inzercia, predaj, predám, bazár

Predám VERTUO kávovar

Kategória: Kávovary

Predám málo používaný Nespresso kávovar VERTUO.
Predám VERTUO kávovar
Podobné inzeráty
Nový nerozbalený kapsulový kávovar Vertuo POP
Predám úplne nový, nerozbalený kapsulový kávovar Vertuo POP Chcete mať v kuchyni niečo naozaj výnimočné? Kompaktný kávovar na kapsule Krups Nespresso Vertuo Pop XN920110 v bielom prevedení sa pýši exkluzívnym dizajnom s neskutočne decentnými rozmermi, vďaka ktorým sa zmestí aj do tých najmenších kuchýň. Je určený pre nové kapsule Nespresso Vertuo a disponuje príkonom 1 500 W a technológiou odstreďovania vo vnútri kapsule až 7 000 otáčok za minútu, vďaka čomu vám pripraví tak lahodnú kávu, akú ste z kapsule ešte nezažili.
Nespresso Vertuo Next Premium Classic Black
Predám plne funkčný kávovar Nespresso Vertuo, bez poškodení, vo výbornom stave. Farba čierna, strieborné prvky. Pôvodná cena pri kúpe179€, na cene sa vieme dohodnúť :) Kupované 2/2022, v záruke, k dispozícii aj doklad.
Delimano joy espresso kavovar
Predam uolne novy nevybaleny kavovar bielej farby. Podrobny popis: Pozrite sa, čo ponúka: Espresso kávovar s tlakom 15 barov a príkonom 850 W dosahuje mimoriadne výsledky – pripravte si chutné espresso s bohatou arómou a penou. Horúci a chutný nápoj máte hotový za okamih – zapnite kávovar a zalejte si kávu s teplotou od 75 °C. Filter s dvojitým dnom – na rozdiel od filtra s jednoduchým dnom dosahuje perfektné výsledky (vrátane lahodnej peny), a to aj s nerovnomerne pomletou kávou. Tichý chod (menej ako 80 dB) – prípravou rannej šálky kávy nikoho v dome nezobudíte. Vďaka ohrevnému systému navrchu kávovaru s ochranou proti pádu šálok budú šálky vždy teplé a bezpečne uložené. Automatické čistenie vyčistí systém ohrievania po vytvorení pary, vďaka čomu sa vaša ďalšia káva extrahuje pri správnej teplote. Kávovar s príkonom 850 W zvládne dve šálky espressa naraz Espresso kávovar Delimano Joy obsahuje filter s dvojitým dnom a páku, takže si môžete zaliať dve šálky kávy naraz, jednu pre seba a druhú pre svojho milovaného do postele. Vďaka nádobe s veľkorysým objemom 1 200 ml vody pripravíte až 12 šálok bez toho, aby ste museli dolievať vodu. Vďaka vyberateľnej odkvapkávacej tácke sa na kuchynský pult pri vyberaní šálky nedostane ani kvapka kávy. Plnú tácku jednoducho vyberte a opláchnite. Parná tryska pre milovníkov peny S parnou tryskou napeníte mlieko a pripravíte si vynikajúce kapučíno, latté alebo flat white v pohodlí svojho domova. Intenzitu parenia môžete meniť a vytvoriť si tak nápoj s hustejšou alebo jemnejšou penou, presne tak, ako ju máte radi. Penenie mlieka nie je však jedinou funkciou parnej trysky: pripravte si aj iné mliečne nápoje (horúcu čokoládu či kakao) alebo si len zohrejte vodu na čaj. Vďaka jednoduchému ovládaniu a rýchlemu ohrevu na rannú dávku kofeínu nemusíte čakať Espresso kávovar Delimano Joy sa používa jednoducho a intuitívne – bol navrhnutý na každodenné používanie s nekomplikovanými tlačidlami. Stačí stlačiť alebo otočiť tlačidlo zapnutia a vypnutia a kávovar bude vďaka hliníkovému ohrievaciemu systému v okamihu pripravený. Vstavaná svetelná kontrolka vás upozorní, keď je zariadenie pripravené na použitie. Ponáhľate do roboty a kávovar vždy zabudnete vypnúť? Vďaka automatickému vypnutiu po 25 minútach už nemusíte rozmýšľať, či ste kávovar vypli. Jednoducho sa čistí a udržiava Všetky vyberateľné časti sú z nehrdzavejúcej ocele alebo plastu a dajú sa ľahko umývať v rukách. Ani čistenie rúrok zvnútra nie je náročné. Filter je vhodný aj na porcovanú kávu V espresso kávovare Delimano Joy môžete používať aj porcovanú kávu (technológia E.S.E. – Easy Serving Espresso).
Kávovar Nespresso
Predám kávovar Nespresso Vertuo Next. Bol len vyskúšaný. Bola to výhra ale máme doma automatický tak tento nevyužijeme. Bezchybný nový stav. Možný Osobný odber alebo pošlem poštou. Kapacita vodného zásobníka 1,1 L Kávovar Nespresso Vertuo sa pýši unikátnou technológiou extrakcie kávy Extrakcia kávy prebieha na základe načítania čiarového kódu Automatické alebo programovateľné množstvo kávy s funkciou Flow Stop Odkvapkávaciu tácku je možné nastaviť do štyroch pozícií podľa potreby Nádrž na vodu disponuje ideálnym objemom 1,1 litra Kávovar je zohriaty a pripravený na varenie kávy už za 30 sekúnd Prístroj sa automaticky vypne po dvoch minútach nečinnosti Jednoduchá príprava kávy len pomocou jediného tlačidla Komunikácia mailom
Nespresso Vertuo
Predám kávovar Nespresso vertuo v bielej farbe. Kávovar bol používaný 2 mesiace. Je plne funkčný Kávovar posúvam z dôvodu : nevhodný darček Bez dokladu Ku kávovaru pridávam adventný kalendár s kávami a taktiež sadu pohárov Celková hodnota : Kávovar : 149 eur Kalendár :45 eur Poháre : 23 eur Spolu : 217 eur
Nespresso Vertuo Next DeLonghi ENV120 + Aeroccino 3 - NOVÝ
Predám úplne nový, nepoužívaný kávovar Nespresso Vertuo Next DeLonghi ENV120. Ku kávovaru je štartovací balíček kapsúl Nespresso Vertuo. Biely. !!! ZDARMA NAPEŇOVAČ MLIEKA NESPRESSO AEROCCINO 3 V HODNOTE 75 EUR !!! Viac info: Odber ideálne osobne ale po dohode aj pošlem prípadne priveziem. Pozri moje ďalšie inzeráty.