb/s. Tether aplikace – TP-Link Tether poskytuje nejjednodušší způsob přístupu a správy routeru na zařízeních iOS a Android
Modem router TP Link TD-W8951NB 150Mbps Wireless N ADSL2+
Predám málo používaný 100% plne fuknčný modem router TP-LINK model TD-W8951NB Wireless N ADSL2+ 150Mbps. Kombinuje funkciu ADSL2 + modemu, 4 portového routera a bezdrôtového prístupového bodu. Pripája sa do klasickej telefónnej zásuvky (DSL, ADSL, VDSL internetové pripojenie). Zariadenie typu všetko v jednom, ktoré je navrhnuté tak, aby poskytovalo koncovým používateľom komplexné riešenie na získanie a zdieľanie vysokorýchlostného prístupu k internetu cez káblovú/bezdrôtovú sieť. S pokročilými funkciami môžete jednoducho nastaviť chránenú bezdrôtovú sieť a užívať si príjemné surfovanie po internete, zdieľanie súborov, VoIP, audio a video streaming. Protokol ADSL 2+ podporuje download až 24 Mbit/s a prenos cez WiFi až 150 Mbps. WiFi spojenie je podporované štandardmi 802.11b/g/n. - Vo vytvorenej sieti iste oceníte zabezpečenie WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK autentifikáciu a TKIP/AES šifrovanie. - Pokročilé bezpečnostné funkcie ako filter IP a MAC adries alebo URL filter nevhodného webového obsahu. - Firewall SPI a NAT chráni koncových užívateľov pred potenciálnymi internetovými útokmi. - Šifrovanie WPA-PSK / WPA2-PSK zabezpečuje aktívnu obranu siete proti bezpečnostným hrozbám zvonka. - Technológia QoS umožňuje plynulé vysielanie dátového prúdu IPTV a hranie online hier bez meškania. Video k inzerátu: Rozmery: Výška 36 mm Šírka 181 mm Hĺbka 125 mm Odber osobne v Prievidzi alebo pošlem poštou v rámci SR. Pri dobierke poštovné 4 Eur alebo pri platbe vopred na účet poštovné 2,80 Eur.
Router ZTE Speedport Entry 2i
ZTE Entry 2i je multifunkčný WiFi router pre domácnosti, malé a stredné firmy. Zariadenie podporuje pripojenie pre prácu z domu (home office), technológiou „VPN passthrough“ ktorá sa používa na pripojenie do firemných sietí. Podporuje pripojenie duplexným VDSL prenosom až do rýchlosti 100/50 Mbps, 24/1 Mbps v móde ADSL2+, ADSL2. Zákazník má možnosť pripojiť zariadenia bezdrôtovo technológiou WiFi s rýchlosťou až 300 Mbps alebo 4x pomocou ethernet kábla s rýchlosťou až 100 Mbps. Na zariadení je možné zriadiť pevnú linku v spojení s analógovým telefónom. FXS port je určený len pre službu pevná linka. Mozno poslat na dobierku po uhradeni postovneho vopred na ucet.
Predám DSL modem a WiFi router ZYXEL P-660HW
Predám DSL modem a WiFi router ZYXEL P-660 HW, ADSL, ADSL2 a ADSL2+, Vstup pre telefonnu linku , 4 vystupy RJ45, WiFi. Spolu s adapterom. Cena 10 euro ak chcete poslať poštou tak k tomu 3,50 poštovné. VLASTNOSTI: - ADSL 2+ vysokorýchlostný prístup k internetu - Podpora riadenia šírky pásma - Multimedia Auto Provisioner (MAP) pre jednoduchú inštaláciu - SPI Firewall s prevenciou Denial of Service útokov - Podpora Wi-Fi 802.11g, 5x rýchlejšia než 802.11b CELÝ POPIS:
Router TP-LINK Archer C2 AC750 WiFi DualBand Gbit
predám používaný router s adaptérom, typ : TP-LINK Archer C2 AC750 WiFi DualBand Gbit Router
DrayTek Vigor 2700 VGST
Predám za "symbolickú cenu" router s DSL modemom DrayTek Vigor 2700 VGST (ADSL2+ 4x100Mbit Wifi). Pôvodne dodaný k T-Com Magio Internetu, na tele má logo T-com. FW v.3.1.4/2008 Plné balenie, krabica, napájací zdroj 12V/1000mA, telefónny kábel, splitter, dátový patch kábel 2m, tlačené SK návody/inštalačné príručky. Pozor podporuje len internet na báze ADSL2+ linky, pri novšom štandarde VDSL nebude fungovať. info: Kontakt mailom cez formulár nižšie (číslo nefunkčné), najlepšie osobný odber v BA Petržalke cez prac. dni 8-16. hod.(blízko pošty Furdekova). Pri zaslatí úhrada poštovného vopred. Inzerát platí do zmazania.